Alıntı:
|
Janissary Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar Asağılayici sözleri birakalim ALLAH Askina niye böyle yapiyorsunuz kim demisKi Fikret Bey bu isten anlamiyor Adam 50 yıllık gazeteci Onun kadar Bilgili ve Hosgorulu bi insani asağılamak Sivasspor'u asağılamaktir. Unutmamalidirki bu Kisiler Sivasspor Taraftarı DeğiLdir... Gazetelerden, TV'lerden mac izleyenler Fikret Bey hakkında yorum yapmasın!!! Kimin Aslan Kimin Çakal Olduğu Zaten bu Konusmalarda Belli Oluyor!!! İstanbuldan misafir gelir Fikret bey ağırlar, Her seyi fikret bey yapar ama ne yazikki kendini bilmez bir kac kisi halen israrla bu isi fikret beyin üstüne yikmaya calisiyor. Suna inanin Gazeteciler İsmail Kartala Eleştiriyi Fikret beyin Hatri olduğu için yapmiyor... Bakiniz Daum'a Hagiye yapilan elestirileri İsmail Kartal'i eleştiriden kurtaran Fikret Ünsaldır eğer Fikret Ünsal Sivasspor Basin Sözcüsü olmasaydi Bugun Kahraman ilan ettiğiniz İsmail Kartal Burada Bes dakika kalamazdi...Nitekim Soyunma odasında Futbolcularin Vestel Macinin Skorunu Öğrenmek İstemesine bile tepki Veren Bir İsmail Kartal'i basının elinden kim kurtariyor dersiniz ? FİKRET ÜNSAL baska kimse değiL
|
Gardas ben Fikret beyi tanimam calisma sisteminide fazla bilmem.Benim gördügüm Fikret beyin basinda cikan aciklamalari.Bende bunlardan dolayi elestirdim.Yinede söylüyorum basin sözcüsünün beyani cok yersiz ve zamansiz.Gördügü yanlislari tartisma alani basin olmamali.Bir insan evindeki tatsizligi cikip balkonda veya mahallede tartismasi ne kadar yersizse buda o kadar yersizdir.
Sivasliyiz görüslere ve kul hakkina saygiliyiz.Selamlar