Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı
zİRAAT tÜRKİYE KUPASINDA aMED SPOA SÜPER LİG KADROMUZLA ELENDİĞİMİZ AKLIMA GELİNCE ÇOK BÜYÜK KONUŞMAMAK ,FAZLA EMİN OLMAMAK GEREĞİ GELDİ AKLIMA İŞİ SAĞLAMA BAĞLAYIP, TRANSFER HATALARINI ARTIK YAPMAMAK LAZIM, EKSİĞİMİZ NEYSE ALMAK GEREK
|
Aynı düşüncedeyiz aslında,buligler şampiyonluğa göre kadro kurupta alt liglere dşen takımlarla dolu,süper ligden düşmemiz enteresan oldu,öyle bir sezonu hiç hatırlamıyorum,iyi bir golcüyle ve sol açıkla avrupaya bile gidebilecekken,34 maçın enaz 27 tanesini kazanacak kadar iyioynamışken küme düştük,aynı kaderi paylaşmamak için hiçbir mevkinin boş kalmasını istemiyoruz,sezon başında bir sol açıkla forvet alırsak kesinlikle ligde kalacağımızı ,alınmazsa istemediğimiz halde küme düşebileceğimizi söyledim ,maalesef yönetim bildiğini okudu bilerek takımı küme düşürdü,şimdi ptt ligdede nasılsa kadro yeter denilerek sezona b<aşlanırsa,ve yine güzel oynayarak yenilgi serileri devam ederse ,süperligdeki kaderin tekrarı olur,[şahsi düşüncem ne olursa olsun ,şuana kadar yapılan transferler ve kalan oyuncuların sivassporu şampiyon yapmaya yeteceğine inanıyorum]yinede işi şansa bırakmamak için ,atıfın bir benzerininin,groseçkinin bir benzerinin,lavalın bir benzerinin,eneramo yada utakanın genç versiyonu bir forvetin alınmasının sivassporu daha garantili şampiyon yapacağına inanıyorum,diğer takımların hepside bişekilde sıkıntılı takımlar ,onlardan üstün durumda olduğumuzu ,ve sivassporun ptt lige fazla olduğunu düşünüyorum sağlıcakla kalın [/b]