ewettt bu msj ile SERHAN KABURCUK 'un daha önce girmiş oldugu 3000'ler klübüne bende girmiş bulunmaktayım... formlara daha nice yazılar yazmak ve bu klüpte birçok üyelimizle yer almak bana ayrı bir gurur verecektir...
ewettt bu msj ile SERHAN KABURCUK 'un daha önce girmiş oldugu 3000'ler klübüne bende girmiş bulunmaktayım... formlara daha nice yazılar yazmak ve bu klüpte birçok üyelimizle yer almak bana ayrı bir gurur verecektir...
eyv gardasım... zaten 2000'lere yeni üye almadan siz 3000'e geçtniz
GARDAŞIM SİTEYE İLK ÜYE OLDUĞUM DA SERHAN ABI VE SEN ÇOK AKTİFTİN SERHAN ABI MAŞALLAH HİÇ DURMUYOR..SENDE BİRAZ DURAKLAMA VAR..ESKİ AKTİFLİĞİNE KAVUŞMA DİLEĞİYLE..
GARDAŞIM SİTEYE İLK ÜYE OLDUĞUM DA SERHAN ABI VE SEN ÇOK AKTİFTİN SERHAN ABI MAŞALLAH HİÇ DURMUYOR..SENDE BİRAZ DURAKLAMA VAR..ESKİ AKTİFLİĞİNE KAVUŞMA DİLEĞİYLE..
evet formlardaki aktifiğim azaldı biraz :( ama yavaş yavaş eski hızıma çıkıyorum tekrar...
ya bırakın ya bılıyorsun bana bu sitede yasak var tek bana kontenjan yok o yüzden iştahım kalmıyor yazmaya dua edınki ben modaratör degılım yoksa şimdiye ben 4000 ler klubunu acmıstım ama yişnede hayırlı ugurlu olsun sitemize hadi hayırlısı