Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Sivas 4 Eylül Stadyumunda yapılacak karşılaşmanın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor gişesinde satışa çıktı.
Bilet fiyatları; kale arkaları ve misafir tribünü 10 TL, maraton tribünü 20 TL, VIP tribünü ise 30 TL olarak belirlendi.
830 adet misafir takım seyircileri için bilet ayrıldı.
Bilet almak isteyen taraftarlarımızın biran önce biletlerini almaları istendi.
Sivasspor- Beşiktaş karşılaşması, 23 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da yapılacak.
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Şimdiden gişe önünde uzun kuyruklar oluşmaya başlandı. Destek verecek olan taraftarlarımız biletlerini alsınlar. Bu takımın desteğe ihtiyacı var. Üst sıralarda görmek istiyoruz. Takımımız kötü değil
Bilet fiyatları konusunda yönetimin hakkını teslim etmek lazım paragöz bir yönetimimiz yok. Geçen hafta Mersin İ.Y- Fener maçında kale arkası 75 tl idi.
Bunu göz önünde bulundurun ve herkes maçta takıma tam destek versin !!!
Evet büyük takımlarda bilet fiyatlarını abartmayan bir kaç Anadolu takımından biriyiz. Büyük takıp tutan ve maça giden arkadaşlarımız bunu taktirle karşıladıklarını söylemişlerdi bana
sezon başında tüm stad kombine olsa misafir takımada 50 tlden bilet satılsa 3 4 binkişilik hepsi biter hemde kulube maddi fayda sağlanmış olur mecburen kendi seyircin kaça izliyorsa rakipte aynı fiyata izliyor misafir kale arkasını komple rakibe ayırsan hepsi biter şimdiden ben tıklım tıklım trübünlere oynıyacağımızı sanıyorum
Fazlada birşey yapmamış,Mersin`de büyük takımlar geldiği zaman bilet fiyatları uçuyor.Bizde şikayet edecek bir durum yok.Onun için 4 Eylül`ün maç günü dolması gerekiyor.