Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Başkan Duruma El Koydu !
Alt 14.09.2009, 11:24   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Başkan Duruma El Koydu !

Süper Lig'de 5. hafta geride kalırken 1 maçı eksik olmasına rağmen henüz puanla tanışamayan Sivasspor'daki kötü gidişe başkan Otyakmaz el attı. Mecnun Otyakmaz, Manisaspor karşılaşması sonrası İstanbul'la dönmeyerek takımla birlikte Denizli'ye gitti.

Geçen sezonu şampiyon Beşiktaş'ın ardından ligi 2'inci sırada tamalayarak taraflı tarafsız bir çok futbolseverin gönlünde taht kuran kırmızı beyazlı ekip yeni sezonda henüz puan ile tanışamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Ligin 5'inci haftasında deplasmanda Manisaspor'a 3-1 yenilerek ligin sonuna demir atan Sivasspor'da kötü gidiş başkan Mecnun Otyakmaz'ı harekete geçirdi. Manisaspor karşılaşması sonrası kaldıkları otelde Teknik Direktör Bülent Uygun ile bir görüşme yapan Otyakmaz, kötü gidişin nedenini sordu. Görüşme sonrası İstanbul'a dönmeyen Otyakmaz dün öğlen saatlerinde takım otobüsü ile birlikte Denizli'ye kamp yapacakları Anemon Oteli'ne geçti. Başkan Otyakmaz otobüs içerisinde futbolcular ile tek tek görüşerek kötü gidişin sebebini sorduğu öğrenildi. Otyakmaz'ın otobüs içerisinde futbolculara, "Artık sizi sahada tanıyamıyorum. Benim takımım bu değil bir an önce kendinize gelmeniz gerekiyor. Sahada Sivasspor'un adına yakışır bir futbol sergilemenizi istiyorum. Çarşamba günü oynayacağımız zorlu Denizlispor karşılaşmasında gerçek takımımı sahada görmek istiyorum. Bize güvenen insanları mahçup etmeyin. Çıkın aslanlar gibi mücadelenizi edin. Bu takım her şeyin en iyisine layık" dediği öğrenildi.

Çarşamba günü oynanacak Denizlispor karşılaşmasına kadar takım ile birlikte Denizli'de kamp yapacak olan Başkan Otyakmaz'ın futbolcular ile görüşmelerini burada da sürdüreceği ve en kısa zamanda kendilerine gelmeleri konusunda uyarılarda bulunacağı öğrenildi.

Fanatik
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Otyakmaz el koydu!
Alt 14.09.2009, 11:24   #2
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Otyakmaz el koydu!

Süper Lig'de 5. hafta geride kalırken 1 maçı eksik olmasına rağmen henüz puanla tanışamayan Sivasspor'daki kötü gidişe başkan Otyakmaz el attı. Mecnun Otyakmaz, Manisaspor karşılaşması sonrası İstanbul'la dönmeyerek takımla birlikte Denizli'ye gitti.
Geçen sezonu şampiyon Beşiktaş'ın ardından ligi 2'inci sırada tamalayarak taraflı tarafsız bir çok futbolseverin gönlünde taht kuran kırmızı beyazlı ekip yeni sezonda henüz puan ile tanışamamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Ligin 5'inci haftasında deplasmanda Manisaspor'a 3-1 yenilerek ligin sonuna demir atan Sivasspor'da kötü gidiş başkan Mecnun Otyakmaz'ı harekete geçirdi.

Manisaspor karşılaşması sonrası kaldıkları otelde Teknik Direktör Bülent Uygun ile bir görüşme yapan Otyakmaz, kötü gidişin nedenini sordu. Görüşme sonrası İstanbul'a dönmeyen Otyakmaz dün öğlen saatlerinde takım otobüsü ile birlikte Denizli'ye kamp yapacakları Anemon Oteli'ne geçti. Başkan Otyakmaz otobüs içerisinde futbolcular ile tek tek görüşerek kötü gidişin sebebini sorduğu öğrenildi.

Otyakmaz'ın otobüs içerisinde futbolculara, "Artık sizi sahada tanıyamıyorum. Benim takımım bu değil bir an önce kendinize gelmeniz gerekiyor. Sahada Sivasspor'un adına yakışır bir futbol sergilemenizi istiyorum. Çarşamba günü oynayacağımız zorlu Denizlispor karşılaşmasında gerçek takımımı sahada görmek istiyorum. Bize güvenen insanları mahçup etmeyin. Çıkın aslanlar gibi mücadelenizi edin. Bu takım her şeyin en iyisine layık" dediği öğrenildi.

Çarşamba günü oynanacak Denizlispor karşılaşmasına kadar takım ile birlikte Denizli'de kamp yapacak olan Başkan Otyakmaz'ın futbolcular ile görüşmelerini burada da sürdüreceği ve en kısa zamanda kendilerine gelmeleri konusunda uyarılarda bulunacağı öğrenildi.

Kaynak: DHA
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Otyakmaz el koydu!
Alt 14.09.2009, 11:27   #3
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Otyakmaz el koydu!

Artik hakikaten kendilerine gelmeleri lazim. Sivas'imiza yakismiyor, herseyden önce bu kadro'ya yakismiyor. Geçen sene milli olan ve iyi oynayan Sedat bile bu sene çok kötü. Insallah bu sefer özlenen takim artik döner ve moral olur oyuncularimiza.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivaslibey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Başkan duruma El Koydu !
Alt 14.09.2009, 11:35   #4
alialakoc58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 alialakoc58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkan duruma El Koydu !

başkanım bu takım nereye gidiyo bi çare bulun
alialakoc58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alialakoc58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Başkan Duruma El Koydu !
Alt 14.09.2009, 11:36   #5
ShabbatShalom
Tecrübeli Yiğido

ShabbatShalom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

311 Mesajına 647 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 ShabbatShalom Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Başkan Duruma El Koydu !

Hadi başkan çıkar bizi bu durumdan artık
ShabbatShalom isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ShabbatShalom'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2009, 11:45   #6
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Sayın başkan el koymak için malesef biraz geç kaldın.Bu takım şampiyonlar ligi maçlarından beri alarm veriyor.Keşke biraz erken el koysaydın..
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 11:47   #7
58SİVAS58
Acemi Yiğido

58SİVAS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 58SİVAS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sonunda başkan el koydu artık durum düzelir ben başkanımıza güveniyorum takımda en kısa zamanda düzelecek inanıyorum dualarımızı takımımızdan eksik etmeyelim iki gün sonra denizli maçında takımımız galibiyetle kendine gelicek hadi yiğidolar şimdi destek zamanı..
58SİVAS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58SİVAS58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2009, 11:50   #8
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mecnun Odyakmaz'ı çok sevmeme rağmen bu kadar pasif kalması beni çok rahatsız etmişti...Biraz geçte olsa Başkan olduğunu hatırlamış...şampiyonluk elden gitti Avrupa elden gitti...Bari süper ligdeki şu rezalete son versinler...
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ayşegül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2009, 11:51   #9
glikoz1986
Yeni Yiğido

glikoz1986 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 glikoz1986 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mecnun başkan gurban olayım düzelt şu takımı valla psikolojim bozuldu artık spor haberleri okuyamıyorum sivasspordan dolayı insanların beni rahatsız etmesinden bıktım ne olur başkan bu takımın sıkıntıları belli onları düzeltin yine eski sivas oluruz biz başkanım
glikoz1986 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda glikoz1986'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2009, 11:54   #10
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ACILARIN ÇOCUGU OLDUK BAŞKAN NE YAPIOSANIZ YAPIN ARTIK

Etiketler
baŞkan, duruma, koydu

Seçenekler Arama
Stil