Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 15.06.2005, 11:21   #1
Topragim58
Yeni Yiğido

Topragim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Topragim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar geçen sezonda bu tür fikirler beyan eden arkadaşlara şahit olduk. Tüm arkadaşlardan isteğim daha makul ve mantıklı fikirler ortaya atalım. ERKEN ÖTEN HOROZUN BAŞINI İMHA EDERLER.... TÜM GARDAŞLARA SELAMLAR
Topragim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.06.2005, 12:31   #2
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

TOPRAGIM 58 YANLIŞ YERE KONMUŞSUN AMA NEREYE BİLMEM, UÇUŞ NE İSTİKAMETEYDİ HEMŞERİM
Gercekci Olalım Sivası Nereye Tasıcagız
Alt 25.08.2005, 12:13   #3
myibu
Yeni Yiğido

myibu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 myibu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Gercekci Olalım Sivası Nereye Tasıcagız

Arkadaslar ben sitede cok yorum okuyorum cogu yapıcı veya gecekci bulamdıgım icin pek yorum yazmıyorum herkes sivaslıyız ucalım soyle yapalım boyle yapalım diyor. birazdaha gercekci fikirlerini soylerse aklıan gelen bu takım nasıl daha ii olur neler yapmak gerek mesel ben aklıma geleni yazacam eminim bir cok kişi hayalci yazmadım diye eleştirecek elştilere acıgım.

kulubumuzun halen duzgun bir satıs magzası yok orginal urunleri satacak ve sahteci politikaya izin evrmeyecek lisans korucak yonetimin bu politikayı izlemek zorunda. Yapması gerek ozellikle istanbul veya yurt dısı gibi pazarın buyuk oldugu yerlerde markalasmamız gerek bunu basaramazsak yardımlarla nereye kadar baskaların elinde bisey beklemekle olmaz elimize fenerbahce ornegi almalıyız bence markalasmaları ve kulubu buyultmeleri gercekten iyidi ben bir eski besiktaslı(sivassporluyum) olarak taktir ediyorum. Ben kafamda kurdum bir kac Proje hata sivas yonetimi ile gorusmek istiyorum bu konuları sehirinde buyumesi icin cok onemli bu.
myibu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
markalaşma çok önemli!!!
Alt 25.08.2005, 13:09   #4
ilteriş58
Tecrübeli Yiğido

ilteriş58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilteriş58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Ausrufezeichen markalaşma çok önemli!!!

Alıntı:
myibu Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar ben sitede cok yorum okuyorum cogu yapıcı veya gecekci bulamdıgım icin pek yorum yazmıyorum herkes sivaslıyız ucalım soyle yapalım boyle yapalım diyor. birazdaha gercekci fikirlerini soylerse aklıan gelen bu takım nasıl daha ii olur neler yapmak gerek mesel ben aklıma geleni yazacam eminim bir cok kişi hayalci yazmadım diye eleştirecek elştilere acıgım.

kulubumuzun halen duzgun bir satıs magzası yok orginal urunleri satacak ve sahteci politikaya izin evrmeyecek lisans korucak yonetimin bu politikayı izlemek zorunda. Yapması gerek ozellikle istanbul veya yurt dısı gibi pazarın buyuk oldugu yerlerde markalasmamız gerek bunu basaramazsak yardımlarla nereye kadar baskaların elinde bisey beklemekle olmaz elimize fenerbahce ornegi almalıyız bence markalasmaları ve kulubu buyultmeleri gercekten iyidi ben bir eski besiktaslı(sivassporluyum) olarak taktir ediyorum. Ben kafamda kurdum bir kac Proje hata sivas yonetimi ile gorusmek istiyorum bu konuları sehirinde buyumesi icin cok onemli bu.
evet biraz uçuyolar bazen ama kendimizi de küçük görmeyip kendimize güvenmemiz lazım başarının başka yolu da yok bence.

markalaşma çok önemli o konuda çok haklısın gardaş.
ilteriş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Avrupada ve İstanbulda Mağaza Açılabilir.
Alt 25.08.2005, 13:53   #5
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen Avrupada ve İstanbulda Mağaza Açılabilir.

Sivasspor markalı ürünlerin satışının yapılacağı bir mağaza açılması çok iyi bir başlangıç olur. Ayrıca taraftar kartları yaptırılarak iyi gelir elde edilebilir. Projeler daha da geliştirilebilir. Tabi bu konuda yönetimin mutlaka projeleri vardır.

Hedeflere odaklanmadan başarı olmaz. Bu tür konularda insanlarımızı eğiterek motive etmek, moral vermek, misyon ve vizyon belirlemek, hedef ve değerleri ve öncelikleri belirlemek, zamanı iyi kullanmak, fikirlerde birlikteliği sağlamak, organizasyon yapmak, projeler geliştirmek, ar-ge çalışmalarına önem vermek, insanlarımızı bilgilendirmek, işleri iyi takip etmek ve de en önmelisi ileriyi görmek gerekiyor.

Şu gerçeği de unutmamak gerek; İstekler imkanlarla sınırlıdır.

Atatürk'ün güzel bir vecizesi var; “İnsanlar daima yüksek, asil ve kutsal hedeflere yürümelidirler. Bu hareket şeklidir ki, insan olanın vicdanını, beynini ve bütün insanlık anlayışını tatmin eder. Bu şekilde yürüyenler, ne kadar büyük fedakârlık yaparlarsa, o kadar yükselirler ve bu hareket şekli mutlaka açık olur.”

Her şey Sivas ve Sivasspor için . . .

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2005, 08:47   #6
hemso58
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 hemso58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
myibu Nickli Üyeden Alıntı

SİTEYE YAZMADIĞIN BELLİ OLUYOR YAZINI OKUMAK İÇİN KEDİMİ KASMAM GEREKTİ.
ABARTMA KONUSUNA GELİNCE BAZEN EVET ANLAMSIZ ŞEKİLDE YAZILAR YAZILIYO AMA ÇOĞUNLUKLA MANTIKLI YAZILARLA DOLU FORUMLARIMIZ HEPSİNİ OKUMAN DİLEĞİYLE...
hemso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
malesef
Alt 27.09.2005, 08:54   #7
34-murat-58
Acemi Yiğido

34-murat-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 742 34-murat-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart malesef

ewet arkadas dogruları yazmıssın...
bunun gıbı yazıları bende cok yazdım ama nafıle...
yazılar burda kalıyor..
malesef
Alt 27.09.2005, 09:25   #8
hemso58
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 hemso58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Reden

Alıntı:
Topragim58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar geçen sezonda bu tür fikirler beyan eden arkadaşlara şahit olduk. Tüm arkadaşlardan isteğim daha makul ve mantıklı fikirler ortaya atalım. ERKEN ÖTEN HOROZUN BAŞINI İMHA EDERLER.... TÜM GARDAŞLARA SELAMLAR
DÜNYADAN UZAYLIYA DÜNYANIN YÖRÜNGESİNE GİR ...
hemso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.10.2005, 14:53   #9
bbptek58
YASAKLI ÜYE

bbptek58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bbptek58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HAKLISIN ABİCİM SİVASLILAR OLARAK BAZI ŞEYLERİ ÇOK ABARTIYORUZ
bbptek58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.10.2005, 15:19   #10
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 SEMİH-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Reden

agalar unutmayalım ki sivaslıysak bi farkımız olacak ben istiyorum ki sivasımız da gelişsin sivasımız da büyük olsun kim istemez istemeyen ler el kaldırsın...........
SEMİH-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil