Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

SİVASSPOR SEVİNDİRİYOR.
Alt 13.03.2007, 19:07   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart SİVASSPOR SEVİNDİRİYOR.

Vali Veysel Dalmaz, Sivasspor΄un başarıları ile gurur duyduklarını belirterek, ΄΄Umuyorum Sivasspor΄un geleceği gerçekten güzel olacak. Sivas gibi yiğitlerin diyarına böyle bir takım yaraşır΄΄ dedi.

<!--StartFragment -->Vali Dalmaz, Sivasspor Basın S&ouml;zc&uuml;s&uuml; Fikret &Uuml;nsal, teknik direkt&ouml;r B&uuml;lent Uygun, futbolcular ve teknik heyet ile gazeteci Y&uuml;cel Y&ouml;nal tarafından 8 Mart D&uuml;nya Kadınlar G&uuml;n&uuml; dolayısıyla Çevre K&uuml;lt&uuml;r Sanatevi΄nde açılan ΄΄Eli &Ouml;p&uuml;lesi Kadınlarımız΄΄ adlı fotoğraf sergisini gezdi.

Çeşitli basın kuruluşlarında 48 yıl gazetecilik yapan Y&ouml;nal, sergi hakkında Vali Dalmaz ve Sivassporlu y&ouml;netici ve futbolculara bilgi verdi. T&uuml;rkiye΄nin çeşitli y&ouml;relerinde çektiği yaklaşık 50 kadın fotoğrafının yer aldığı eserleri tanıtan Y&ouml;nal, T&uuml;rk kadınının milli m&uuml;cadele d&ouml;neminde vatanını kurtarmak için &ouml;zverili bir şekilde çalıştığını s&ouml;yledi.

Burada basın s&ouml;zc&uuml;s&uuml; Fikret &Uuml;nsal ve teknik direkt&ouml;r B&uuml;lent Uygun ile birlikte bir s&uuml;re sohbet eden Vali Dalmaz, yaptığı açıklamada, Sivasspor΄un ligde başarılı bir şekilde m&uuml;cadele ettiğini s&ouml;yledi.
Birlik beraberlikle, oyuncular arasındaki birliktelikle, takım oyunu ile hedefe ulaşılabileceğini ifade eden Dalmaz, şunları kaydetti: ΄΄M&uuml;tevazi olacağız, ama hedef b&uuml;y&uuml;k olacak. B&uuml;y&uuml;k hedefe inatçı adımlarla, kararlı adımlarla y&uuml;r&uuml;meye çalışacağız. Sivassporumuzu biz &ouml;yle g&ouml;r&uuml;yoruz. Ben hocamda da teknik heyette de bunu g&ouml;r&uuml;yoruz. Çok da fazla havaya girmiyoruz, ancak başkası o havayı versin bize. Biz havalı olmayalım diyoruz. Ben o kadar g&uuml;çl&uuml; takımları g&ouml;r&uuml;yorum, o birlik olmadığından dolayı bakıyorsunuz çok ucuz yenilgiler alabiliyorlar. Onun için biz takım oyununa dikkat edeceğiz, bir de benim hep s&ouml;ylediğim gibi alt yapıya dikkat edeceğiz. Bu konuda anlık y&uuml;kselişler d&uuml;ş&uuml;şler hiç &ouml;nemli değil. Biz devamlı y&uuml;kseliş trendi g&ouml;sterecek, s&uuml;reklilik arz edecek bir gelişmeyi kendimizde bulmamız lazım. Bunun için de yapılanmayı buna g&ouml;re planlayacağız.΄΄
Sivasspor΄un başarıları ile gurur duyduklarını ifade eden Dalmaz, ΄΄Umuyorum Sivasspor΄un geleceği gerçekten g&uuml;zel olacak. Sivas gibi yiğitlerin diyarına b&ouml;yle bir takım yaraşır΄΄ dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SİVASSPOR SEVİNDİRİYOR.
Alt 13.03.2007, 19:46   #2
salihak
Yiğido

salihak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 salihak Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: SİVASSPOR SEVİNDİRİYOR.

sivasspor yüzümüzü güldürüyor inşallah güldürmeye devam eder
salihak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2007, 23:52   #3
Fatih Bayrak
Yiğido

Fatih Bayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Fatih Bayrak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vali Veysel Dalmaz, Sivasspor΄un başarıları ile gurur duyduklarını belirterek, ΄΄Umuyorum Sivasspor΄un geleceği gerçekten g&uuml;zel olacak. Sivas gibi yiğitlerin diyarına b&ouml;yle bir takım yaraşır΄΄ dedi.

Bizde gurur duyuyoruz Sayin Valim
Fatih Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVASSPOR SEVİNDİRİYOR.
Alt 14.03.2007, 00:38   #4
Ertugrul
Gast

Standart -->: SİVASSPOR SEVİNDİRİYOR.

Anadolu takımlarına yerel yöneticilerin destek vermesi çok önemli.Valimiz sayın
Dalmaz'ın da Sivasspor ile yakından ilgilendiğini dgörmek çok güzel.Sayın Valinin
bu ilgisinin ve desteğinin devam etmesini diliyorum.
-->: SİVASSPOR SEVİNDİRİYOR.
Alt 14.03.2007, 02:51   #5
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: SİVASSPOR SEVİNDİRİYOR.

HASAN CANPOLAT VALİMİZİNDE DESTEKLERİNİ UNUTMAMAK GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM?AMA YENİ VALİMİZ VEYSEL DALMAZ İSE GERÇEKDEN BAYA BAŞARILI OLMAKTADIR BU KONUDA?DESTEKLERİNİ İNŞALAH ESİRGEMEZLERDE DAHA İYİ YERLERE GELİRİZ.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2007, 11:52   #6
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 954 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

Sayın valim hoşgeldiniz şehrimize, kısa zamanda bu şehre ve insanlarına alışacağınıza ve seveceğinize inanıyorum, size de başarılar diliyorum, sivassporumuza daha fazla ilgi ve alaka gösterirseniz şehrin sizi sahiplenip, kararlarınızı alıp yürütmede müthiş desteği olduğunu görürsünüz, sivasspora hizmet sivasa hizmet olacaktır
Alt 14.03.2007, 11:58   #7
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

ŞEHRİMİZE GELEN BÜTÜN İDARİ AMİRLER MEMURLAR HEP MEMNUN KALIYOR ÇÜNKÜ ŞEHİR OLARAK TAM BİR TÜRK ŞEHRİYİZ MİSAFİRPERVERİZ DÜRÜSTÜZ...
SİVASIMIZ DAHA DA GÜZEL GÜNLER GÖRECEK İNŞALLAH
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2007, 12:02   #8
Öz sivaslı
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Öz sivaslı ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

İNŞALLAH ARKADAŞLAR HEP BÖLE GİDER
Öz sivaslı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2007, 12:10   #9
MustafaPagac
Yeni Yiğido

8 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 MustafaPagac Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hakem sınırdaki oyuncularımıza kasti olarak sarı kart gösterdi bu bi komplo bence ama allah büyük yiğidolar ankara maçınıda yüreğiyle oynayıp gülen taraf ve taraftarlar olacagına inanıyorum ben yiğidin bileği zor bükülür sn. hakem. hayaliniz düş olacak.
MustafaPagac isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla