Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: YENİ LİG ESKİ MANTIK!!!!!
Alt 03.06.2016, 23:23   #19
teyfikyasir
Acemi Yiğido

101 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 399 teyfikyasir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: YENİ LİG ESKİ MANTIK!!!!!

Gorunen koy kilaviz istemiyor. Gecen sezon bunu anladik. Yonetim bize gercekten transfer konusundan anlamadigini net bi sekilde gosterdi. Hata yaptiklarini kabul de ettiler. Ancak ne varki bes on bin lira maas veripte uc bes kisiden olusan bi transfer komitesi kurmayi akil edemediler. Ne taraftari dinlediler ne kendileri akillandilar. Biz taraftar olarak yapilan her transfere karsi cikmiyoruz. Tabiki takimda otuz yas ustu oyuncuda olabilir. Mohamed Ali gibi, Hakki Hocaoglu gibi ama. Osman Ozkuylu hocayi cok da tanimiyoruz. InsAllah bizde basarili olur. Ancak geldigi ilk bikac gun icinde bizde uyandirdigi izlenim transferin kesinlikle hocaya birakilmamasi gerektigi. Ortalikta dolasan bikac isim var ve bu isimler sahsen beni cok tedirgin ediyo. Pote falan hikaye. Gecen sene bukac macini izledim, sunu butun samimiyetimle soyluyorum bosa bonservis bedeli odeyip o kazmayi alacagimiza hasan kabzeyle oynayalim daha iyi. O adam 20 attiysa hasan kabzede rahat 15 atar bu ligde. Gercekten bizi cok kasacak bir lig degil ama ne yazikki daha simdiden karamsarliga kapildik. Eyvah!
teyfikyasir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı teyfikyasir'a Teşekkür Ediyor...