Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Sivasspor, yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda Gençlerbirliği maçı öncesinde kapılarını basına ve dış dünyaya kapattı.
Pazar günü zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Gençlerbirliği ile mücadele edecek olan Sivasspor çalışmalarını basına kapalı olarak sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlılarda zorlu karşılaşma öncesinde kart cezalısı olan Murat Sözgelmez ile Sezer Badur'un forma giyemeyeceği bildirildi.
Sakatlığı nedeni ile iki haftadan bu yana takımdan ayrı kalan Gineli oyuncu Sylla'nın da sakatlığının hızla düzeldiği ve haftasonundaki karşılaşmada forma giyebileceği bildirildi.
Kırmızı-Beyazlılar ligde kalan 2 maçı kazanarak Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyecek. Yönetim kurulu ve teknik heyet takımı kalan 2 haftaya en eyi şekmilde motive edebilmek için seferberlik ilan etti. Kırmızı-Beyazlı oyuncuların açılış ve çeşitli etkinliklere de katılmasına yasak getirileceği öğrenildi.
KAPILAR KAPANDI
Öte yandan Sivasspor, yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda kapılarını basına ve taraftarlara kapattı. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, son dönemde bazı basın kuruluşlarında çıkan asılsız haberler nedeni ile bu kararın alındığını belirtilerek, basın kuruluşlarının da buna riayet etmesi istendi. Sivasspor'un Gençlerbirliği ile oynayacağı maç sonrasında yeniden kapılarını basına açacağı açıklandı.