Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

KALEDE VOLKAN'I DÜŞÜNÜYORUM
Alt 25.07.2008, 15:36   #1
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1495 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart KALEDE VOLKAN'I DÜŞÜNÜYORUM

Teknik Direktör Bülent Uygun, Porto kentinde konakladıkları otelde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilk maçtaki talihsiz mağlubiyetin insanlarda üzüntüye neden olduğunu belirterek, en azından buradan güzel bir skorla dönerek sevenlerini mutlu etmek istediklerini söyledi.

Eksiklikleri olduğunu buna rağmen güzel şeyler yaptıklarını ispat ettiklerini kaydeden Uygun, futbol mantaliteleriyle sahaya tüm güzellikleri sunarak, en güzel sonuçla ülkeye dönmek istediklerini belirtti.

Bunu başarabilecek güçte olduklarını, futbolcularına güvencinin tam olduğunu kaydeden Uygun, "Son yıllarda yaptığımız başarılar herkesin takdirini kazandı. Yeni sezonda da, takıma yeni katılanlarla birlikte aynı şekilde güzellikleri sunacağız" dedi.

"SİVASSPOR BALON DEĞİL"
UEFA'nın sitesindeki "balon" benzetmesini de eleştiren Uygun, Sivasspor'un balon olmadığını, bu durumun kendilerini üzdüğünü belirterek, tarafsız olması gereken böyle bir örgütün bu yorumunu doğru bulmadıklarını kaydetti.

Braga karşısında futbol felsefelerini sahaya yansıtarak kazanan ve turu geçen taraf olmak istediklerini anlatan Uygun, "İlk maçta iyi oynamamıza rağmen, rakip bir kere gelerek hatta gelmeden 2-0 galip ayrılıyorsa, biz de yapabiliriz" dedi.

Uygun, "Eleneceksek de futbol adına güzellikleri sahaya yansıtarak elenelim" diye konuştu.

"KALEYİ VOLKAN'A TESLİM ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"
İlk maçta yediği hatalı gol nedeniyle eleştirilen genç file bekçisi Volkan'a da sahip çıkan Bülent Uygun, idmandaki durumuna bakıp, kaleci antrenörüyle de görüşerek bu maçta kaleyi Volkan'a teslim etmeyi düşündüğünü belirtti.

Dünyanın en iyi kalecilerinin de böyle bir hata yapabileceğini, ifade eden Uygun, genç kaleci Volkan'ın ileride Milli Takım'ın file bekçisi olacağına inandığını belirterek, "Maç kaybettik diye futbolcu satmayız. Şanssız gol yemiştir ama Volkan'a güvenim sonsuz" diye konuştu

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
--->: KALEDE VOLKAN'I DÜŞÜNÜYORUM
Alt 25.07.2008, 15:43   #2
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

307 Mesajına 439 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 titizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: KALEDE VOLKAN'I DÜŞÜNÜYORUM

kale ye volkanı koymamak volkanı tamamen kaybetmek demektir o yüzden hocamız doğru karar vermiştir volkana güvendiğini ispatlamıştır
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı titizyiğido'a Teşekkür Ediyor...
-->: KALEDE VOLKAN'I DÜŞÜNÜYORUM
Alt 25.07.2008, 15:49   #3
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 986 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: KALEDE VOLKAN'I DÜŞÜNÜYORUM

Bence kaleye volkani koymak en iyisini yapti. Onu bu macta koymamak, bence onu üzerdi, morali bozulurdu.
Ama Hocamiz oyuncularina güveniyor.
Paylasim icin sagol.
Alt 25.07.2008, 15:52   #4
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1495 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Bazı taraftarlar Hocamızın Volkanı kaleye alması ile egolarını tatmin ettiğini söylüyor. Ama bu nasıl egoymuş ben anlamıyorum gardaşlar. Volkanı kazanmak bir Ümit milli olmuş kaleciyi kazanmak ego tatminimi benim mantığıma sığmıyor...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.07.2008, 16:48   #5
şafak58_35
Usta Yiğido

şafak58_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

232 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 şafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOK

düşündüğünüde yapacaktır...............
şafak58_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda şafak58_35'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.07.2008, 16:53   #6
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

adama sansı versın adam bu sansı kacırmaz sanırım

basın one egılmesın

aldırma volkan aldırma
Alt 25.07.2008, 16:56   #7
cem
Tecrübeli Yiğido

cem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 cem isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

volkanı ılk macta kaleye koymakla zaten turu kaybettık.. ıkıncı mac ta ha volkan gecmıs ha akın farketmez.. bulent uygunda bılıyor elendıgını nasılsa farketmez dıyor ha volkan ha akın.. adamı hafta içi satıs lıstesıne koy .. sonrada braga macında kaleye gecır.. adamda yer tabı boyle gollerı ... yazık oldu gercekten sivasa...
cem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: KALEDE VOLKAN'I DÜŞÜNÜYORUM
Alt 25.07.2008, 17:03   #8
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: KALEDE VOLKAN'I DÜŞÜNÜYORUM

Alıntı:
cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
volkanı ılk macta kaleye koymakla zaten turu kaybettık.. ıkıncı mac ta ha volkan gecmıs ha akın farketmez.. bulent uygunda bılıyor elendıgını nasılsa farketmez dıyor ha volkan ha akın.. adamı hafta içi satıs lıstesıne koy .. sonrada braga macında kaleye gecır.. adamda yer tabı boyle gollerı ... yazık oldu gercekten sivasa...
satilik degil oncelikle kiralik ayrica onu kiraliga vermekteki amac kendini gelistirmesi icindi yoksa volkan bilmiomu lige kaleye gecemeyecegini kendini gostermek istedi ama iste hersey istedigi gibi olmadi
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır