ilk yorumu ben yazayım

maç biraz geç başladı sivasta meydana gelen genel elektrik kesintisi nedeni ile 22:15 civarı başladı yanılmıyorsam.
ilk yarı sivasspor neredeyse tamamen yedek ağırlıklı bir kadroyla sahada yer aldı oyun orta saha mücadelesi şeklindeydi 4 eylül belediye çok iyi oynadı ilk yarı gerçekten.sivasın ve 4 eylülün karşılıklı birer topu direkten döndü.ilk yarı göze batan pek oyuncu göremedim sivassporda kasımpaşa dan alınan sedat pek varlık gösteremedi cihan ilk yarı eh işte tadında oynadı.zita ve keita da zaman zaman kendilerini göstermeye çalışan isimlerdi.uğur bazen güzel kademe ye girerek olumlu sinyaller verdi.
ikinci yarı mesut hoca geride murat haricinde yanılmıyorsam tüm takımı değiştirdi galiba gs karşısına çıkacak ideale yakın onbir sahadaydı.ve ikinci yarının düdüğü ile birlikte yoğun baskı ile başladı sivasspor ve 48.dakikada dennis ivanovs golü kaydetti.çok organize önceki yıllarda alıştığımız sivassporun aksine uzun toplarla değil orta alanda pas yaparak organize oynanyan bir sivasspor gördüm. belki altı üstü 4 eylül belediye ile oynadı siyeceksiniz ama 4 eylül belediye ilk yarı sivasspora resmen kök söktürdü.
en göze batan oyuncu şüphesiz ceyhun du olumlu işler yaptı diyebilirim inşallah ligde de aynı performansı gösterir ikinci golde onun serbest vurutan attığı harika golle geldi.mehmet nas ile uyumu güzel.mehmet yıldız bana pek hazır değilmiş gibi geldi geride denis göze batıyor inşallah kendini dah geliştirir. kaleciye poek iş düşmedi yorum yapamıyacağım erman saman alevi gibi 15 dk oynar gibi oldu sonra pek gözükmedi.kamanan hareketliydi birşeyler yapma çabası içinde.kısacası geçen seneki gibi olmayız daha iyi oynayan bi takım var inşallah sivcas yine eskiye dönük sinyaller vermeye başlayacak gibi tabiki herşey lig başladığında görülecek.