Uygun, "Eğer devreyi lider kapatırsak stratejimiz buna göre şekillenecek. Ancak yapacağım kesin bir şey var ki takımdaki Ferhat ve Sezgin’i Türk Futbolu’na armağan edeceğim” dedi.
Uygun şu anda tek düşüncelerinin ligde kalan Denizli, Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarını kazanmak olduğunu kaydederek, “Bu üç maçta alacağımız sonuçlar çok önemli. Eğer devreyi lider kapatırsak stratejimiz buna göre şekillenecek. Ancak yapacağım kesin bir şey var ki takımdaki Ferhat ve Sezgin’i Türk Futbolu’na armağan edeceğim” dedi.
BÜYÜK KONUŞTU
Geçen sezonun devre arasında takıma giren ve patlama yapan Mehmet yıldız örneğini hatırlatan Uygun şöyle devam etti: “Ben göreve geldiğimde Mehmet Yıldız’ı direkt olarak oynatacağımı ve onun büyük bir yıldız olacağını söylemiştim. Şimdi de Ferhat ve Sezgin için aynı şeyleri söylüyorum. Bugüne kadar bu iki oyuncunun üzerinde büyük bir titizlikle durdum. Her ikisi de idmanlarda çok çalışıyor. Fizik güçleri iyi ve teknik kapasiteleri süper Lig’de oynayacak duruma geldi. Bekleyin ve görün. Ferhat ve Sezgin geliyor.”