Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

İlk Maç...
Alt 03.12.2012, 15:35   #1
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick
Standart İlk Maç...

O kadar küçüktüm ki ilk Sivasspor maçına gittiğimde,ya altı yada yedi yaşındaydım.Kardeşim ise dört yaşındaydı.Hayatımda ilk defa bir futbol maçını canlı canlı izleyecektim.Ankara'da Türk Telekom'un tesisleri vardır.Oraya gittik babamla ve tek tarafı tribün olan stadda kale arkasındaki tellerin hemen arkasında izlediğim ilk maçıma gittim.Yiğidolar yazılı pankartlara baktığımda ''neden dolar yazdılar acaba diye sormuştum''babama.Kalecimiz masmavi gözleri olan Abdullah abiydi.O günden sonra Sivasspor'un her maçına götürmeye başladı babam bizi.Maç günleri benim için o kadar mutluluk verici oluyordu ki;tribünlerde çekirdek satan abi,devre arasında yediğim sosisli ve içtiğim çay,maç sürerken gelen simitçi beni ayrı ayrı mutlu etmeye yetiyordu.Yıllar geçti,yine aynı heyecanla,yine o ilk maç gibi giderim Sivasspor'un her maçına..Hala devre arasında sosisli yerim,sıcacık çay içerim.Babamla kaçan pozisyonları tartışırız,gollere seviniriz.Her maça gidişimde çocukluğum aklıma gelir aslında,cumadan ödevlerimi bitirişlerim,karlı havalarda anneme maç için yalvarışlarım..İşte bu yüzden ben Sivasspor'luyum,en mutlu günlerim hep Sivasspor maçları olduğu günlerdir mesela.Maç olduğu gün üzgünsem ''Yenildiniz mi?'' der annem.Hep sağanak yağmur yağdığı için gidemediğimiz Şekerspor maçı gelir aklıma.Tam 5 tane atmıştık ve ben gidemedim diye çok üzülmüştüm.Kısacası Sivasspor benim için çok farklı şeyler ifade eder.Bu yüzden yensek de,yenilsek de,benim için sadece skor tabelasındaki sayılar değişir.İçimdeki Sivasspor'a olan sevgi değişmez..

Bir arkadaşın yazısına Sivassporla ilgili yazısına denk geldim..arkadaşı tanımıyorum ama söyledikleri o kadar tanıdık geliyorki.Herkes bu yazıdan bir pay çıkartacaktır kendine ilk maçlar çok güzeldir.

Tanımadığımız Takım Sevdalısı insanları görmek gururlandırıyor bizi.

Kaynak : http://cagridan.blogspot.com/2012/12....html?spref=tw
Yukarıdaki Mesaj için 11 Kullanıcı velibircan'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: İlk Maç...
Alt 03.12.2012, 16:01   #2
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: İlk Maç...

valla değerli kardeşim bu sivasspor aşkı öyle bir sevdadırki yıllar geçsede unutulmaz bu aşkı başka takımlara gönlü kaymış o gönlü kaydığı takımla sivasspor maç yapıldığında memleketiinin takımı yerine tuttuğu büyütülmüş takım için sevinen 2 yüzlüler anlıyamaz ilk ler herzaman unutulmazdır ben sivassporumuzu ilkokul 1 de seviyordum 5 yaşındaydım hep süperligde oynayacağı günleri hayal ediyordum oyıllarda trabzon üst üste şampiyon oluyordu imreniyordum kıskanıyordum herkes büyütülmüş takım taraftarı oluyordu sivassporu tutuyorum deyince millet gülüyordu o gün bugün sivassporumuzu yensede yenilsede severim hangi arabada otobüste sivasspor bayrağı görsem heyecanlanırdım yıllarca çukurdan çıkamadık 3.liglerde süründük ilk defa sivasspor maçına gitmeye istanbuldan kendi çabamla trenle cebecideki şeker spor maçıyla başlamış oldum önder diye sarışın golcümüz vardı 2-1 yenmiştik daha sonra darıca maçına sınavı yarım bırakıp haydarpaşa lisesinden son 35 dakkasını seyretmek için darıcaya gittim derken ibb maçlarının belki 2 maç hariç hepsine gitmişimdir olimpiyattaki istanbuldaki tüm maçlara 4 5 maç hariç gitmişimdir bu böyle aşktır işte
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.12.2012, 16:03   #3
babapiton
Usta Yiğido

babapiton - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.318 Mesajına 3.345 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 babapiton FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şekere 6 atmıştık yanlışın var

SİVASSPOR TV
babapiton isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı babapiton'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.12.2012, 16:09   #4
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
babapiton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şekere 6 atmıştık yanlışın var
Hocam yazı alıntı öyle yazmış yazan arkadaş..Şekere 5 atmışız 6 atmışız ne önemi var şimdi yazıyı anlamak önemli
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı velibircan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.12.2012, 16:16   #5
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1667 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Bu Yiğido her kimse içindeki Sivasspor'u anlayana çok güzel anlatmış .

Bu yazıyı okuyunca çocukken simit elimde beton tribünlerde Sivasspor-Kayserispor maçını izlediğim aklıma geldi.

Sivasspor sevgisi böyle birşey,Sivasspor insanın içine bir yerleşirse kolay kolay çıkmıyor.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.12.2012, 16:25   #6
RoKeT
Yiğido

89 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 RoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISI

Sivas'ta sade simit çay Satiliyo Ne sosislisi La anlamadim
RoKeT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı RoKeT'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.12.2012, 16:47   #7
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
RoKeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alıntı:
velibircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
[B].............................. ...... izleyecektim.Ankara'da Türk Telekom'un tesisleri vardır.Oraya gittik babamla ve tek tarafı tribün olan stadda kale arkasındaki tellerin hemen arkasında izlediğim ilk maçıma gittim.
Ankara'da diyor iyi okursan..

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Örükcülü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.12.2012, 17:09   #8
RoKeT
Yiğido

89 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 RoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISIRoKeT COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Örükcülü Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ankara'da diyor iyi okursan..
Pardon görmedim yada yanliş anladim
RoKeT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı RoKeT'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.12.2012, 23:10   #9
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arma ve Sivasspor sevgisi. İşte mutluluk, İşte hayatın güzelligi.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2012, 10:01   #10
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1152 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
RoKeT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sözün özü...Bu cümle gercekten harika.Tebrikler.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
maÇ, İlk