Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 04.04.2005, 09:41   #1
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

2-3 aydır sitemizin bir parçasıyım. Herşey çok güzel ama bu forumlar hakkında bazı eleştrilerim olacak. Dikkate alırsanız çok memnun olurum.

Çok fazla Forum açılıyor..Aynı konuları içeren gereksiz bir sürü forum var. daha önce okuduğumuz veya takip ettiğimiz forumu bulmakta zorluk çekiyoruz. Bence herkes forum açamamalı. Forum açma yetkisi Yöneticilerde veya onların yetkilendirdiği belirli kişilerde olursa bu karışıklık ortadan kalkar diye düşünüyorum.

Birde bu mini sohbetin yeri çok küçük biraz daha genişletme imkanı varmı ?
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.04.2005, 11:47   #2
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

BAŞLIK KONUSUNDA BEN DE SANA KATILIYORUM.AYNI İÇERİKLİ ÇOK FAZLA KONU BAŞLIĞI WAR.BUDA SİTEMİZE YENİ TAKILANLARIN OLUŞTURDUĞU BAŞLIKLAR GENELDE ÇOĞU.ALIŞTIKLARI ZAMAN DUZELİR..
Alt 04.04.2005, 12:45   #3
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
2-3 aydır sitemizin bir parçasıyım. Herşey çok güzel ama bu forumlar hakkında bazı eleştrilerim olacak. Dikkate alırsanız çok memnun olurum.

Çok fazla Forum açılıyor..Aynı konuları içeren gereksiz bir sürü forum var. daha önce okuduğumuz veya takip ettiğimiz forumu bulmakta zorluk çekiyoruz. Bence herkes forum açamamalı. Forum açma yetkisi Yöneticilerde veya onların yetkilendirdiği belirli kişilerde olursa bu karışıklık ortadan kalkar diye düşünüyorum.

GARDAS, BU KONUDA COK HAKLISIN.
AMA VICTORY GARDASIMIN DEDIGI GIBI, BU YENI TOPIC ACANLAR GENELDE YENI ÜYELERIMIZ.
BENDE FORUM KONUSUNA YENI BASLADIGIMDA AYNI HATAYI YAPIYORDUM.
YANI COGU BILMEYEREK YAPIYORLAR. AMA GÖRDÜGÜM KADARI ILE O ARKADASLAR SONRADAN FARKINA VARIYORLAR.
ONLARIN KÜSTÜRMEMEK HEVESLERINI KIRMAMAK BU ARKADASLARI KAZANMAK ICIN HEMEN MÜDAHELE ETMIYORUZ, AMA ZAMANLA EGERKI DEVAM EDERLERSE GEREKENI YAPIYORUZ.
ZAMANLA BU DURUMUDA DÜZELTECEGIMIZE INANIYORUM.

HATTA SENDE ILK ACTIGIN TOPICI HATIRLA, YENI BIR TOPIC ACMAK ZEVKLI OLUYOR BILIRSIN :wink:
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.05.2005, 06:18   #4
last_ottoman
Yeni Yiğido

last_ottoman - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 last_ottoman ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sevgili Admin,

İlk olarak sizden isteğim anketlerin "ANKETLER" isimli farklı bir başlık altında toplanmasıdır. size örnek olarak "www.bt.forumu.com" u gösterebilirim. Bu forum benimle birlikte bir kaç arkadaş tarafından hazırlanmıştır. Göz atmanızda fayda olacağını umuyorum.

Sevgiler...
last_ottoman isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.05.2005, 07:14   #5
dostol
YASAKLI ÜYE

dostol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dostol ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bence bazen Yeni topicler O konuda topic var fakat Oraya yazarsam dikkatlerini cekmiyor ama Baska bir tapic yazarsam herkes inceliyor diye dusunuyorlar (benim gibi )
Ama Ben bugun 45dakika Antalya-Sivas macinin ozetini yazdim fakat kimse okumadi bile!!!Ve cok alindim :cry: !!!!!!!!!!!!!!
dostol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 18:00   #6
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı

Site yöneticilerine ben de buradan seslenmek istiyorum.Forumlar kısmında çok fazla topic dediğiniz konular başlığı var. Herhanği bir konuyu bulmakta gerçekten zorlanıyorum. Benzer sitelerde farklı uygulamalar olmakta ve hatta bir yazının yayınlanması bile site yöneticilerinin insiyatifinde olanlar bile var.Ancak bu uygulamayı bizim sitemizde tasvip etmem.Sivas ve Sivasspora gönül vermiş hemşerilik bağları ile bağlı yerini yurdunu bilen seviyeli insanlardan meydana gelmiş ciddi bir sitemiz var. Sayın Rüştü beyin söylediği gibi ilk zamanlar bilmediğimizden tek konulu başliklar yazabiliyorduk.
Bazı düzenlemeler yapılması uygun olur diye düşünmekteyim.Örneğin güncelliği kalmamiş bazı yazıların bir zaman sonra silinmesi ve silinmiş yazılar adı altında arşiv tutulması önerilebilir.
Üye olmayan misafirlerin chat odalarına girmesi engellenmelidir.
Her ne kadar Spor sitesi olmasından öte yenilenen versiyonlarla daha zenğin içerikli proğramlarla dawnload ve MP3 istek bölümü açilabilir.
Sorun söyleyelim adı ile konusunda uzman kimselerden PC hakkında bilğilendirme ,bilği aliş verişi yapmak bilmediklerimizi bilğilendirmek gibi faaliyetler olabilmeli derim.
Bir başka önemli konu üye arkadaşlarımızın ; kişisel bilğilerini içeren kısımda yaşadıkları yeri ve mail adreslerini görünür yapmaları iletişimi kolaylaştıracaktır.
Şu an aklıma gelenler bunlar.İlk üye olduğum birkaç ay öncesine kadar 2000 olan üye sayısı bu gün rekora koşmaktadır.Burada seviyeli ve ciddi tutum serğileyen çizgisinden taviz vermeyen site yöneticilerini kutlar başarılarınızın daim olmasını diler selam ve sevğiler sunarım.
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır