Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR
Alt 14.01.2008, 19:28   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız, şampiyonluk için iddialı konuşarak, "Şampiyonluk yolunda gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz" dedi.

Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız, İHA muhabirine özel açıklamalarda bulundu. Trabzonspor galibiyetiyle liderliği sağlamlaştırdıklarını belirten Mehmet Yıldız, "2-0'lık Trabzonspor galibiyetiyle ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptık. İlk yarıyı lider olarak bitirmiştik. İkinci yarıya iyi başlamak bizim için çok önemliydi. Trabzonspor gibi güçlü bir rakiple oynayacaktık, eksikliklerimiz vardı. İyi başlamak adına galip gelmeliydik, bunu da başardık. Bundan sonra başarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum. Çünkü Sivasspor, arkasına destek aldığı için ilerleyen haftalarda daha büyük hedefler koyabilir" diye konuştu.

Trabzonspor galibiyetinin takımdaki morali en yüksek seviyeye çıkardığını kaydeden Mehmet Yıldız, "Şu anda liderliği kaptırmadık. Takım halinde moralimiz olağanüstü. İnşallah bu hafta sonu da İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından istediğimiz sonuçla dönersek, önümüzün daha çok açılacağını düşünüyorum" dedi.

Şampiyonluk yolunda gidebilecekleri yere kadar gitmeyi hedeflediklerini belirten Mehmet Yıldız, "Uzun bir aradan sonra Anadolu'dan bir takımın şampiyon olmasını Sivaslılar dahil, Anadolu'nun birçok kentindeki insanlar da istiyor. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek. Şampiyonluk yolunda gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor maçının oynandığı günün Sivas'taki son 40 yılın en soğuk günü olduğunu öğrendiğini dile getiren golcü futbolcu, "Ben 8 yıldır Sivas'tayım ve böyle soğuğu ilk defa gördüm. Çünkü insanın içini donduruyordu. Soğuk nedeniyle sahada arkadaşlarımızla konuşamaz olduk. Buradan kendi takım arkadaşlarımı ve Trabzonspor'da oynayan futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Çünkü o soğukta gelip bizi desteklediler. Maçı kazanmayı da bildik. İnşallah önümüzdeki maçları da kazanacağız. Saha zemini futbola oynamaya çok elverişli değildi, ama onlar da bizi etkilemedi ve kazanmayı bildik" dedi.

Karşılaşmada aşırı soğuk nedeniyle sağ kulağının yandığını ve bu nedenle küçük bir cerrahi operasyon geçirdiğini dile getiren Mehmet Yıldız, "Aşırı soğuk nedeniyle sağ kulağımın arka tarafı yandı ve bugün de küçük bir operasyon geçirdim. Doktora gittim. Doktor bugün bir müdahale yaptı. Şu an için iyi, ama dünkü soğukta insanın içi donuyordu. Demek ki kulağım da hasar görmüş dünkü soğuktan" diye konuştu.

Trabzonspor maçında penaltıdan bulduğu gol sonrası ve ardından kameraya gitmesiyle ilgili olarak ise Mehmet Yıldız, "Hep yapmak istediğim bir şeydi, ama heyecandan unutuyordum. Kameraya gittim. Oraya 'Seni Seviyorum' diye bir şey söylemiştim. Benim için çok anlamlı bir şeydi ve çok da mutlu oldum açıkçası" diye konuştu. Mehmet Yıldız, röportaj sonrası hayranlarıyla birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR
Alt 14.01.2008, 19:36   #2
yusuf caygöz
Acemi Yiğido

yusuf caygöz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 yusuf caygöz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Lächeln --->: ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

bizler coktan inandik stada gelemesekte dua larimizla ekran basindan ve elimizden geldigi kadar madden desteklerimizle gönlümuz ve dua larimiz hep sizinle zarali almanyadan saygilar
yusuf caygöz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yusuf caygöz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.01.2008, 20:20   #3
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1309 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

Çocuklar İnanın İnanın Yiğidolar,Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler Demiş:Edip Akbayram
Gerçektende Doğru Demiş Durmak Yok Yola Devam Anadolunun Tek lideri Devlere kARŞI!!!!
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda EyüphanAydın'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.01.2008, 20:42   #4
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 981 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

biz çoktan inandık şampiyonluğa inş allahın izniylede olucaz....
Alt 14.01.2008, 21:13   #5
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1168 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

bizler ikinci ligdeyken hatta üçüncü ligdeyken inanmaya başladık Şampiyonluk artık bizim için hayal değil sadece 1 kaç küçük engel ve o engelleri aşıp Şampiyon olucaz...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidomustafa58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR
Alt 14.01.2008, 21:15   #6
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: ŞAMPİYONLUĞA İNANIYOR

Bizler şampiyonluğa zaten inandık takımda inandıktan sonra mesele yoktur yiğidolarların bu sene şampiyon olmaması için hiç bir neden yoktur
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2008, 21:16   #7
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1003 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

.......insallah sampiyon oluruz......
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2008, 21:36   #8
sivaslitaner58
Usta Yiğido

sivaslitaner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

227 Mesajına 303 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 sivaslitaner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sampiyonluk yarisinda sivassporda var daha uzun yol var ama insallah oluruz yolun sonunda
sivaslitaner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2008, 21:56   #9
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 954 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt

Bizlerde inaniyoruz insallah sampiyon olacagiz.SAMPIYON YIGIDOLARIN TAKIMI ***SIVASSPOR***.SAYGILARIMLA.. .
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2008, 23:13   #10
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bizlerde sizleri seviyoruz kaptan.-) siz yenmeye devam edin insallah muradiniza eresiniz bizde sizleri simdiki oldugu gibi ayakta alkislariz.
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...