|
30.10.2013, 15:48
|
|
Gast
|
Bu gençler bizim değil (mi?)

Hemen her iç saha karşılaşmasında yaşadığımız olay bu hafta güzel başlayıp çirkin sona erdi.
ZTK 3. tur eleme karşılaşmasında eşleştiğimiz Ankaragücü müsabakası, taraftarların karşılıklı jestleriyle özlenen sahnelerle başladı. Rakip takımların davet edilip alkışlanması, karşılıklı şarkılara eşlik edilmesi taraflı tarafsız tüm sporseverlerin tebriklerini kazandı.
Duygulandıracak sahnelerin yaşandığı ortamı, yaşları ve sayısı 18-20'yi geçmeyen bri grup gencin koro halinde "Ananın ........ ......... ..........." gibi tamamen sinkaf, küfür, ahlaksızca, pervasızca bir söylemle başlayıp, daha sonra pozisyon gereği Utaka'nın sarı kart aldığı olaya "sahaya ineriz ........ ........." gibi ne Sivas'ımıza yakışır ne de Anadolu aile ahlakına yakışır bir söylemde bulunulması doğrusu, sağduyulu tüm Sivassporlu taraftarları derinden üzmüştür.
Bunu yapan, söyleyen, söyleten ne yazıkki bizim gençlerimiz. Bu gençler bizim, senin benim evladımız, yiğenimiz, kardeşimiz değil mi? Lütfen bu çocuklarımıza sahip çıkalım. Otokontrol sistemle, engel olalım, uyaralım.
Allah aşkına...! Çocuklar, Gençler, Delikanlılar...! küfürden, günahtan uzak durun. Bu tavsiyeyi kendimde görüyorum; çünkü sen, benim evladımın yaşındasın, hatta onun yaşından da küçük olduğunu biliyorum...
|
|
|
Yukarıdaki Mesaj için 25 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
|
4eylül, 68yasar58, ankastre, asabibaba, BekirBayrak, bozkurtkaan58, burak58as553, DoomsDay58, Dua, Ferhat06, HALIL, halilxx58, ihtiyar yiğido, KANGALakçakale, Kokomo, MaXiMuM, mnt3, nejmi58, Salim58, SemihElmas, SenSetik, Serdar63972, sivaslıadem, yigidokaan, yigidolar06 |
| |