Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Sivasspor'un oynadığı maçların bazılarına bakıyorum "Takım çok iyi,sadece bir-iki takviye Sivasspor'u daha üst sıralara taşır" diyorum.
Bazı maçlarındada öyle bir görüntü veriyorki "Bu takımın yarısından fazlası değişmesi lazım,yoksa işimiz zor" demekten kendimi alamıyorum. Örneğin son oynadığımız Tarsus İdmanyurdu maçı.
Bu maçta süper lig futbolcusuna yakışır mücadele eden sadece bir veya iki kişi vardı.
Dünde kısmen bahsettiğim gibi, futbolcuların rakiplerini ciddiye almadıkları o kadar belliydiki, az kalsın başımıza iş bile açılacaktı! Ben bunu kabul etmiyorum. Yani Süper ligde oynayan bir futbolcunun böyle maçları ciddiye almaması gibi bir durum olamaz! Her ne kadar Muhsin hoca maçtan önce "Rakibi ve kupayı ciddiye alıyoruz" desede sonuçta oynayanlar futbolcular. Dolayısıyla onların dediği oluyor.
Zaten takım inişli-çıkışlı grafikler çiziyor,birde buna ciddiyetsizlik eklenince o zaman hiç çekilmez, hatta "izlenmez" oluyorlar.
Aldığım duyumlara göre, Bülent Uygun'un sonradan takıma aldırdığı ve şu ana kadarda katkı sağlayamayan futbolcuların hemen hemen tamamının gönderilmesi için Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'a rapor verdiği yönünde.
Muhsin hoca,ilk etapta 2 stoper,ikide önlerine futbolcuyla anlaşmış,orta sahada oyun kurucu ve birde iyi bir santrafor için kolları sıvamış. Görünen o ki, Sivasspor ligin ikinci yarısına 5 veya 6 yeni isimle başlayacak.
Hatta kaleci Petkoviç'in zaman zaman yaptığı inanılmaz hatalar ve sakatlıkları yüzündende gözden çıkarıldığı, Sivasspor kalesinin tamamen Akın Vardar'a teslim edileceğide gelen haberler arasında.
Yiğidolar rahat olsun! Gerek Muhsin hoca,gerekse yönetim her şeyin farkında. Sizin gitmesini istediğiniz futbolcuları onlarda biliyor. Sizlerin eksik gördükleri alanları onlarda biliyor ve bunun içinde çalışıyorlar.
Zannediyorum bir kaç gün içerisinde gidecek futbolcular resmi olarakta açıklanacak,gelecekler ise transfer döneminin başlamasından sonra netlik kazanacak.