Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

DERBİ BERABERE BİTSİN
Alt 23.04.2008, 18:33   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart DERBİ BERABERE BİTSİN

Müthiş performansı ve golleriyle Sivasspor’u şampiyonluk potasında tutan Mehmet Yıldız’ın 2 aydır sakat sakat mücadele ettiği ortaya çıktı.

Takımı şampiyonluğa koşarken, arkadaşlarını yalnız bırakmak istemeyen, belindeki ağrılara rağmen büyük fedakârlık yaparak oynayan, bel bölgesindeki “spazm” yüzünden zor günler geçiren Yıldız’ın doktorların “mutlaka dinlenmen gerek” tavsiyesine kulak asmadığı ve her maça iğne olarak çıktığı öğrenildi.

Ankaraspor maçında sakatlığına boyun tutulması eklenen, kalan üç maçta en azından Şampiyonlar Ligi vizesi için takımdan ayrı kalmak istemediğini belirten kaptan özel açıklamalarda bulundu.

“Derbi berabere bitsin”

3 puan geride olmamıza rağmen 3 takımın da şampiyonluk şansı eşit. Galatasaray-Fenerbahçe maçı şampiyonu belirlemeyecek. Çünkü Galatasaray yenerse bizle deplasmanda oynayacak. Daha önce üç büyükler ile oynadığımız maçları aşırı motivasyon yüzünden kaybettik. Ancak evimizdeki Galatasaray maçının daha farklı geçeceğini düşünüyorum. Bu haftaki derbiden çıkacak her sonucun bize yarayacağını düşünüyorum. Beraberlik bizim için en iyi sonuç. Amacımız en azından Anadolu’dan bir kulübün ilk kez Şampiyonlar Ligi’ne katılmasını sağlayarak tarihi bir başarı elde etmek”.

“Maça iğneyle çıkıyorum”

2 aydır belimden ciddi sıkıntı çekiyorum. Doktorlar iyileşmem için dinlenmem gerektiği uyarısını yaptı. Buna şimdi boyun tutulması eklendi Ancak şu önemli virajda takımımı yalnız bırakmam doğru olmaz. Tedavilerim sürüyor. Her maçtan önce iğne vurularak sahaya çıkıyorum. Bülent hocamın, gerek birlikte futbol oynadığımız dönemlerde gerek teknik adam olarak bana büyük emeği geçti. Onun için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırım. Takımdaki diğer arkadaşlarımın da aynı benim gibi düşündüğünü biliyorum”.

“Yabancı hoca olmazdı”

“Sivasspor’da daha önce Alman Lorant ve Slovak Karol Pecze görev yaptı. Onların döneminde oynatılmadığım için duygusal konuşmuyorum. Ancak yerli teknik adam yerine yabancı ile çalışsaydık bana göre başarı olamazdık. Sivasspor’a geçen yıl küme düşecek takım gözüyle bakılıyordu. Ancak Bülent hoca geldikten sonra takımın aldığı sonuçları ve oynadığı futbolu herkes gördü. Onun değişik çalışma metotları, antrenman programları bizi olumlu etkiledi. O, bir teknik adam olmaktan öte arkadaşımız, ağabeyimiz. Takımın başarısında başkanımızın, yöneticilerin, futbolcuların, taraftarların payı var. Ancak en büyük pay Bülent hocaya ait”.

2000’den beri

Mehmet Yıldız futbola Ankara Tigem takımında amatör başladı. 2000’de Sivasspor’a ilk profesyonel imzasını attı. Kırmızı-beyazlı takımda fazla forma şansı bulamayan Yıldız, Sivasspor’dan birçok takıma kiralık gitti, Çarşamba, Antalya, Türk Telekom ile İstanbulspor’da da forma giydi. Yıldız ilk kez bu sezon banko oynadı.

Sadece 1 maç

Sivasspor kaptanı bu sezon takımını sadece bir maçta yalnız bıraktı. 2007-2008 sezonunda tam 30 maça ilk on birde başlayan Yıldız, bu karşılaşmaların 29’unda 90 dakikalık performans gösterdi. Sadece bir maçta 67. dakikada oyundan çıktı. Şu ana kadar rakip fileleri 13 kez havalandıran Yıldız’ın 12 de gol asisti bulunuyor.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: DERBİ BERABERE BİTSİN
Alt 23.04.2008, 19:02   #2
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: DERBİ BERABERE BİTSİN

walla Büyük Mehmet kardeşim... Millet komplo teorilerini hazırlamış senin benim istediklerim bakalım olacakmı. Biz nerde nasıl yaşıyoruz. Şimdiden başladılar. Fener GS yi yenerse şöle GS Feneri yenerse böle senaryoları. Bu 3 maçta ne puam kayıpları yaşanacak kimlerin canı yanacak hiç haberleri yok. Bizi velhasılı kelam takan yok. Bu arada Mehmet kardeş bir sarı kart göreyim möreyim deme haaa

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2008, 19:05   #3
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Bence Gs yensin bizim maç final maçı olur. Biz alırsak ve Fener Trabzona kaybedip biz de diğer maçlarımızı alabilirsek şampiyon oluruz. Bu şartlarda çok zor ama Gs bu hafta yenerse umudumuz artar. Tabi öncelikle bizim maçlarımızı almamız lazım.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2008, 19:08   #4
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Şu Ana Kadar Sakat Olduğunu Biliyorduk,Ancak 2 Aydan Beri İğnelerle

Oynadığını Bilmiyorduk..

Gerçekten Normal Bir Futbolcu Kesinlikle Dayanamaz.

Mehmet Yıldız Gerçekten Her Takıma Lazım...Büyük Bir Kaptan..

Şu Ana Kadar Sivasspor'da Çok Emeği Çok Hizmeti Geçmiş Bir Futbolcu..

Sivasspor Tarihine Adını Altın Harflerle Yazdırılıcak Bir Futbolcu..

Her Yönüyle Örnek Alınması Gereken Büyük Bir Kaptandır Mehmet Yıldız...

Bize Dışardan Görülen Böyle,Keşke Yakından Tanıma Fırsatımız Olsaydı..

Eminizki Mehmet Yıldız Böyledir...

Sadece 1 Maçta Oynamaması Üzücüydü.

Ancak Yinede Çok İyi Bir Sezon Geçirdi...

Attığı Gol Kadar Attırdı...

İnşallah Bu Hafta Tek Dileğimiz

Müthiç Derbinin Mecidiyeköyde Oynanacak Müthiç Derbiden

Gol Sesi Çıkmaz,Veya Çıksada Berabere Biter İnşallah...

Bir Çok Kulübü Gezmesine Rağmen Sivasspor'da Sevildiği Kadar Hiç

Bir Takımda Sevilmedi...
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2008, 19:12   #5
S1vasLee
Yiğido

S1vasLee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

97 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 S1vasLee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yok yok berabere bitsin bizim işimize yarıyor
S1vasLee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2008, 19:31   #6
58AYYILDIZ58
Yeni Yiğido

58AYYILDIZ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58AYYILDIZ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu istanbul takimlari yedirmezler bence insallah oyle olmaz ama yakin zaman once trabzonspor a yedirmedikleri gibi....ama ben trabzon fener macin sonun ikincilik yada birincilik saglayacagini dusunuyorum tskl
58AYYILDIZ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2008, 21:29   #7
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1268 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

DERBİ MÜSABAKASI BERABER BİTMESİ PUANIN BİRE İNMESİ ÇOK GÜZEL OLUR İNŞALLAH TEMENNİSİ GERÇEKLEŞİR MEHMET YILDIZIN...

BİR DİYECEĞİMDE TEKNİKDREKTÖRLER ADINA EĞER YABANCI BİR HOCA OLSA İDİ ŞUAN MEHMET YILDIZ DİYE BİR FUTBOLCU OLMAYACAKTI BUNA EMİN OLUN ONU BURALARA GETİREN TÜRK ANTRENÖRLER DAHADA GÜZEL YERLERDE OLACAK MEHMET YILDIZ...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2008, 21:34   #8
nightmanali
Yeni Yiğido

nightmanali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 nightmanali FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Anadolu takımlarının çektiği sıkıntılardan biriside kadro yetersizliği. Çünkü her anadolu takımının skora etki eden futbolcuları sakatlandığında yerine alternatif bulmakta sıkıntı çektiği bir gerçek.Neden BİZANS takımları kadro sıkıntısı çekmiyorda bizler çekiyoruz.Çünkü onlar anadolunun dört bir yanına içimizdeki bizanslılara forma satarak,Alex'leri,Carlos'ları, Lincoln'leri alıyorlar.Memet Yıldız kardeşimi tebrik ediyorum.Bilmiyorum kaç sivaslıda mehmet yıldızın forması var.Fakat diğer anadolu şehirlerinde olduğu gibi Sivas'tada Bizans formaları çoğunluktadır.
nightmanali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2008, 21:52   #9
58 memo
Tecrübeli Yiğido

58 memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 memo ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

evet derbi berabere bitsin,bizim için daha iyi olur
bizde denizliyi inşallah yeneceğiz ve son 2 hafta çok çekişmeli olacak
inadına kırmızı-beyaz
inadına Sivasspor
58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2008, 21:53   #10
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 972 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

mehmet yıldız çok fedakar bir oyuncu her takımda bulunması gereken bir oyuncu sivassporun buralara gelmesinde çok payı olan bir oyuncu ..inş hafta sonu gs fb derbisi berabere biter bizde denizliyi yeneriz haftayı karla kapatırız inş.