SİVASSPOR SEVİNDİRİYOR.
Vali Veysel Dalmaz, Sivasspor΄un başarıları ile gurur duyduklarını belirterek, ΄΄Umuyorum Sivasspor΄un geleceği gerçekten güzel olacak. Sivas gibi yiğitlerin diyarına böyle bir takım yaraşır΄΄ dedi.
<!--StartFragment -->Vali Dalmaz, Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, teknik direktör Bülent Uygun, futbolcular ve teknik heyet ile gazeteci Yücel Yönal tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çevre Kültür Sanatevi΄nde açılan ΄΄Eli Öpülesi Kadınlarımız΄΄ adlı fotoğraf sergisini gezdi.
Çeşitli basın kuruluşlarında 48 yıl gazetecilik yapan Yönal, sergi hakkında Vali Dalmaz ve Sivassporlu yönetici ve futbolculara bilgi verdi. Türkiye΄nin çeşitli yörelerinde çektiği yaklaşık 50 kadın fotoğrafının yer aldığı eserleri tanıtan Yönal, Türk kadınının milli mücadele döneminde vatanını kurtarmak için özverili bir şekilde çalıştığını söyledi.
Burada basın sözcüsü Fikret Ünsal ve teknik direktör Bülent Uygun ile birlikte bir süre sohbet eden Vali Dalmaz, yaptığı açıklamada, Sivasspor΄un ligde başarılı bir şekilde mücadele ettiğini söyledi.
Birlik beraberlikle, oyuncular arasındaki birliktelikle, takım oyunu ile hedefe ulaşılabileceğini ifade eden Dalmaz, şunları kaydetti: ΄΄Mütevazi olacağız, ama hedef büyük olacak. Büyük hedefe inatçı adımlarla, kararlı adımlarla yürümeye çalışacağız. Sivassporumuzu biz öyle görüyoruz. Ben hocamda da teknik heyette de bunu görüyoruz. Çok da fazla havaya girmiyoruz, ancak başkası o havayı versin bize. Biz havalı olmayalım diyoruz. Ben o kadar güçlü takımları görüyorum, o birlik olmadığından dolayı bakıyorsunuz çok ucuz yenilgiler alabiliyorlar. Onun için biz takım oyununa dikkat edeceğiz, bir de benim hep söylediğim gibi alt yapıya dikkat edeceğiz. Bu konuda anlık yükselişler düşüşler hiç önemli değil. Biz devamlı yükseliş trendi gösterecek, süreklilik arz edecek bir gelişmeyi kendimizde bulmamız lazım. Bunun için de yapılanmayı buna göre planlayacağız.΄΄
Sivasspor΄un başarıları ile gurur duyduklarını ifade eden Dalmaz, ΄΄Umuyorum Sivasspor΄un geleceği gerçekten güzel olacak. Sivas gibi yiğitlerin diyarına böyle bir takım yaraşır΄΄ dedi.
|