HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZLERE.!
Bursaspor'a trilyonluk destek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Bursa Valiliği tarafından başlatılan 'Bursaspor'a Destek Kampanyası' çerçevesinde toplan 6 trilyon 759 bin 780 YTL para toplandı. 30 Haziran 2008 / 21:39
Bursa Valisi Şahabettin Harput, Valilik makamında düzenlediği basın toplantısı ile 14 Ocak 2008 tarihinde başlatılan 'Bursaspor'a Destek Kampanyası'nın bu gün itibari ile sonuçlandığını belirtti.
Yürütülen kampanya çerçevesinde toplanan para ve nerelere harcandığını açıklayan Vali Şahabettin Harput, kampanyaya destek veren herkese teşükkür ederek, klüp yöneticilerinin de düzenlenen kampanyaya yakışır şekilde hareket etmelerini istedi.
Basın toplantısı sonunda toplanan paraların çekini Bursaspor Klübü ikinci başkanı Osman Çelik'e teslim eden Vali Harput, yönetimden bundan sonra kampanyalara gerek kalmayacak bir yönetim sunmaları ve başarılı bir sezon geçirmelerini istedi.
Bursaspor'un düzenlenen kampanya sayesinde büyük bir sıkıntıdan kurtulduğunun altını çizen Vali Şahabettin Harput, yönetim ve futbolcuların da bu kampanya sayesinde büyük bir moral kazandığını ve ligde kaldığını ifade etti.
Vali Şahabettin Harput, Bursaspor'un mali yapısının iyileştirilmesi ve sıkıntılarının giderilmesi için düzenlenen kamparnyanın yürütülmesi sırasında klübün vergi borçlarının da çıkarılacak kanunla geniş bir süreye küçük taksitler halinde yayılmasının düşünüldüğünü belirterek, Bursaspor'un en büyük borcunun devlete olan vergi borcu olduğunu söyledi. Bursaspor'un yeni dönemde kendi ayakları üzerinde duran ve herkesin iftihar ettiği bir klüp olmasını temenni eden Vali Harput, bundan sonra da Bursaspor için ellerinde gelen yardımı yapacaklarını kaydetti.
Şahabettin Harput, 14 Ocak 2008 tarnihinde düzenlenen kamparnya çerçevesinde iş adamlarınıa taahhüdü, sms gelirleri ve vatandaşlardın maddi yardımlarından toplanan bilyançoyu şöyle ifade etti: "Kampanya çerçevesinde toplam 6 trilyon 759 bin 780 YTL'lik para toplandı. Bunda ise nakit yardım 6 trilyon 436 milyar 368 milyon YTL, Vadesi gelmemiş çe kler: 238 milyar 200 milyon YTL, SMS gelirleri: 13 milyar 610 bin YTL ve faiz gelirleri ise; 72 milyar 602 bin YTL oldu."
Vali Şahabettin Harput, kampanya çerçevesinde toplanan paradan peyder pey ihtiyaç olduğunda Bursaspor'a verdiklerini belirterek, "Bu kapsamda Futbolcu alacaklarına ödenen 4 trilyon 127 milyar 775 milyon YTL, Kamu kurumlarına olan borçlar için 1 trilyon 645 milyar 573 milyon YTL, bankalar için 748 milyar 250 milyon YTL ve vadesi gelmemiş çekler ise 238 milyar 200 bin YTL para klübe ödendi." şeklinde konuştu.
Vali Şahabettin Harput, ardından kampanyanın tamamlanması nedeniyle Bursaspor ikinci başkanı Osman Çelik'e nakit 748 milyar 250 milyon YTL ve vadesi gelmemiş 238 milyar 200 milyon YTL'lik çeki teslim etti.
Bursaspor ikinci başkanı Osman Çelik ise, düzenlenen kampanya çerçevesinde Bursaspor yönetim ve futbolcularının moral kazanıp ligde kaldıklarını belirterek, "Belki biz bu paralarla maddi olarak rahatladık, ancak manevi olarak büyük bir sorumluluğun altına girmiş olduk. Çünkü sayın Bakanımız ve Valimiz bizi bundan sonra her zanman takip edeceklerdir. İnşallah bizde bundan sonra başta Sayın Bakanımız olmak üzere Sayın Valimiz ve tüm destek veren vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.
Osman Çelik, ayrıca desteklerinden dolayı Vali Şahabettin Harput'a bir plaket takdim etti.
Demekki 7.000.000 Nüfusla övünmenin hiç bir anlamı yokmuş tutkunluk birlik dayanışma olmadan zaten neye yarar'her zamanda söylemişimdir..Bizler bir Bursaspor taraftarı gibi olamıyoruz ya helal olsun onlara ayakta alkışlıyor saygı duyuyorum adamlarda Futbol aşkı birlik dayanışmaya dahir ne ararsanız var.Ben sıkça bir zamanlar gittim Bursa'ya sanırım 10'un üzerindedir..Maçlar tatil v.s ..İnsan ister istemez kendini alıkoyamıyor hayran oluyor gerek taraftarına gerek coğrafi güzelliğine ...'''HELAL OLSUN'''Bursaspor sana ''HELAL OLSUN''Taraftar ''HELAL OLSUN''Kars'dan Edirne'ye İş Aş Ekmek için gelip BURSASPOR'a gönül vermiş Adana'lısı Maraş'lısı Urfa'lısı 'Giresun'lusu Yerli Bursasporlusu Helallllllllllllllllllllllll olsun..Değişik illerden gelipde Bursa'ya yerleşmiş bu takıma gönül vermiş TAXAS'ı helallllll olsun Her ne kadarda Edirne'den Kars'a Bursa'ya gelip yerleşmiş olsanızda 7.000.000 Sivas'lının yapamadığı Reklamsız Bağırmadan Stem etmeden başardığınız için HELALLLL OLSUN ..Show Tv Lig Tv Ve Trt3 de bu kampanyadaki gelirleri açıkladığında Tv başında sizinle Gurur duydum...BÜYÜKSÜNÜZ
|