Sivassporumuz bu hafta ligde trabzonspor ile 7. randevusune çıkıcak. İki takım arasında oynanan maclar sivassporumuzun 4 galibiyeti 1 beraberliği 1 de malubiyeti var. Bu süre içinde rakip fileleri 8 kez havalandırıken kalemizde sadece 3 gol gördük.
Hayırlısı ile bu macıda alarak tarihin tekerrürden ibaret olduğunu göstereceğiz.
insallah bu macida alıp liderlige biraz daha yaklasıriz trabzonlular intikam maci olarak gorsede biz dostluk maci olarak goruyorz insallahda ole olcak ....
İnsallah gelicemde gelsem sivasa ayrılan bolumde veya trabzon tarafında izlicem.. İzlesemde biliyorum hiç bişey olmicak.. Erkan Ocaklı anısınada pankart hazırlıcam..
Ancak yazarlar milleti gaza getirirler.. Bazı seyleri hala anlayamıyoruz yada anlamak istemiyoruz..
O yazan arkadas trabzonda eminim ki hic mac seyretmemiştir.. Ama ben cok seyrettimm.. Bagırır veya bagırmaz biz bagıralımda.. Soylencek cok sey varda yazsakta cizsekte boş..
İnsallah dostca bir mac olur diyelim..
o işte o yüzden gider yapıo..kendine bişi yaptığı yok...
Kardeşim sana yemin diyorum biletin benden,benim yanımda maç izle.İstersen sana cep numaramı vereyim özelden.Çok değil iki sene önce beraber maç izlediğimiz yerde kombinem.Geldiğinde haberim olsun kafi.Dalga geçmediğim,ciddi ve samimi olduğum konusunda yemin ediyorum ve garanti veriyorum.