Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Demirören Dediler
Alt 11.06.2015, 07:07   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Demirören Dediler

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçiminde 14 kulübün mevcut başkan Yıldırım Demirören'i desteklediğini, 4 kulübün de çekimser kaldığı açıkladı.

Vakfın Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdiği toplantının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Gümüşdağ, toplantıda 25 Haziran Perşembe günü yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı seçiminin görüşüldüğünü kaydetti.

TFF Başkanlığına aday olan isimlere başarılar dileyen Gümüşdağ, toplantıda destek verecekleri başkan adayı için kulüp temsilcileriyle istişarede bulunduklarını belirtti.

Gümüşdağ, her kulübün rahatlıkla fikrini beyan ettiğini vurgulayarak, "Bu anlamda her kulübün fikrine saygı duyuyoruz. Bugünkü toplantıda birlik beraberliğin ve çalışmaların istikrarı noktasında genel bir karar oluştu. TFF mevcut Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kuruluyla yapacak daha çok şeyimiz olduğuna inanıyoruz" dedi.

Süper Lig'de bulunan 18 kulüpten Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, İstanbul Başakşehir Spor, Bursaspor, Konyaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor, Sivasspor, Kayserispor, Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu'nun Demirören'i destekleme kararı aldığını kaydeden Gümüşdağ, "Çekimser kalan takımlar Trabzonspor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Osmanlıspor. Onların da kararlarına saygı duyuyoruz. Türk futboluna hayırlı uğurlu olsun" ifadesini kullandı.

- Hacıosmanoğlu'dan "adalet" vurgusu

Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Hacıosmanoğlu ise herkesin Türk futbolunda yaşanan adaletsizliklerden şikayetçi olduğunu söyledi.

Hacıosmanoğlu, her toplantıda iyi niyet temennilerinde bulunulduğunu ancak çıkışta herkesin kendi menfaatini korumak için herşeyi yaptığını iddia ederek, "Oysa şahsı değil de Türk futbolunu korumamız lazım. İnsanda Allah korkusu, vicdan yoksa, adalet sağlamayacaksa zaten Türk futboluna hizmet etmiyordur. Bunu da her sene yaşıyoruz. Herkes gitsin hür iradesiyle oyunu kullansın, seçilen kimse de Türk futbolunu adaletli bir şekilde yönetsin" diye konuştu.

- Hoşcan'a doğum günü süprizi

Toplantının ardından Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri, yarın 53 yaşına girecek Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan'a doğum günü süprizi yaptı. 11 Haziran 1962 doğumlu olan Hoşcan, pastasını Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Gümüşdağ ile kesti. Vakıf üyeleri Hoşcan'a başarı ve mutluluk temennilerinde bulundu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Demirören Dediler
Alt 11.06.2015, 07:20   #2
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Demirören Dediler

Al birini vur ötekine! önce başkanımıza kızdım niye destek veriyosun bu adama diye sonra düşündüm adaylardan diğerinin haluk ulusoy olduğunu hatırlayınca sadece sustum..
Alt 11.06.2015, 08:23   #3
by_hunter
Usta Yiğido

by_hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

516 Mesajına 1.183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 by_hunter FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaş kendi ayağımıza sıkıyoruz

Federasyona etmediğimiz kelime kalmadı şimdi adamıcıgın arkasında duruyoruz

Artık ne lafı söyleyebilecez federasyona

Hangi konuda bizim hakkımızı savunmuş federasyon

Kendi düşen ağlmaz

Artık federasyona laf söyleme hakkımız yok ne derse tamam abi diyecez
Alt 11.06.2015, 09:03   #4
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Federasyona adayligini koyan bir adam gibi adam yokki bunu begenmezsen al öbürüde trabzonun ulusoyu birisi istanbul takimlarinin yalakasi bende baskana kizdim fakat secenek yok baskan ne yapsin bu ikisinden baskasini su anda oraya koymazlar
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58Sivaslilar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.06.2015, 09:30   #5
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Açık konuşmak gerekirse,yıldırım demirören tüm kurullarıyla çok beceriksiz ve başarısız bir dönem geçirdi,haluk ulusoya rahmet okuttu,adam geldi geleli sivasspor belini bitürlü doğrultamıyor,hakemler aleni şekilde 4 büyütülmüş takımları kolluyor ,kılını kıpırdatmıyor,tekbildiği şey takımlara güzel ceza kesmesi,hele paso lig denen ucube ,hortum mekanizmasını türk futbolunun başına bela etmesi, trübünlerde seyircinin yok olmasını sağlamıştır,,milli takımın ısrarla kazma oyunculardan kurdurulması,milli takımı yerlerde süründürmüştür,alt yapıyatırımlarına tff olarak zerre kadar yatırım yapılmadığından,yeni genç yetenekler bu ülkede gün yüzüne çıkartılamamıştır,bunedenle demirören tercihi benim için yanlış tercihtir,kimse bidaha hakemlerden dert yanmasın,ulusoya gelince ,onun döneminde öyle yada böyle milli takım dünya 3.olmuştur,filanda,kendisi çok politik kişiliktir,gs ve ts yalakası olduğunu inkar etmiyor zaten,şike sürecinde ben olsam uefaya bırakmadan ceza keserdim filan diye konuşmaları var,halada ben gelince ligi temizliyecem filan diyor,şikeninde ,şikecininde önde gidenidir,ordusporun ,eskişehirin nasıl lige çıktığını iyi okuyunanlarsınız,ondan kurtulana kadar neler çekti bu türkfutbolu,şimdi hangi yüzle aday oluyor anlamıyorum,olurda kazayla başkan olursa türk futbolunun ve sivassporun hapı yuttuğu gün olur,onedenle ulusoyada sıcak bakmıyorum,koca ülkede tff başkanlığı yapacak başka adam kalmamışgibi bu 2 beceriksiz adama mahkum olmayıda türk futbolu ve futbol adamlığı adına acziyet olarak görüyorum,
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2015, 15:25   #6
badof58
Yiğido

190 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 462 badof58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58Sivaslilar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Federasyona adayligini koyan bir adam gibi adam yokki bunu begenmezsen al öbürüde trabzonun ulusoyu birisi istanbul takimlarinin yalakasi bende baskana kizdim fakat secenek yok baskan ne yapsin bu ikisinden baskasini su anda oraya koymazlar
Ulusoy bile bu kadar köstek olmadı bize, bence yanlış tercih oy verme yine bunlardan iyi :ADSa: ..
badof58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2015, 15:58   #7
teyfikyasir
Acemi Yiğido

101 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 401 teyfikyasir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Basketbol federasyonundaki Harun Erdenay ornegi gibi futbolun da icinden cikmis hortumcu olmayan tarafsiz ve adaletli bi basgan gerekiyo tff ye. Rahmetli Hasan Dogan sanki biseyleri duzeltecekti. Ama kismet degilmis. Bu istanbul takimlarinin sikeyle saglamis oldugu sozde basarilarini izlemeye devam edecegiz anlasilan,
teyfikyasir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2015, 18:46   #8
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli Arkadaşlar

Sayın Mecnun Odyakmazın'ın TFF başkanlığı için tüpçüyü desteklemesi, tek kelime ile bize geçen yıl yapılanları unutmak ve önümüzdeki yıl için de kaosa çanak tutmaktır. Kupada final oynama imkanımız çalınmış, ligde ise lime lime doğranmışız ne gam. Yapılanlara bir teşekkür etme gereği duymuş ki Sayın Başkan arkandayız Demirören demiş.

Sayın Başkan, kararınızı bir daha gözden geçirin. Ve illa Demirören diyorsanız lütfen küme düşmeme dışında bir hedef koymayın takıma ve ilk beşe oynayacak bir takım oluşturacağız diye de boşu boşuna yorulmayın...
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2015, 20:13   #9
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

YILDIRIM demirören adına sonuna kadar karşıyımda ,karşısındaki haluk ulusoyda öyle tekin biri değil,şikeyle takım düşüren ,takım çıkaran ,gırtlağına kadar politize olmuş,şike sürecinde ben olsaydım adı geçen takımları düşürürdüm diyen,seçilirsem gerekeni yapacağım diyen ,sivassporun küme düşürülmesini isteyen ts li ,onlara ,yani pilot takımlarına ts yalakçılık olsun diye taraf olan gs li ,böyle birini tff başkanı seçipte sivassporu kümemi düşürtmek istiyorsunuz ?
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.2015, 22:01   #10
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya bir ülke düşünün federasyonuna adam çıkmıyor. bizde bunlara oy veriyoruz. yazıktır. ne başarısı var bu adamın hayret birşey arkadaş. siyaset çek elini futboldan yeter artık
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
dediler, demirören