Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Takımı Hak Ettigi Yere Taşıyacagız.
Alt 08.01.2011, 17:02   #1
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Takımı Hak Ettigi Yere Taşıyacagız.

Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığımız maçın ardından futbolcularımızın değerlendirmeleri

Mehmet Yıldız: Takımı, hak ettiği yere taşıyacağız

Maç sonrası açıklama yapan Sivasspor Takım Kaptanı Mehmet Yıldız, Beşiktaş ile karşılaştıkları maçtan elde ettikleri beraberliğin abartılmaması gerektiğini söyledi. Süper Ligin ikinci yarısında çok zorlu maçların olduğunu da sözlerine ekleyen Yıldız, “Bulunduğumuz konumdan bir an önce kurtarıp daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Sivasspor’u ikinci yarıda hak ettiği yere taşıyacağız. 2-2’lik skora aldanmamak lazım. Neticede bu bir hazırlık maçıydı” diye konuştu.

Kadir Bekmezci: Sivasspor sayesinde ismim duyuluyor

Kampta yaptıkları ilk hazırlık maçında iyi bir sonuç elde ettiklerini söyleyen genç futbolcu Kadir Bekmezci ise, “Takımımız oldukça iyi mücadele etti. İlk hazırlık maçımızda iyi bir sonuç aldık” dedi. Takım olarak kamp dönemini çok iyi bir şekilde geçirdiklerini de kaydeden Bekmezci, “Ben Sivas’ta çok mutluyum. Sivasspor sayesinde benim ismim duyuluyor. Sivasspor için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Hayrettin Yerlikaya: Ben gerekirse yedek kulübesinde otururum

Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısının ilk 5 haftasında çok zor karşılaşmalara çıkacaklarını söyleyen Hayrettin Yerlikaya, takımın başarısının çok önemli olduğunu ve kendisinin gerekirse yedek kulübesinde oturabileceğini söyledi. Ligdeki ilk yarının son haftasında gösterdikleri mücadeleyi devam ettirmeleri gerektiğini söyledi. Antalya Side’de çok iyi bir kamp dönemi geçirdikleri de söyleyen Yerlikaya, “Beşiktaş maçında libero mevkiinde oynadım. Hocam nerede görev verirse o mevkide oynarım. Önemli olan takımımızın başarısıdır. Gerekirse ben yedek kulübesinde de otururum” dedi.

Kaynak:Sivasspor Kulübü Resmi Web Sitesi www.sivasspor.org.tr
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58_SEMİH_58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
ettigi, hak, takımı, taşıyacagız, yere