4 Eylül Stadyumu'nun UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi için hummalı bir çalışma başlatıldı. Sivasspor'un bu sezon Avrupa'da İntertoto Kupası'nda mücadele edecek olması nedeniyle maçlarını oynayacağı 4 Eylül Stadyumu'nda çalışmalar yapılmaya başlandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlayarak stadyumu kiralayan Sivasspor'a devir ederken, Sivasspor'da Stadyumu devir alır almaz çalışmalarını başlattı.
İlk olarak stadyumun Şeref Tribünü girişlerinde düzenlemeler yapan Sivasspor, bu bölümlere ek bina yapmaya başladı.
Aynı zamanda da soyunma odalarında çalışmalar başlatılırken, basın tribününde de düzenleme yapılacak.
Bununla birlikte stadyumun genelinde de çeşitli düzenlemeler yapılarak UEFA kriterlerine uygun hale getirilmek için çaba sarf edilecek.