Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasspor Yönetimi Hakkında

Sivasspor Yönetimi Hakkında Sivasspor Yönetimi Hakkında Konular

Seçenekler Arama Stil

SİVASSPOR'DAN AĞIR ELEŞTİRİ!..
Alt 30.09.2008, 14:51   #1
metincetin58
Tecrübeli Yiğido

metincetin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 metincetin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart SİVASSPOR'DAN AĞIR ELEŞTİRİ!..

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''Teknik direktörümüz Bülent Uygun, Sivasspor'da tahmin ediyorum daha 3-4 yıl görevine devam edecektir'' dedi.

Fikret Ünsal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dün izlediği bir televizyon programında son derece kendilerini üzen bir olay olduğunu söyledi.

Teknik direktörleri Bülent Uygun'u 2006-2007 sezonunun 12. haftasında göreve getirdiklerinde takımlarının 12 puanla 17. sırada olduğunu ifade eden Ünsal, şöyle konuştu:

''13. haftadan itibaren 17. sıradaki takımı Bülent Uygun alıp 7. sıraya yükseltti. Herkes Sivasspor'a kesinlikle düşmüş gözüyle bakıyordu, biz 7. sırada bitirdik. Geçen yıl şampiyonluğu kaçırdık. Bu kadar büyük başarıları yakalamış bir hoca, bu yıl yine 5 haftadır yenilmeyen ve müthiş bir takım oluşturmuş Sivasspor. Bunun herhalde büyük başarının yüzdesi de mutlaka teknik direktöre yazar. Böyle genç bir Türk hocanın dün yerden yere vurulduğuna şahit oldum. Hıncal Uluç beyefendi dün hocamızı hiç hak etmediği şekilde eleştirdi, ama ben ona bir tek kelimeyle cevap vereceğim. Sadece 'bunamış' diyeceğim.''

Ünsal, bazı basın kuruluşlarında Fenerbahçe'nin Aragones'in yerine Bülent Uygun ile anlaşma sağladığı yönünde haberler çıktığının belirtilmesi üzerine, şöyle devam etti:

''Sadece dedikodudan ibaret olan şeyler. Asla öyle bir şey yoktur. Çünkü Aragones ile olan anlaşması Fenerbahçe'nin bellidir. Bu yarının sonuna kadar ben Aragones'in Fenerbahçe'de kalacağını düşünüyorum. Sezon bittikten sonraki başarısına bakarlar, ona göre değerlendirirler. O Fenerbahçe yönetiminin işidir, bizimle de ilgisi yoktur. Bülent Uygun'la da herhangi böyle ne bir görüşme vardır, ne teklif vardır. Hocamız Sivasspor'da tahmin ediyorum daha 3-4 yıl, Allah nasip ederse, görevine devam edecektir.''

FENERBAHÇE-DİNAMO KİEV MAÇI

Sivasspor-Fenerbahçe maçından sonra bazı televizyon programlarında Fenerbahçe'nin yerden yere vurulduğunu gördüklerini de belirten Ünsal, şunları kaydetti:

''Oysa Fenerbahçe'nin bugün Dinamo Kiev ile önemli bir maçı var. Fenerbahçe, Sivasspor maçı nedeniyle eleştirilirken bugünkü maçı kazanamayacağı yönünde ağırlıklı bir fikir birliği edilmişcesine, biraz da Fenerbahçe'nin hak etmediği bir şekilde bazı yorumlar yapıldı. Gerçekten bu biz kulüp yöneticilerini de son derece üzdü. Fenerbahçe'nin Sivasspor ile yaptığı maçın neticesi ne olursa olsun, Sivasspor gibi diri bir takımla çok önemli bir şampiyonlar ligi maçı öncesi bir müsabaka oynamıştır. Sivasspor ile oynaması dezavantaj değil, avantajdır. Göreceksiniz inşallah Fenerbahçe Dinamo Kiev'i sahasında yenecektir. Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.''
Asla Vazgeçmeyiz Sivasım Senden
metincetin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı metincetin58'a Teşekkür Ediyor...
--->: SİVASSPOR'DAN AĞIR ELEŞTİRİ!..
Alt 30.09.2008, 15:30   #2
Eyvaz94
Yiğido

Eyvaz94 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 Eyvaz94 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: SİVASSPOR'DAN AĞIR ELEŞTİRİ!..

Bulent hoca ve Sivasspor kopamazlar
--->: SİVASSPOR'DAN AĞIR ELEŞTİRİ!..
Alt 30.09.2008, 15:49   #3
ozer10
Yiğido

ozer10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 89 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 ozer10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bulent hoca ve Sivasspor kopamazlar
ozer10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ozer10'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
HINCAL ULUÇ'A TEPKİ
Alt 30.09.2008, 16:07   #4
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1526 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart HINCAL ULUÇ'A TEPKİ

Sivasspor, Hıncal Uluç'a ateş püskürdü

Sivasspor’un Fenerbahçe’yi 2-1 yenmesinin ardından yapılan eleştirileri değerlendiren Ünsal, dün bir televizyon programında teknik direktörleri Bülent Uygun’u eleştiren Hıncal Uluç’a ateş püskürdü. Fikret Ünsal, “Dün izlediğim bir televizyon programında hocamızın eleştirilmesi beni çok üzdü. Bizim hocamız 2006-2007 sezonun 12’inci haftasında göreve geldi. Hocamız göreve geldiği zaman takımımız 12 puan ile 17’inci sıradayıdı. Ve hocamız bu takımı ordan alıp lig sonunda 7’inci olarak ligi tamamlattı. Ve o yıl herkes Sivasspor’a kesin düştü gözüyle bakıyordu. Geçen yıl ise şampiyonluğu son anda kaçırdık. Bu kadar başarılara imza atmış bir hocanın yerden yere vurulmasına çok şaşırdım. Bu eleştiriyi yapan ise Hıncal Uluç beyefendiyidi. Ve hocamızı hiç hak etmediği bir şekilde eleştirdi. Ben ona bir tek kelime ile cevap vereceğim sadece, ‘Bunamış’ diyeceğim” dedi.
BÜLENT UYGUN SİVASSPOR’DAN BİR YERE GİDEMEZ

Gazetelerde çıkan Bülent Uygun Fenerbahçe’ye gidiyor söylentilerine ise Ünsal, “Çıkan bu haberlerin hepisi dedikodudur. Luis Aragones’in sezon bitene kadar Fenerbahçe’nin başında kalacağını düşünüyorum. Sezon bitiği zamanki başarısına bakarlar ve ona göre bir değerlendirme yaparlar. Biz hocamız ile 4 yıl daha devam etmek istiyoruz” dedi.

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
--->: HINCAL ULUÇ'A TEPKİ
Alt 30.09.2008, 16:21   #5
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1083 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: HINCAL ULUÇ'A TEPKİ

büent uygun başımızda 4 yıl kalsın birazda gelirimiz olsun bak şampiyonluk nasıl geliyor.. şuan büyüme aşamasındayız.. taraftar bilinçleniyor..takımımız ligde ii sonuclar alıyor herkesin korktugu rakip haline geldik..yeni magazamızda açıldı..bunlar büyümeye adım attıgımızı gösteriyor
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.09.2008, 16:22   #6
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1268 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Bu adama birşey demek istemiyorum bu adamı o ekran taşıyanlar asıl suçlu bence..

Bu adamın tek işi ortalığı karıştırmak başka birşey değil...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yerliturkuaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: SİVASSPOR'DAN AĞIR ELEŞTİRİ!..
Alt 30.09.2008, 16:23   #7
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 955 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SİVASSPOR'DAN AĞIR ELEŞTİRİ!..

Bülent Hoca ile Sivasspor oyuncular baba-cocuk gibiler.
Ayrilamazlar.
Alt 30.09.2008, 16:25   #8
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 955 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: HINCAL ULUÇ'A TEPKİ

Bize masus böyle davraniyorlar, halen düsmanlari var Sivassporun ve Sivasspor oyuncularini Bülent hocadan ayirmak istiyenler var.
Alt 30.09.2008, 16:31   #9
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivassporun fenerbahçe karşısındaki başarısına emek verenleri kutluyorum.ancak bizim hocamızın yöneticilerimizin artık sivassporun fenerbahçesnin anadolu şubesi imişcesine demeçler vermesini bırakmalarını diliyoruz.
bize ne fenerden,galatadan beşiktaştan.
kim ne yaparsa yapsın.fenerin işine karşımak ne haddimize.sivasspor mağazası azizi yıldırıma açıldı.belki bir jest gibi gelebilirde.adnan polata ,demirören'e ne açtıracağız.bu tür görüntüler takıma zarar veriyor.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2008, 16:54   #10
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1291 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Ben programın tamamını izledım Bülent hocaya karşı öyle aman aman bi eleştiri yoktu sadece hıncal uluç şöyle söyledi bu kadar kötü bi fenerbahçeye karşı tek forvetle oynamak yanlış bülent uygun hata yaptı thum yada balili den birini 11 de mutlaka oynatmalıydı diye konuştu acık konuşmak gerekırse bende balili - mehmet yıldız ile başlaması isterdim benım gibi düşünen bir cok taraftarda maç esnasında balili diye tempo tuttular.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aĞir, eleŞtİrİ, sİvasspordan