ÖZETLERE BAKINCA İLK YARI HIC IYI OYNAYAMADIGIMIZ ACIKCA ORTADA IKINCI YARI BULDUGUMUZ GOL BIZE 3 PU8ANI GETIRMIS EGER NABILI ILK YARI MUHSIN HOCAMIZ CIKARTSAYMIS YERINE CIHANI ALSAYMIS VE BUNU TAKIBEN ILK YARIDA GOLU BULSAYDIK MAC FARKA GIDERDI CUNKU RAKIP MANISASPOR COK IYI DEFANS YAPTI GOLDEN SONRA BERABERLIGI YAKALAYABLMEK ICIN DEFANSTA COK ACIKLAR VERDI NABIL COK FORMSUZDU YANINDA KEITA OLUNCA GERCEKTEN COK GUZEL OYNIYOR 3 PUANI ALDIK GERISI YALAN AYRICA TARAFTARADA COK TESEKKURLER TAKIMIMIZI YANLIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN
Bu maçın zor geçeceği belliydi ama bu kadarını da beklemiyordum özellikle ilk yarı manisa birçok pozisyonu harcadı her seferinde önemli olan 3 puan diyoruz ama nereye kadar her seferinde bu kadar şanslı olmayabiliriz Akın bizi her maçta kurtaracak dite bir şey yok
Bu maçın zor geçeceği belliydi ama bu kadarını da beklemiyordum özellikle ilk yarı manisa birçok pozisyonu harcadı her seferinde önemli olan 3 puan diyoruz ama nereye kadar her seferinde bu kadar şanslı olmayabiliriz Akın bizi her maçta kurtaracak dite bir şey yok
aynen katılıyorum göze hoş gelen futbol yok ortada ama napalım bu sene böyle mecburen.....
__________________ eN Kötü GüNüM BuGüNsé BuGünDe SivasspoRLuYum..!