Mehmet, dün belki gol atmadı ama sahada en iyi isim olarak göze çarptı. Yiğido'nun santrforu, sadece forvette değil, zaman zaman kale önüne kadar gelerek arkadaşlarına yardım etti. Takımı adına galibiyetin gelmesine büyük katkı sağladı.
Beşiktaş Mehmet Yıldızı istedi
Kadrosunu güçlendirmek için şimdiden harekete geçen Beşiktaş’ın yeni rotası Sivaslı Mehmet Yıldız... Beşiktaş Yönetimi, Sivas’ın golcüsü için Mehmet Yozgatlı + İbrahim Akın + 500 bin dolar teklif etti.
Kırmızı-Beyazlılar düşünmek için süre istediler.
Kartal’ın patronu Yıldırım Demirören’in geçen hafta Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Demirören, Sivaslılar’a golcü futbolcuya karşılık, İbrahim Akın+Mehmet Yozgatlı ve ayrıca 500 bin dolar da para teklif etti.
Bu futbolcunun bonservisini 6 milyon euro olarak belirleyen Sivaslılar süre istedi. Mehmet Yıldız ise transferiyle ilgili olarak, ‘Ben Sivas’ta mutluyum. Ama kulübümün menfaatine olursa başka bir kulübe gidebilirim’ dedi.