Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZLERE.!
Alt 01.07.2008, 00:08   #1
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZLERE.!

Bursaspor'a trilyonluk destek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Bursa Valiliği tarafından başlatılan 'Bursaspor'a Destek Kampanyası' çerçevesinde toplan 6 trilyon 759 bin 780 YTL para toplandı. 30 Haziran 2008 / 21:39

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Valilik makamında düzenlediği basın toplantısı ile 14 Ocak 2008 tarihinde başlatılan 'Bursaspor'a Destek Kampanyası'nın bu gün itibari ile sonuçlandığını belirtti.

Yürütülen kampanya çerçevesinde toplanan para ve nerelere harcandığını açıklayan Vali Şahabettin Harput, kampanyaya destek veren herkese teşükkür ederek, klüp yöneticilerinin de düzenlenen kampanyaya yakışır şekilde hareket etmelerini istedi.

Basın toplantısı sonunda toplanan paraların çekini Bursaspor Klübü ikinci başkanı Osman Çelik'e teslim eden Vali Harput, yönetimden bundan sonra kampanyalara gerek kalmayacak bir yönetim sunmaları ve başarılı bir sezon geçirmelerini istedi.

Bursaspor'un düzenlenen kampanya sayesinde büyük bir sıkıntıdan kurtulduğunun altını çizen Vali Şahabettin Harput, yönetim ve futbolcuların da bu kampanya sayesinde büyük bir moral kazandığını ve ligde kaldığını ifade etti.

Vali Şahabettin Harput, Bursaspor'un mali yapısının iyileştirilmesi ve sıkıntılarının giderilmesi için düzenlenen kamparnyanın yürütülmesi sırasında klübün vergi borçlarının da çıkarılacak kanunla geniş bir süreye küçük taksitler halinde yayılmasının düşünüldüğünü belirterek, Bursaspor'un en büyük borcunun devlete olan vergi borcu olduğunu söyledi. Bursaspor'un yeni dönemde kendi ayakları üzerinde duran ve herkesin iftihar ettiği bir klüp olmasını temenni eden Vali Harput, bundan sonra da Bursaspor için ellerinde gelen yardımı yapacaklarını kaydetti.

Şahabettin Harput, 14 Ocak 2008 tarnihinde düzenlenen kamparnya çerçevesinde iş adamlarınıa taahhüdü, sms gelirleri ve vatandaşlardın maddi yardımlarından toplanan bilyançoyu şöyle ifade etti: "Kampanya çerçevesinde toplam 6 trilyon 759 bin 780 YTL'lik para toplandı. Bunda ise nakit yardım 6 trilyon 436 milyar 368 milyon YTL, Vadesi gelmemiş çe kler: 238 milyar 200 milyon YTL, SMS gelirleri: 13 milyar 610 bin YTL ve faiz gelirleri ise; 72 milyar 602 bin YTL oldu."

Vali Şahabettin Harput, kampanya çerçevesinde toplanan paradan peyder pey ihtiyaç olduğunda Bursaspor'a verdiklerini belirterek, "Bu kapsamda Futbolcu alacaklarına ödenen 4 trilyon 127 milyar 775 milyon YTL, Kamu kurumlarına olan borçlar için 1 trilyon 645 milyar 573 milyon YTL, bankalar için 748 milyar 250 milyon YTL ve vadesi gelmemiş çekler ise 238 milyar 200 bin YTL para klübe ödendi." şeklinde konuştu.

Vali Şahabettin Harput, ardından kampanyanın tamamlanması nedeniyle Bursaspor ikinci başkanı Osman Çelik'e nakit 748 milyar 250 milyon YTL ve vadesi gelmemiş 238 milyar 200 milyon YTL'lik çeki teslim etti.

Bursaspor ikinci başkanı Osman Çelik ise, düzenlenen kampanya çerçevesinde Bursaspor yönetim ve futbolcularının moral kazanıp ligde kaldıklarını belirterek, "Belki biz bu paralarla maddi olarak rahatladık, ancak manevi olarak büyük bir sorumluluğun altına girmiş olduk. Çünkü sayın Bakanımız ve Valimiz bizi bundan sonra her zanman takip edeceklerdir. İnşallah bizde bundan sonra başta Sayın Bakanımız olmak üzere Sayın Valimiz ve tüm destek veren vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Osman Çelik, ayrıca desteklerinden dolayı Vali Şahabettin Harput'a bir plaket takdim etti.

Demekki 7.000.000 Nüfusla övünmenin hiç bir anlamı yokmuş tutkunluk birlik dayanışma olmadan zaten neye yarar'her zamanda söylemişimdir..Bizler bir Bursaspor taraftarı gibi olamıyoruz ya helal olsun onlara ayakta alkışlıyor saygı duyuyorum adamlarda Futbol aşkı birlik dayanışmaya dahir ne ararsanız var.Ben sıkça bir zamanlar gittim Bursa'ya sanırım 10'un üzerindedir..Maçlar tatil v.s ..İnsan ister istemez kendini alıkoyamıyor hayran oluyor gerek taraftarına gerek coğrafi güzelliğine ...'''HELAL OLSUN'''Bursaspor sana ''HELAL OLSUN''Taraftar ''HELAL OLSUN''Kars'dan Edirne'ye İş Aş Ekmek için gelip BURSASPOR'a gönül vermiş Adana'lısı Maraş'lısı Urfa'lısı 'Giresun'lusu Yerli Bursasporlusu Helallllllllllllllllllllllll olsun..Değişik illerden gelipde Bursa'ya yerleşmiş bu takıma gönül vermiş TAXAS'ı helallllll olsun Her ne kadarda Edirne'den Kars'a Bursa'ya gelip yerleşmiş olsanızda 7.000.000 Sivas'lının yapamadığı Reklamsız Bağırmadan Stem etmeden başardığınız için HELALLLL OLSUN ..Show Tv Lig Tv Ve Trt3 de bu kampanyadaki gelirleri açıkladığında Tv başında sizinle Gurur duydum...BÜYÜKSÜNÜZ
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 13 Kullanıcı HaSiVasLıM58'a Teşekkür Ediyor...
--->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL
Alt 01.07.2008, 01:08   #2
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: HELAL OLSUN BURSASPOR TARAFTARI BURSALI SİZL

Bence Sen Git Ozaman BursaSpor u Tut Artik Yakisir Sana..
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı furky.b'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.07.2008, 07:30   #3
bayram
Yiğido

bayram - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 bayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursaspor'a trilyonluk destek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Bursa Valiliği tarafından başlatılan 'Bursaspor'a Destek Kampanyası' çerçevesinde toplan 6 trilyon 759 bin 780 YTL para toplandı. 30 Haziran 2008 / 21:39

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Valilik makamında düzenlediği basın toplantısı ile 14 Ocak 2008 tarihinde başlatılan 'Bursaspor'a Destek Kampanyası'nın bu gün itibari ile sonuçlandığını belirtti.

Yürütülen kampanya çerçevesinde toplanan para ve nerelere harcandığını açıklayan Vali Şahabettin Harput, kampanyaya destek veren herkese teşükkür ederek, klüp yöneticilerinin de düzenlenen kampanyaya yakışır şekilde hareket etmelerini istedi.

Basın toplantısı sonunda toplanan paraların çekini Bursaspor Klübü ikinci başkanı Osman Çelik'e teslim eden Vali Harput, yönetimden bundan sonra kampanyalara gerek kalmayacak bir yönetim sunmaları ve başarılı bir sezon geçirmelerini istedi.

Bursaspor'un düzenlenen kampanya sayesinde büyük bir sıkıntıdan kurtulduğunun altını çizen Vali Şahabettin Harput, yönetim ve futbolcuların da bu kampanya sayesinde büyük bir moral kazandığını ve ligde kaldığını ifade etti.

Vali Şahabettin Harput, Bursaspor'un mali yapısının iyileştirilmesi ve sıkıntılarının giderilmesi için düzenlenen kamparnyanın yürütülmesi sırasında klübün vergi borçlarının da çıkarılacak kanunla geniş bir süreye küçük taksitler halinde yayılmasının düşünüldüğünü belirterek, Bursaspor'un en büyük borcunun devlete olan vergi borcu olduğunu söyledi. Bursaspor'un yeni dönemde kendi ayakları üzerinde duran ve herkesin iftihar ettiği bir klüp olmasını temenni eden Vali Harput, bundan sonra da Bursaspor için ellerinde gelen yardımı yapacaklarını kaydetti.

Şahabettin Harput, 14 Ocak 2008 tarnihinde düzenlenen kamparnya çerçevesinde iş adamlarınıa taahhüdü, sms gelirleri ve vatandaşlardın maddi yardımlarından toplanan bilyançoyu şöyle ifade etti: "Kampanya çerçevesinde toplam 6 trilyon 759 bin 780 YTL'lik para toplandı. Bunda ise nakit yardım 6 trilyon 436 milyar 368 milyon YTL, Vadesi gelmemiş çe kler: 238 milyar 200 milyon YTL, SMS gelirleri: 13 milyar 610 bin YTL ve faiz gelirleri ise; 72 milyar 602 bin YTL oldu."

Vali Şahabettin Harput, kampanya çerçevesinde toplanan paradan peyder pey ihtiyaç olduğunda Bursaspor'a verdiklerini belirterek, "Bu kapsamda Futbolcu alacaklarına ödenen 4 trilyon 127 milyar 775 milyon YTL, Kamu kurumlarına olan borçlar için 1 trilyon 645 milyar 573 milyon YTL, bankalar için 748 milyar 250 milyon YTL ve vadesi gelmemiş çekler ise 238 milyar 200 bin YTL para klübe ödendi." şeklinde konuştu.

Vali Şahabettin Harput, ardından kampanyanın tamamlanması nedeniyle Bursaspor ikinci başkanı Osman Çelik'e nakit 748 milyar 250 milyon YTL ve vadesi gelmemiş 238 milyar 200 milyon YTL'lik çeki teslim etti.

Bursaspor ikinci başkanı Osman Çelik ise, düzenlenen kampanya çerçevesinde Bursaspor yönetim ve futbolcularının moral kazanıp ligde kaldıklarını belirterek, "Belki biz bu paralarla maddi olarak rahatladık, ancak manevi olarak büyük bir sorumluluğun altına girmiş olduk. Çünkü sayın Bakanımız ve Valimiz bizi bundan sonra her zanman takip edeceklerdir. İnşallah bizde bundan sonra başta Sayın Bakanımız olmak üzere Sayın Valimiz ve tüm destek veren vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Osman Çelik, ayrıca desteklerinden dolayı Vali Şahabettin Harput'a bir plaket takdim etti.

Demekki 7.000.000 Nüfusla övünmenin hiç bir anlamı yokmuş tutkunluk birlik dayanışma olmadan zaten neye yarar'her zamanda söylemişimdir..Bizler bir Bursaspor taraftarı gibi olamıyoruz ya helal olsun onlara ayakta alkışlıyor saygı duyuyorum adamlarda Futbol aşkı birlik dayanışmaya dahir ne ararsanız var.Ben sıkça bir zamanlar gittim Bursa'ya sanırım 10'un üzerindedir..Maçlar tatil v.s ..İnsan ister istemez kendini alıkoyamıyor hayran oluyor gerek taraftarına gerek coğrafi güzelliğine ...'''HELAL OLSUN'''Bursaspor sana ''HELAL OLSUN''Taraftar ''HELAL OLSUN''Kars'dan Edirne'ye İş Aş Ekmek için gelip BURSASPOR'a gönül vermiş Adana'lısı Maraş'lısı Urfa'lısı 'Giresun'lusu Yerli Bursasporlusu Helallllllllllllllllllllllll olsun..Değişik illerden gelipde Bursa'ya yerleşmiş bu takıma gönül vermiş TAXAS'ı helallllll olsun Her ne kadarda Edirne'den Kars'a Bursa'ya gelip yerleşmiş olsanızda 7.000.000 Sivas'lının yapamadığı Reklamsız Bağırmadan Stem etmeden başardığınız için HELALLLL OLSUN ..Show Tv Lig Tv Ve Trt3 de bu kampanyadaki gelirleri açıkladığında Tv başında sizinle Gurur duydum...BÜYÜKSÜNÜZ

Doğru ise güzel bir şey gerçekten sivasımızda yaptı ama ne kadar toplandığına dair her hangi bir bilgi verilmedi bu kadar da başka takımı övecek şekilde bir haber değil bence bu kadarda abartma arkadaşım
Alt 01.07.2008, 08:35   #4
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
bayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Doğru ise güzel bir şey gerçekten sivasımızda yaptı ama ne kadar toplandığına dair her hangi bir bilgi verilmedi bu kadar da başka takımı övecek şekilde bir haber değil bence bu kadarda abartma arkadaşım

Evt arkadaşım Sivasspor'da yapdı Medyada ''Yardım'' ''Yardım'' diye avaz avaz Başta sn uygun olmak üzere sesimiz soluğumuz çıktığı kadar bağırdık...Sen dur ben söyleyeyim 5058 Kampanyasından 16.000Sms Bu şu demek oluyor 16.000x5ytl=80.000 ytl ve diğer yardım gelirleride bu sene 300.000 ytl (max)civarı..Ve Bundan çok kısa zaman öncesine kadar Medyada Bu yardım kampanyasının olumsuzlukları herkes tarafından görüldü..Her ne kadarda başka Sivasspor yokda dediysek ne nafile kaç kişi elini cebine attı..Bende elbette gurur duyarak yazmak isterdim bu formu Sivasspor başlığında 'Fakat her zamann deriz ya 7.000.000 Nüfusumuz Sizlere soruyorum Bursa'lının Nüfusu kaç..? 2.500.000 civari vede sadece 4/1 i yerli diğer 4/3 ü göçmen..Yani bu suda demek oluyor diyebiliriz 650.000 civarı yerli Bursa halkı ve diğer Nüfusun geri kalanı İsdihdam yüzünden yerleşmiş İnsanlarımız ..Ben burda elbette Bursaspor'u örnek gösterebilirim bizlere en azından örnek olması açısından ve diğer husus ise Dışardan göç alan yerli olmasada dahi memlekete olma sahip çıkma birlik dayanışma örneği sergilemesi güzel...Sonra Bursaspor kardeş takımımız diyebilirim şu ana kadar hiç bir husumatimiz olmadı hatta ve hatta Bursa'dan TEXAS ile beraber Aynı Otobüsde Güle güle eğlene eğlene gittiğimiz günlerde oldu vede Bursa'ya ben gittiğimde inanılmaz derecede son derece mükemmel bir Misafirperverlik eşliğinde karşıladılar saolsunlar..Atılan ok uzatılan gül bir ömür can bedenden çıkmadıkça unutulmaz ..Ve İst'ye ne zaman gelirlerseki İş yerim de her zaman misafirim olmuşlar olmayada bir ömür devam edeceklerdir..
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.07.2008, 08:39   #5
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 849 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

ABİ TAM YERİNDE Bİ HABER OLMUŞ..7 MİLYON SİVASLILIKLA ÖVÜNMENİN HİÇ BİR MANASI YOK
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı velibircan'a Teşekkür Ediyor...
-->: HELAL OLSUN SİVASSPOR TARAFTARI
Alt 01.07.2008, 08:45   #6
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1532 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Daumen hoch -->: HELAL OLSUN SİVASSPOR TARAFTARI

AMA AZ AMA FAZLA HELAL OLSUN SİVASSPOR TARAFTARI

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.07.2008, 09:32   #7
şafak58_35
Usta Yiğido

şafak58_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

232 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 şafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOK

sivaslıyım demekkolay ama kimse görevini yapmıyor...
şafak58_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şafak58_35'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.07.2008, 09:36   #8
anilolcay
Yiğido

anilolcay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

146 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 anilolcay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ne helal olsun kardeşim ben bursalı taraftarlarıda ankaragüçlü taraftarlarıda çok iyi tanıyorum sokaktaki öğrenciden bıçak zoruyla para alıyorlar ora parayıda kulübe yatırıryorlar böyle futbol sevdası olmaz olsun ama alnının teriyle kazandığı parayı veren abilerime ablalalrıma ve kardeşlerim diyecek hiç bir lafım yok benim demek istediğim aynanın görünen yüzü bu.
anilolcay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı anilolcay'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.07.2008, 09:59   #9
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
anilolcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne helal olsun kardeşim ben bursalı taraftarlarıda ankaragüçlü taraftarlarıda çok iyi tanıyorum sokaktaki öğrenciden bıçak zoruyla para alıyorlar ora parayıda kulübe yatırıryorlar böyle futbol sevdası olmaz olsun ama alnının teriyle kazandığı parayı veren abilerime ablalalrıma ve kardeşlerim diyecek hiç bir lafım yok benim demek istediğim aynanın görünen yüzü bu.

6 trilyon 759 bin 780 YTL para ?Bıçak yani haraçlamı toplandı..?.!Bu konuyu başka sitelerden değişik illerden gelen insanlarda okuyor ve Bursaspor taraftarıda okuyor Çamur atma asla Çamur atma Ne alaka konuyla şimdi alakası..Şimdis sadece sana soruyorum Bursasspor taraftarı olsaydın atıyorum 100 Ytl yardım etseydin ve bu senin yazmış olduğun yazıyı başkası yazsaydı o yazan hakkında sence ne düşünürdün..?İşde Sivas bundan kaybediyor Sivas'lı bundan kaybediyor ..Emeğe saygı bize ancak Helallll olsun demek düşer vede Diğer Takımlarla bu yazdıkların sakyesinde aramızda ister istemez hüsümet bağı meydana gelebilir .Düşünsene senin yazdığını 100.000 Kişilik üyeli bir Birkaç Bursasspor taraftarının üye olduğu siteye Kopyalayıp yapıştırıldığını..Bende olsam okuduktan sonra sitem eder hatta oldukça gerilebilirdim ve asla unutmaki hiç bir başarı tesadüf değildir bizlere sadece şunu söylemek düşer Helalll olsun vede Kayseri Gençler birliği maçında 100 Otobüs 70 Taxi Kayseri'lerin akın ettiğini vede 57 Trilyona Kayseri'nin stad yapdırdığını ben daha önceleri belirttim vede helall olsun dedim adamlara çünkü adamlar istekliydi başardılar unutmaki Şiddetle heyecan aşk duyulmayan işler her zaman kaybetmeye bir ömür mahkumdur..Biz hatırlayın Geçen sene Bülent uygun ne demişdi.?Kayserispor'un sıtadında alttan ısıtmalı vede açılır kapanma özelliğine sahip statda (belli bir bölümü)Kayserispor yönetiminden rica ederiz bizim coğrafi koşullar vede sahamızın durumu belli demişdi..Fakat kayserispor un sitelerinde bir çoğu formlarda 7.000.000 Sivas'lı bir stad damı yapamaz diye yüzlerce ibarelerine rastladık ve son derecede üzüldük onun için insan bazı konulara ister istemez kendini sitem etmeden alıkoyamıyor vede üzülüyor..
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.07.2008, 10:25   #10
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASLA BURSAYI YARIŞTIRMAK EN BAŞTA EKONOMİK GERÇEKLERİ BİLMEMEKTEN KAYNAKLANMAKTADIR.ASLINDA ORADAKİ KURULUŞLARI BİR HATIRLADIĞINIZDA TÜRKİYE GENELİNE PAZAR YARATMIŞ HATTA DÜNYA DA PAZARI OLAN FİRMALAR.aLDIĞIMIZ HER OTOMOBİLLE BURSA EKONOMİSİNE KATKI KOYARAK BURSAYA YAPILAN YARDIMLARDA BİZ SİVASLILARINDA KATKISI OLDUĞUNU UNUTMAYALIM.
FUTBOL DA PARA ÖNEMLİ.AMA HER ŞEYİN PARA OLMADIĞINI BU YIL SİVASSPORDA TÜRK MİLLİ TAKIMIDA GÖSTERDİ.
AŞAĞILIK DUYGUSUNA KAPILMANIN ANLAMI YOK.BAŞKASI İLE YARIŞMANINDA.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı konartr58'a Teşekkür Ediyor...