Alıntı:
oguzhan_1616 Nickli Üyeden Alıntı
Ben katılmıyorum geçen sene iyi kaleciydi de bu sene ne oldu adam 1 senede futbolu mu unuttu birşeyle alakası var bunun birşey olmuş olmalı Defansın kötü olmasından çok gol yiyor olabilir Petkoviç'İn 1.golde suçu yok zaten o gol ofsayt ilk pozisyonda tuttu da zaten 2.pozisyon yapacağı bişe yok yerdeyken yedi ama ofsayt. 2. gol Kadir topa vurdu sandı çarptı girdi bence yine suçu yok 3.golde ne yapsın o kadar sert topa 3-4 adam bise yapamadı Petkov ne yapsın ama digerlerine katılıyorum
|
güzel kardeşim petkoviç aslında geçen senede iyi değildi sadece biz öyle sanıyorduk.çünkü petkoviçin önünde bilica gibi bir kesici ve topu çok olumlu kullanan bir stoperimiz vardı,maalesef şimdi onun yerinde sedat var.ve sedatında neden geçen sene iyi göründüğünü heralde tahmin etmişsindir BİLİCA.yani senin anlıycan arkadaşım bu takıma mutlaka ama mutlaka bir defans oyuncusu ve birde kaleci şart,petkoviçin şu kaçırdığı ve aciz bi şekilde seyrettiği direkte patlayan toplara ne demeli,bu adamın reflexleri körelmiş kardeşim.dediğim gibi biz bunu geçen sene göremedik,çünkü önünde bilica vardı