Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Sivasspor'un Onuru Bana Emanet
Alt 19.03.2009, 01:15   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivasspor'un Onuru Bana Emanet

Mecnun Otyakmaz, F.Bahçeli oluşu ile ilgili speküslasyonlara sert çıktı.

“1 yaşımdan beri Kadıköy’deyim, her Kadıköylü gibi Fenerli oldum. Ancak Sivas başkanı seçildiğim günden beri F.Bahçe beni kesinlikle ilgilendirmiyor.”

SÜPER Lig lideri Sivasspor’un başkanı Mecnun Otyakmaz, takımı ile ilgili son dönemde gündemde olan konulara açıklık getirdi. Radyospor’a konuşan Otyakmaz transferlerden teknik direktör Bülent Uygun’a verilen 4 maçlık cezaya, şampiyonluktan F.Bahçe ile olan ilişkisine kadar merak edilenleri yanıtladı. İşte başkanın sözleri:

F.Bahçe ile ilişkisi: “Sivasspor için gelen teklifi kabul ettiğim günden beri beni başka bir kulüp ilglendirmiyor. Sivasspor’un onuru bana emanet edildikten sonra tek derdim Sivasspor’un başarısı. En büyük amacım bu konuda aksini düşünenleri utandırmak. İnşallah 22 Nisan’da F.Bahçe’yi kupa rövanşında 2-0 ya da daha farklı yenip finale çıkacağız.”

Beşiktaş maçı: “Beşiktaş’a karşı Sivas’ta 3 maç kaybettik, deplasmanda 3 maç kazandık. Bu kez bu istatistiği bozmak ve Beşiktaş’ı yenmek istiyoruz. Kazanmaya yakın taraf biziz.”

Transfer: “Bilica için F.Bahçe’den teklif almadık. Mehmet Yıldız’ın G.Saray’a satılması şeklinde özel bir anlaşma yok. Satılmayacak futbolcu yoktur. Hangi futbolcumuza teklif gelirse, sezon sonunda değerlendiririz.”

Uygun’un geleceği: “Eğer Bülent hocaya önemli bir teklif gelirse, onun adına değerlendirmekte fayda olur. Ama Sivasspor şampiyon olur ve Şampiyonlar Ligi’ne giderse hocamızın Sivasspor’dan ayrılacağını düşünmüyorum.”

Uygun’un cezası: “Ankaraspor maçındaki davranışları Bülent hocanın tarzına yakışmadı. Ancak 4 maçlık ceza çok ağır. Tahkim Kurulu’na başvurduk.”

Federasyon: “Sezon başında ve kulüpler birliğinde alınmış kararların arkasındayız. Federasyonun arkasındayız. Diğer kulüpler bu karardan vazgeçmeleri onların sorunları. Hakemlerin performansını beğenmiyoruz ama hakemlere iyi bir çalışma ortamı sağlamak bizim görevimiz.”

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Sivasspor'un Onuru Bana Emanet
Alt 19.03.2009, 01:28   #2
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1287 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivasspor'un Onuru Bana Emanet

Başkanım bizler zaten senın gönlünde Sivasspor aşkından başka 2. bir takıma da ilgin oldugunu düşünmuyoruz. Geçmişte bir coğumuz bazı takımları tuttuk ancak şimdi görüyoruz ki bizim cocuklugumuzun takımları birer yalanmış , Tek gercek , tek aşk Sivasspor'muş.Speküslasyonları cıkartanların da niyetlerini söylemeye gerek bile yok.

Kısa bir hatırlatma da bulunmak istiyorum hatırlayacağınız gibi önceki yıllarda fener Denizli ile berabere kalarak şampiyonlugu gs ye kaptırmıştı o sezon fenerbahcenın yenemediği tek takım da SİVASSPOR'du. Hem kadıköyde hemde 4 Eylülde maçlar berabere bitmişti...Söylendiği gibi hem hocamız hemde Başkanımız Fb li olsa idi durum farklı olurdu dimi ?
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2009, 01:29   #3
memet24
Tecrübeli Yiğido

memet24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

205 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 memet24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

helal olsun başkan....mecnun başkan sivassporu şampıyon yap millet vekilinligine bagımsız aday ol rekor oyla seçilinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2009, 01:31   #4
memet24
Tecrübeli Yiğido

memet24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

205 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 memet24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

her kesin takımı vardı ama sivas 3 ligde oynarken sivas süper lige çıktı 2 takım falan kalmadı.....................
memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2009, 07:38   #5
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Başkan Fenerli diye laf söleyenler. Sivasspor lige çıkmadan önce hanginiz Sivassporluydu. Herkes 3 büyük hastasıydı yalan mı. Başkanda Sivasspordan önce Fenerliydi. Bende Beşiktaşlıydım Sivasspor lige çıkarsa Sivassporlu olcam demiştim oldum. Beşiktaşı sevmiyorum inşallah bu maçı alcaz
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.03.2009, 08:41   #6
sivaslimete
Tecrübeli Yiğido

sivaslimete - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 263 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 sivaslimete Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bende fenerlidim önceden ama sivas 1.lige ciktigindan beri sivassporluyum sadece ve sadece sivassporluyum
Alt 19.03.2009, 08:57   #7
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

bu bazılarına kapak olsun nediyim... gese bejeke tese lilere kapak olsun...
Alt 19.03.2009, 09:04   #8
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takilmayalim boyle seylere baskanda dahil herkes kendi emegi icin ter doker ve en kotu ihtimal kendini basarili anilmak ister kim bindigi dali keser hem bu yorumlari yapanlar gormuyorlarmi baskanin sivassporumuz icin yaptigi calismalarini oyleyse hic takilmayalim boyle seylere fenere karsi olan maclarida zaten bizlerin futbolculari asiri strese soktugumuz yuzunden asiri motive oldular ve istemedigimiz sonuc geldi bunlar olagan seyler yenmekte yenilmekte var insallah revans ta da biz aliriz maci ve supesi olanlarda cevaplarini almis olurlar
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2009, 11:29   #9
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Eğer bu bir suçsa; 7 milyon Sivaslı var deniliyor, o zaman hepimiz suçluyuz.Çünkü hepimiz bir zamanlar bu İstanbul takımlarından birini destekliyorduk.Allahıma şükürler olsun ki Sivassporumuz bu yanlışımızı bizim yüzümüze vurdu ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu bizlere gösterdi.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda muhsin koçak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.03.2009, 11:34   #10
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

pekı baskanım gecen sene unıversıtede yaptıgınız soylesıde

" 33 yasıma kadar herseyı fb de ogrendım 33 dk da onu bırakıp sadece sıvassporlu olamam " dedınız mı demedınız mı

Etiketler
bana, emanet, onuru, sivassporun