Cevap: sivasspor-eskişehir
sevgili sivassporlular ben burada bir eskişehirspor taraftarı olarak önce sizleri tebrik etmek istiyorum.ama beni ençok sevindiren maçın sonucundan çok sivaslıların karakter yapıları.bende eskişehirden gelen taraftarlardan biriyim.ama bizi şehre 12.km kala 4 eylül dinlenme tesilerinde diğer araçların gelmesi için beklemeye tuttular ve şehre girmemize izin vermediler.ben kafaya koymuşum 700 km yol geleceğim ve yiğidoların memleketini gezmeyeceğim.bekleme noktasından gizlice kaçarak yaklaşık 1 km çamurlu dağın eteğinden yürüyerek yola indim ve otostop yaparak şehrinizi gezme fırsatı buldum.ve sizlere neden yiğido dedikleri insanlığınızı görünce anladım.ne kadar cana yakın insanlarsınız.yardımsever ve dostane.buradan bene yardımcı olan herkese ayrı ayrı teşekkürler ediyorum.beni aracına alan,bana külliyede çay ikram eden,fotoğraflarımı çeken adreslerde yardımcı olan büyük küçük herkese ve bütün sivaslılara çok çok teşekkür ederim.keşke diğer arkadaşlarda sizleri tanıyabilmiş olsalardı ve şehrinizi gezebilselerdi.dilerim ki inşallah sivasspor eski güzel günlerine döner sizler yendikçe bizde seviniriz.hoşcakalın mehmet turan
|