Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Aynı kadro ile çok maç kazandık
Alt 15.05.2009, 09:36   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Aynı kadro ile çok maç kazandık

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Kaybedilen Gaziantep ve İstanbul Büyükşehir maçlarından sonra Teknik Direktör Bülent Uygun’a yapılan en çok eleştirilerden birisi ”Sahaya ofansif ağırlıklı kadroyla çıkması” oldu. Ben buna katılmıyorum.
Sivasspor bu iki maça çıktığı kadro şekliyle çok maç kazandı. O zamanda söylemiştim. Eğer Sivasspor defansif ağırlıklı çıksaydı eleştiriler daha çok olurdu. Sivasspor kendi evinde İstanbul Büyükşehir gibi bir takımla oynuyorsa hücum ağırlıklı çıkar. Bu da gayet normaldir. Sivasspor’un bu iki maçtada en büyük rakibi direkler oldu. Her iki maçta da tam 5 top direkten döndü. Eğer biraz futbol şansı bizden yana olsaydı, en azından 4 puanı rahatlıkla alırdık, ama olmadı.
Diyelimki, o toplar gol olsaydı ve Sivasspor’da maçları kazansaydı o zaman ne denecekti ”Bülent Uygun doğrusunu yaptı,çok cesaretli kadro çıkardı,vs.” Bunları Bülent Uygun’u savunmak için söylemiyorum, eğer Bülent hoca eleştirilecekse başka konularda eliştirilmeli.

SİVAS YİNE HÜCUM OYNAYACAK
Sivasspor kazanması gereken bir maça daha çıkacak. Gaziantep ve İstanbul maçlarında şanssızlıklar yaşayan Sivasspor’un bu defa maçı kazanıp sahadan üç puanla ayrılacağına inanıyorum.
Ayrıca Sivasspor kazanmak zorunda. İki hafta öncesine kadar, kaybetsende, takipçilerinde kaybettiği zaman fazla etkilemiyordu, ama şimdi öyle değil. Sivasspor kazanmak, rakipleri de puan kaybetmek zorunda.
Sivasspor’un yarın akşamki maça yine forvet ağırlıklı kadroyla çıkarak gerekeni yapacağını düşünüyorum.
Hepsinden önemlisi futbol şansının artık Sivasspor’dan yana olmasını diliyorum.

SİVAS ANKARA’YA AKMALI
Şampiyonluk için son kozlarını oynayan Sivasspor’un deplasman havası yaşamaması için mutlaka bu maçta tribünlerin Sivasspor taraftarlarınca doldurulması lazım. Ankarada’daki Sivaslı’lardan ziyade Sivas’tan gidecek Yiğidoların takıma destek vermesi şart. Bu konuyla ilgili dün yazdığımı tekrar etmek istiyorum. Ben Sivasspor yönetiminin yerinde olsam, onlarca otobüs kiralar,taraftarın Ankara’ya daha çok gitmesini sağlarım.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
aynı, çok, kadro, kazandık, maÇ

Seçenekler Arama
Stil