Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Şimdiki bahaneniz ne?
Alt 04.02.2009, 09:05   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Şimdiki bahaneniz ne?

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Şimdiki bahaneniz ne?…

Sivasspor, 2 ’si kupada olmak üzere son bir haftada üç maç oynadı ve bunların ikisini kazanıp birisindede berabere kaldı.
Özellikle lig maçında Sivasspor’un aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından İstanbul basını akla hayale gelmeyen mazeretler ürettiler. Neymiş efendim, zemin kötüymüş, Ümit oyundan atılmış felan filan!..
Bilica, Herve Tum ve Onur gibi adamlarından yoksun sahaya çıkan Sivasspor,son derece güzel bir zeminde,üstelikte maçın sonlarını 10 kişi tamamlamasına rağmen,tur atlamayı başardı.
Galatasaray’ın kalemşörleri, Sivasspor’un söke söke aldığı bu maç için acaba ne bahane üretecekler çok merak ediyorum.
Neyse biz maça gelelim. Sivasspor süper lige çıktı çıkalı ilk defa 4 Eylül stadının dolduğunu gördüm.
Hafta içi olmasına rağmen müthiş bir kalabalıkta oynandı ve zaman zamanda taraftar takımını iyi destekledi.
Maça çok iyi başlayan Sivasspor henüz 3. dakikada gole yaklaştı. Sahanın yıldızı Kamanan’ın getirip kale alanına gönderdiği topa dokunan olmadı.
8. dakikada Murat’la başlayan ve İbrahim’le devam eden hata pahalıyla mal oldu ve Galatasaray Sivas kalesine gelmeden gol yedi.
Çabuk toparlanan Sivasspor atak üstüne atak geliştirirken,Kamanan’ın etkili futbolcu görülmeye değerdi.
Nitekim 31. dakikada attığı mükemmel gol ayakta alkışlandı. Daha sonrada sahada adeta Kamanan şov izledik.
Başta Mehmet Yıldız olmak üzere, İbrahim, Sylla ve Murat’ı eski formlarından uzak gördüm.
Burada özellikle kaleci Petkoviç’i tebrik etmek istiyorum. Kurtardığı 3 penaltı ile klasını ortaya koyarak takımının tur atlamasında baş rol oynadı.
Tebrikler Sivasspor, tebrikler Yiğidolar...

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Şimdiki bahaneniz ne?
Alt 04.02.2009, 09:11   #2
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Şimdiki bahaneniz ne?

Merak etme Apdulla abi bir mazeret uydurular. Şimdide fedarasyonu suçlarlarki neden böyle bir kural çıkarmadınız diye.Onlar alışmışlar kıvırmaya elbet birşeyler uydurularr
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bahaneniz, Şimdiki