Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Durun!.. Daha ilahi adalet var
Alt 28.05.2009, 08:47   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Durun!.. Daha ilahi adalet var

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sivasspor’un sezon başından bu yana yaşadığı şanssızlıklar yetmiyormuş gibi, son maç öncesi de ciddi talihsizlikler yaşıyor.
Mustafa Denizli’yi kahraman ilan ettiler ama, bende iddia ediyorum, eğer Beşiktaş ballılığının ve şansının yarısı Sivasspor’da olsydı, şimdiye çoktan şampiyonluğunu ilan etmişti. Saymadım ama bir çok maçı 90+’dan sonra kazanan Beşiktaş,yine bir çok maçıda rakipin inanılmaz hatalarıyla kazandı (Tıpkı geçen haftaki Galatasaray maçında olduğu gibi).
Buna karşılık Sivasspor’da bir o kadar şanssızlık yaşadı. Cezalı ve sakat futbolcular bir yana futbol şansıda yanında değildi. Kaybettiği Gaziantep ve İstanbul Büyükşehir maçında 4-5 topu direkten dönen Sivasspor,yine büyük şanssızlıklar sonucu akıl almaz goller kaçırdı.
Ligin geneline bakıldığı zaman gerçekten şampiyonluğu Sivasspor hak ediyor. En uzun süre liderlik koltuğunda oturan Kırmızı-Beyazlı takım, yenildiği maçlarda bile rakiplerinden daha çok pozisyona giren takım oldu. Yukarıdada ifade ettiğim gibi, futbol şansı yanında olmadığı içinde kazanamadı.
Bizim malüm medyamız! şampiyonu ilan etti ama,unuttukları önemli bir şey var. ”Oynanmadan maç kazanılmıyor” Şimdi soruyorum, Beşiktaş’ın Denizli’yi deplasmanda yeneceğini kim garanti edebilir? Ya da Sivasspor’un Galatasaray’ı yenmeyeceğini? Üstelikte Denizli Beşiktaş’ı Sivasspor’da Galatasaray’ı yenmemiş bir takım değil ki!..
Dünde ifade ettim, yine ediyorum. Son gülen iyi gülecek. Ben Sivasspor’a sonuna kadar güveniyorum, inanıyorum. İnandığım bir şey daha var, o da; ”İlahi adalet”.
Bu hiç şaşmaz, değişmez!.. Bir takım şansıyla ve rakiplerin kendi kalelerinde goller atarak kazandığı maçlarla şampiyon olmamalı, olamazda.
Bu ilahi adalet bu hafta tecelli edecek, çünkü zaman kalmadı...

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Durun!.. Daha ilahi adalet var
Alt 28.05.2009, 09:16   #2
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Durun!.. Daha ilahi adalet var

ilahi adalet seneye işleyecek...şampiyonlar liginde inşallah gelenden 5 gidenden 6 yiyecekler...yüzkarası 8taş...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.05.2009, 09:39   #3
07reis58
Tecrübeli Yiğido

07reis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 624 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 07reis58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bjk eğer şampıonlar ligine giderse barcelonayla aynı gruba düşer inşallah...Bu kadar SİVASSPOR lunun ahını aldı çünki hakkıyla gelmedi oralara seneye bin beter olurlar inş...
07reis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2009, 09:42   #4
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Benimde içimde öyle bi his var. Denizli eğer maçı satmazsa çok rahat yener beşiktaşı. Geçen haftaki gs nin yerinde denizli olsaydı en az 5 atardı bence.
Alt 28.05.2009, 09:47   #5
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bizimde beklentimiz o sayin Abdullah Yigit sizin bu duygularinizi paylasmayan
sivaslinin olacagini sanmiyorum.Umarim Sivas Yener. Besiktas yenilir.
Yerel spor yazarlari sonuclar üzerine degerlendirme yapma yerine zamaninda askayan yerler ve yetersizlikler üzerine düsünce belirtseydi. inanin takim ve sivas icin daha hayirli olurdu. Nedenmi? Yetersizlikleri burada taraftarlar bagirdi ama kimse dikkate almadi. Herkes bildigini okumaya ayni hatalari yapmaga devam etti bu Futbolcuda yapti hocada yapti. Yöneticide yapti.
ne oldu sizlerin scor ve sonuc üzerinden yaptiginiz degerlendirmeler. nasilsa kimse görmüyoru düsündürdü.daha da ileriye gidildi Sivasspor a ve taraftara
cami önüne birakilmis cocuk muamelesi yapildi. basarisizligin sorumlulugu taraftara yikildi. bütün bunlar sizlerin iyi niyetlerinizi ifade edmenizden kaynaklandi. Aslinda Trabzonlu Yerel basindan ögrenecegimiz cok sey var.

sevgi saygi ve selamlar
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2009, 10:35   #6
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
07reis58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bjk eğer şampıonlar ligine giderse barcelonayla aynı gruba düşer inşallah...Bu kadar SİVASSPOR lunun ahını aldı çünki hakkıyla gelmedi oralara seneye bin beter olurlar inş...
Dün ŞL finalini seyrederken aynı şeyleri ben düşündüm...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2009, 12:54   #7
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

bjk ş. igine guruplara direk kalır şampiyon olması halinde. şu haliyle orda 8 yemeklede kurtulamazlar
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2009, 13:12   #8
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1527 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Geçen sezonki haksız alınan UEFA gibi sonuçlanacaktır "Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2009, 13:31   #9
GuNaY
Gast

Bu kadarda masumu oynamasak!

Sezon sonunda şampiyon olamayacaksan bunun tek müsebbibi yine biziz. Antep maçında, yada belediye maçında hakem hatasından dolayı maç mı katledildi? önceki haftalarda oyuncularımıza ucuz kartlar çıkarıldıda takım eksik mi kaldı? HAYIR...

Bir yanda şampiyonluk isteyen takımın oyuncuları, diğer yanda sadece o maçtan alacağı 3 puan için oynayan oyuncular... Demekki 3 puan şampiyonluktan daha çok istenilebiliyormuş!!!

İlahi adalet için sadece taraftarın çok istemesi yeterli olmuyor, aynı zamanda oyuncuların mücadele ve istekleride gerekiyor...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.05.2009, 13:41   #10
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu kadarda masumu oynamasak!

Sezon sonunda şampiyon olamayacaksan bunun tek müsebbibi yine biziz. Antep maçında, yada belediye maçında hakem hatasından dolayı maç mı katledildi? önceki haftalarda oyuncularımıza ucuz kartlar çıkarıldıda takım eksik mi kaldı? HAYIR...

Bir yanda şampiyonluk isteyen takımın oyuncuları, diğer yanda sadece o maçtan alacağı 3 puan için oynayan oyuncular... Demekki 3 puan şampiyonluktan daha çok istenilebiliyormuş!!!

İlahi adalet için sadece taraftarın çok istemesi yeterli olmuyor, aynı zamanda oyuncuların mücadele ve istekleride gerekiyor...
Günay kardeşime aynen katılıyorum. Biz o 2 hafta değil şampiyonluk, değil 3 puan 1 puanı bile istemez bir oyun oynadık. İpler bizim elimizde, kaçan biz kovalayan Beşiktaş iken kendi isteğimizle 2. sıraya düştük. Şimdi koştukça nefesimiz tıkanıyor başkalarından medet umuyoruz.

Geçin bunları efendiler, beyler. Tren çoookktaaannnnn kaçtı. Ama yine diyorum, yanılan ben olurum inşallah, bütün site üyeleri benimle dalga geçsin. Hani Şampiyon olamazdık diye. Ben razıyım.

AYK

Etiketler
adalet, daha, durun, ilahi, var