Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Yaprak dökümü sürüyor??
Alt 02.08.2008, 07:54   #1
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Yaprak dökümü sürüyor??

Sivas'ta yaprak dökümü

Sivasspor, İlhan ve İvan Chetkov ile yollarını ayırdı; İlgar Gurbanov, Aytaç, Emre ve Ömer Kaplan'ı ise kiralık olarak verdi. Teknik direktör Bülent Uygun, Sivasspor'un geleceği açısından takım içerisinde revizyona ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Herkes için iyi olacak bir karar aldık" dedi.
Alt 02.08.2008, 08:29   #2
özgühertaş
YASAKLI ÜYE

210 Mesajına 387 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 özgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz sein
Standart --->: Yaprak dökümü sürüyor??

ÖNÜNE GELEN BAŞLIK AÇMAYA DEVAM EDİYOR.BU HABER ZATEN DÜNDE VARDI.
özgühertaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Yaprak dökümü sürüyor??
Alt 02.08.2008, 09:18   #3
anilcan213
Yiğido

anilcan213 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 406 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 anilcan213 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hoca iice abarttı takımdan adam gönderme işini cok havalandın hoca cokk...
Alt 02.08.2008, 10:06   #4
sivaslimete
Tecrübeli Yiğido

sivaslimete - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 263 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 sivaslimete Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yaw allah allah cvetkov niye gitti tum geldi diye ilhanin ne faydasini gördünüz anca pas hatasi yapti öbürleri ztn kiralik yaprak dökümüymüs sanki topcu kalmadi elde
Alt 02.08.2008, 10:31   #5
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 801 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
özgühertaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ÖNÜNE GELEN BAŞLIK AÇMAYA DEVAM EDİYOR.BU HABER ZATEN DÜNDE VARDI.
rahatsız olduysan konuyu okuma yorum da yapma.ayrıca haber daha yeni sen dün nerden aldın bu haberi bu sitede göster de bakalım.ben baktım bulamadım sitede arkadaşların bilgisi olsun diye konuyu açtım.sen niye rahatsız oldun''herkes te kafasına göre yönetici kesildi'' burda
Alt 02.08.2008, 10:49   #6
cügo58
Yiğido

104 Mesajına 159 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 cügo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rahatsız olduysan konuyu okuma yorum da yapma.ayrıca haber daha yeni sen dün nerden aldın bu haberi bu sitede göster de bakalım.ben baktım bulamadım sitede arkadaşların bilgisi olsun diye konuyu açtım.sen niye rahatsız oldun''herkes te kafasına göre yönetici kesildi'' burda
beni rahatsiz etmedi bu haber ama sormussun sen dün nerden duydun diye arkadasa.
buyur
http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20060
saygilar.
cügo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cügo58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.08.2008, 12:34   #7
özgühertaş
YASAKLI ÜYE

210 Mesajına 387 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 özgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beklenen Revizyon Gerçekleşti

--------------------------------------------------------------------------------

Sivasspor’da beklenilen revizyon gerçekleştirildi.

Sivasspor’da beklenilen revizyon gerçekleştirildi. Sivasspor iki futbolcusuyla yollarını ayırırken, 4 futbolcusunu da kiralık olarak verdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yaptığı açıklamasında, İlhan ve İvan Chetkov ile yollarını ayırdıklarını, Ilgar Gurbanov , Aytaç, Emre,Ömer Kaplan'ın ise kiralık verildiklerini söyledi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'umuzun geleceği açısından takım içerisinde revizyona ihtiyaç duyduklarını dile getirerek İlhan Ummak Rizespor ile İvan Chetkov Azerbaycan takımı ile anlaşma sağladı. İki sporcumuzla tamamen yollarımızı ayırdık dedi

KİRALIK GİTTİLER
Öte yandan Ilgar Gurbanov Bolu ‘ya Aytaç, Ömer Kaplan ve Emre Efe ise Diyarbakırspor'a kiralık olarak verildiler.

SPORCULARA TEŞEKKÜR
Satılan ve kiralık verilen sporcularla ilgili olarak açıklama yapan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Teknik Direktörümüz Bülent Uygun Sivasspor'umuza gönül veren ve takımın başarısı için çaba sarf eden İlhan ve İvan'a yeni takımlarında başarılar dileriz. Kiralık olarak gönderilen arkadaşlarımızın da kendilerini gelecek sezona daha iyi hazırlayacaklarını ve gelecek sezonda Sivasspor'un as kadrosunda yer almalarını bekliyoruz dediler.

OKUDA GÖR
özgühertaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2008, 13:05   #8
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
özgühertaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beklenen Revizyon Gerçekleşti

--------------------------------------------------------------------------------

Sivasspor’da beklenilen revizyon gerçekleştirildi.

Sivasspor’da beklenilen revizyon gerçekleştirildi. Sivasspor iki futbolcusuyla yollarını ayırırken, 4 futbolcusunu da kiralık olarak verdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yaptığı açıklamasında, İlhan ve İvan Chetkov ile yollarını ayırdıklarını, Ilgar Gurbanov , Aytaç, Emre,Ömer Kaplan'ın ise kiralık verildiklerini söyledi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'umuzun geleceği açısından takım içerisinde revizyona ihtiyaç duyduklarını dile getirerek İlhan Ummak Rizespor ile İvan Chetkov Azerbaycan takımı ile anlaşma sağladı. İki sporcumuzla tamamen yollarımızı ayırdık dedi

KİRALIK GİTTİLER
Öte yandan Ilgar Gurbanov Bolu ‘ya Aytaç, Ömer Kaplan ve Emre Efe ise Diyarbakırspor'a kiralık olarak verildiler.

SPORCULARA TEŞEKKÜR
Satılan ve kiralık verilen sporcularla ilgili olarak açıklama yapan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Teknik Direktörümüz Bülent Uygun Sivasspor'umuza gönül veren ve takımın başarısı için çaba sarf eden İlhan ve İvan'a yeni takımlarında başarılar dileriz. Kiralık olarak gönderilen arkadaşlarımızın da kendilerini gelecek sezona daha iyi hazırlayacaklarını ve gelecek sezonda Sivasspor'un as kadrosunda yer almalarını bekliyoruz dediler.

OKUDA GÖR
benimde canım bu konuyu açmak istedi varmı bir diycen açtım sana neeeeeeeeee
Alt 02.08.2008, 13:09   #9
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Yaprak dökümü sürüyor??

bence cvetkovun gitmesi hic iyi olmadi.
Paylasim icin sagol.