Sivas’taki kamp çalışmalarının sonlarına yaklaşan Sivasspor,önceki akşam A2 takımıyla antrenman maçına çıktı.
Tesislerdeki çim sahada oynanan maça her iki takımda bütün futbolcularına şans verdi.
Maçın ilk 40 dakikası golsüz geçilirken, 5 dakikalık süre içerisinde 3 gol yiyen A2 takımı ilk yarıyı 3-0 yenik kapattı.Sivasspor’un kalesini ilk yarıda Akın,ikinci yarıda ise Alişan korudu.
Sivasspor maçın ikinci yarısına,Mehmet Yıldız,Kamanan,Abdurrahman,Hay rettin,İbrahim Şahin ve Kamanan gibi isimlerin yer aldığı onbirle başladı. Kaptan Mehmet Yıldız’ında 2 gol attığı maçın ikinci yarısında bir hali üstün görülen Sivasspor sahadan 7-0’lık sonuçla ayrıldı.
Paf takım antrenörü Gökhan Bölükbaşı,antrenmana kısa bir süre önce başladıklarını,genç futbolcularının özellikle ilk yarının sonlarına kadar çok başarılı olduğunu söyledi.
Hürdoğan