Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Beni İzleyin
Alt 26.07.2009, 11:13   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Beni İzleyin

İspanya´da Huelva formasıyla geçirdiği iki sezonun ardından Sivasspor´a transfer olan Ersen Martin iddialı konuştu.

Almanya’da futbol hayatına başlayan, ardından Beşiktaş’la Türkiye’ye ‘merhaba’ diyen Ersen Martin, maceralı bir Süper Lig kariyeri geçirdi. Trabzonspor’daki başarılı performansı onu, dünyanın en önemli futbol arenalarından biri olan La Liga’ya taşıdı. Burada Recreativo Huelva Takımı’nda iki sezon mücadele etti. Ancak yaşadığı talihsiz sakatlıklar milli futbolcunun yakasını bir türlü bırakmadı. 30 yaşındaki forvet, takımının küme düşmesinin ardından kendisini tekrar zirveye çıkartacak bir ekibe gelmeyi istedi.. Ve sonunda da Süper Lig’de son iki yıla damgasını vuran kulüplerden biri olan Sivas’ın yolunu tuttu. İşte yazarımız Tunç Kayacı’ya samimi açıklamalar yapan Ersen, La Liga macerası ve gelecek hedefleriyle karşınızda;

10 Dakikada İkna Oldum
“İnsanlar benim İspanya’da sürekli oynayamadığımı ve takıma giremediğimi düşündüler. Ancak buraya gelmeden önce Racing Santander ve Almeira’dan ciddi teklifler aldım. İki yıl içinde Huelva ile 19 maça çıktım. Uzun süren bir sakatlık dönemi geçirmem, benim takıma uyum sağlamamı zorlaştırdı. Beni oraya götüren teknik direktör de, kısa bir süre sonra görevinden ayrıldı. Yeni gelen teknik adam da, sistemini diğer forvet oyuncularına göre kurmuştu. Çaresiz kalınca ise bana forma şansı verdi. Ancak sahaya onbirde çıktığım dönemde de benim yapabileceğim bir şey yoktu. Çünkü takımımızın küme düşmesi kesinleşmişti. Türkiye’den de birçok kulüpten transfer teklifi aldım. Bülent Uygun hocamız beni aradı ve 10 dakikada ikna etti. Aynı zamanda Mecnun Başkanımız’ı da unutmamam gerek.”

Büyük Bir Zenginlik’
“Sivasspor’da arkadaşlık da çok üst düzeyde. Birçok futbolcu bundan bahsediyordu ancak içine girince bunu daha iyi anladım. Beni hemen aralarına aldılar. Yıllardır bu takımda oynuyormuş gibiyim. İspanya futbolunun benim hem kariyerime hem de oyunuma kattığı şeyler oldukça fazla. Barcelona, Real Madrid ve Valencia gibi takımlara karşı oynadım. Bunlar çok güzel duygular. Türkiye’de 60’ yakın gol attım, bunların 50’si kafayladır. Stoperler beni iyi tanır. Mehmet Yıldız’la da söylenenlerin aksine süper ikili oluruz. O yerden ben havadan, büyük işler başarırız. Takımımızn kadrosunda üç farklı özellikte futbolcu var. Bu büyük bir zenginlik. Türkiye’de en az 15 gol atarım. Beni mutlaka dikkatli izleyin. Avrupa Kupası’nda hedeflerimiz belli, Anderlecht’i yenmek istiyoruz. Sivas’ın içindeki kulüp düzeni çok iyi.Buradaki tablo gerçekten çok güzel.”

Tunç KAYACI / Fanatik Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Beni İzleyin
Alt 26.07.2009, 11:28   #2
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Beni İzleyin

elbet biz senden ve kamanandan çok şey bekliyoruz.çok mücadeleci oyun anlayışın takıma çok şey katacak diye düşünüyorum.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.07.2009, 11:36   #3
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ersen Martin'in bu yıl takımdaki en etkili en verimli futbolcu olmasını bekliyorum. Dünyanın belki de bir numaralı liginde devlere karşı oynamış olmanın tecrübesi, 30 yaşın getirdiği birikim ve en olgun döneminde ve ayrıca kendisini Türk futbol kamuoyuna ispat etme durumu neticesinde Sivasspor'un süper starı olacağını düşünüyorum! Senden çok şey bekliyoruz Ersen, sana güveniyoruz!... Göster kendini...

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.07.2009, 11:37   #4
stutgart58
Yiğido

140 Mesajına 238 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 stutgart58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

senden çok şey bekliyorum ersen martina
Alt 26.07.2009, 11:38   #5
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ersen martine çok güveniyoruz dilerim inşallah başarılı olur
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Berkkaya5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.07.2009, 11:49   #6
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1290 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Ersenden çok ümitliyim önceki yıllarda hava topu hakımiyetimizin olmaması hucum anlamında bizi olumsuz etkiliyor elverişli bir çok pozisyonu harcamamıa neden oluyordu. Ersen bu işi başarı ile yapacak ve Ersenin bir diğer önemli özelliği ise topu çok iyi saklayıp asist özelliği yüksekbir oyncu olması.

Bu sezon Allah korusun bir sakatlık vs olmadığı sürece Ersen en az 20 gol atacaktır.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.07.2009, 12:02   #7
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1620 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

birikimi ve tecrübesi çalışkanlığı mücadelesi mükemmel inşallah böyle devam eder ve gerekli katkıyı sağlar diye düşünüyorum
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.07.2009, 12:49   #8
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

karıyeri acısından ersen martın iddalı ve tüm gücünü ortaya koyacaktır bunu istıyor
Alt 26.07.2009, 13:40   #9
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Sana inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyoruz Ersen. İnşallah çok başarılı olursun.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda emre41'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.07.2009, 18:41   #10
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1121 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Türkiye’de en az 15 gol atarım. Beni mutlaka dikkatli izleyin. Avrupa Kupası’nda hedeflerimiz belli, Anderlecht’i yenmek istiyoruz. Sivas’ın içindeki kulüp düzeni çok iyi. Buradaki tablo gerçekten çok güzel

gozum ustunde atmada gorusuruz ersen efendi
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
beni, İzleyin