Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

Kendinizi şanslı hissedin değerini bilin arkadaşlr
Alt 31.01.2009, 23:07   #1
Diyarbekir21
YASAKLI ÜYE

35 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Diyarbekir21 FAZLA SÖZE GEREK YOKDiyarbekir21 FAZLA SÖZE GEREK YOKDiyarbekir21 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Kendinizi şanslı hissedin değerini bilin arkadaşlr

Arkadaşlar DİYARBAKIR - Turkcell Süper Ligi'nde bitime bir hafta kala ilk düşen takım Diyarbakırspor oldu maalesef . 2001-2002 sezonundan bu yana Süper Lig'de yer alan Güneydoğu temsilcisi,DİYARBAKIR Spor'umuz UEFA Kupası hesapları yapan Gençlerbirliği'ne 2-0'lık skorla maalesef yenilmişti .İlimizde adeta matem havası bürünmüştü ve gerçekten tarifi zor hatta imkansız bir yara bıraktı bizde ' ve inşallah bu sene çıkacağız tüm kalbimizle ümit ediyoruz ve tüm içtenliğimizlede inanıyoruz.Diyeceksiniz bazıları inşallah çıkarsınız bazı arkadaşlar ise belki diyebilirler çıkmasın belki gönlünde başka bir süper lig'e çıkacak takımda isteyebilir ve elbetteki saygı duyarız 'sadece benim anlatmak istediğim 'şu günlerin keyifini yaşayın ve takımınıza sahip çıkın gerek taraftar gerek yönetim olumlu yada olumsuz tepkilerinizi dile getirin asla dağılmayın .Çünkü ben o acıyı yaşayanlardan biriyim sakın ama sakın rehavete kapılmayın çünkü belirttiğim gibi gerçekten çok acı bir duygu bizler yaşadık asla dilerimki SİVASSPOR Yaşamasın.

DİYARBAKIR SİVASSPOR'UN YANINDA
Diyarbekir21 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 15 Kullanıcı Diyarbekir21'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
arkadaşlr, bilin, değerini, hissedin, kendinizi, şanslı