Usta Yiğido
1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
|
Ugur Meleke tesekkürler.
Ligtv'De yayinlanan Depar programinda Ziya Erdal tartisildi , ilk önce.
Ve yarim kel kafali adam ismi bilmiyorum , Sivasspor icin negatif ama positif seylerde söyledi. Ziya Erdal in yaptigi mac sonrasi aciklamalar cok luzümsüz dedi , ve Ugur Meleke , hemen devreye girdi , ve Ahkisar-Sivasspor macinda , Kenan'in Ziya Erdala tekme atmis ,oyunyu kirmizi kart görmesi gerekiyordu , sonrasinda ayni macta Ziya Erdal'in Kenan in elle oynadigi posizyonda yanliz penalti ve yanlis kirmizi verildi ,Ziyaya. Sonra Sivasspor da cezanin ertelenmesi icin itiraz etti, ve TFF Ziya'nin cezani ertemedi ,bunu anlamak münkün degil , cünkü Gökhan Zan nin cezasi erteleniyor , ve Gökhan Zan suclu , Ziya ise sucsuz yere cezalandiriyor. Simdi , Ziya garibim ne yapsin , yani Anadolu Takimlarin hakkini yeniliyor demesi , ve sinirlerini anlamak münkün dedi.
O kel yarim kel kali ise , Sivasspor'un kadrosu BJK'dan iyi dedi. Sonra, Ugur Meleke ine devreye girdi, tabi bazen öyle, ama Cerny'nin erkenden sakatlanmasi ,Grosicki'nin bir oynayip , bir oynamamasi , Sercan Yildirim kadro disi birakildigini ,Antremana gec geldigi icin , vesaire , böyle önemli eksikleri de saydi Ugur abi.
Son olarak: Tümer Metin 'i bir yorumu icin tebrik etmek istiyorum.
Zec: biliyorsunuz faul yapan oyuncuydu , ve Pedriel'e faul yapildiginda Zec'e sari verip 2 sari kartdan , kirmizi görecekdi , lakin Süleyman Abay , baska oyuncuya sari kart vermesi , cok anormal birsey. Hadi Futbolcular cinlik yapiyor, ve ben yaptim diyip itirafta bulunmuyor ama sen Hakem olarak , Aatif veya Ugur Kavuk'a soramazsin , Cocuklar sari verdim , bu posizyonda kirmizi verilmez diye, okadar tepki var bu tepki nicin kime diye düsünemiyor mu?
Ugur Kavuk'da Hocam herkesin önünde oldu posizyon , Pedriele yapilan faulde Zec faul yaptigi halde siz baska oyuncu verdiniz ,Zec verseydiniz kirmizi görecekti.
Tarafli , tarafsiz, en begendigim Futbol yorumcusu UGUR MELEKE ,cünkü gördügünü söylüyor, 3 büyük takimlari disinda , Anadolu Takimlarinin durumunu daha iyi biliyor ve nezaman positif , nezaman negatif cevab verecegin cok iyi biliyor, Tesekkürler ,UGUR MELEKE!!!
|