Alıntı:
|
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
2-3 aydır sitemizin bir parçasıyım. Herşey çok güzel ama bu forumlar hakkında bazı eleştrilerim olacak. Dikkate alırsanız çok memnun olurum.
Çok fazla Forum açılıyor..Aynı konuları içeren gereksiz bir sürü forum var. daha önce okuduğumuz veya takip ettiğimiz forumu bulmakta zorluk çekiyoruz. Bence herkes forum açamamalı. Forum açma yetkisi Yöneticilerde veya onların yetkilendirdiği belirli kişilerde olursa bu karışıklık ortadan kalkar diye düşünüyorum.
Birde bu mini sohbetin yeri çok küçük biraz daha genişletme imkanı varmı ?
|
Site yöneticilerine ben de buradan seslenmek istiyorum.Forumlar kısmında çok fazla topic dediğiniz konular başlığı var. Herhanği bir konuyu bulmakta gerçekten zorlanıyorum. Benzer sitelerde farklı uygulamalar olmakta ve hatta bir yazının yayınlanması bile site yöneticilerinin insiyatifinde olanlar bile var.Ancak bu uygulamayı bizim sitemizde tasvip etmem.Sivas ve Sivasspora gönül vermiş hemşerilik bağları ile bağlı yerini yurdunu bilen seviyeli insanlardan meydana gelmiş ciddi bir sitemiz var. Sayın Rüştü beyin söylediği gibi ilk zamanlar bilmediğimizden tek konulu başliklar yazabiliyorduk.
Bazı düzenlemeler yapılması uygun olur diye düşünmekteyim.Örneğin güncelliği kalmamiş bazı yazıların bir zaman sonra silinmesi ve silinmiş yazılar adı altında arşiv tutulması önerilebilir.
Üye olmayan misafirlerin chat odalarına girmesi engellenmelidir.
Her ne kadar Spor sitesi olmasından öte yenilenen versiyonlarla daha zenğin içerikli proğramlarla dawnload ve MP3 istek bölümü açilabilir.
Sorun söyleyelim adı ile konusunda uzman kimselerden PC hakkında bilğilendirme ,bilği aliş verişi yapmak bilmediklerimizi bilğilendirmek gibi faaliyetler olabilmeli derim.
Bir başka önemli konu üye arkadaşlarımızın ; kişisel bilğilerini içeren kısımda yaşadıkları yeri ve mail adreslerini görünür yapmaları iletişimi kolaylaştıracaktır.
Şu an aklıma gelenler bunlar.İlk üye olduğum birkaç ay öncesine kadar 2000 olan üye sayısı bu gün rekora koşmaktadır.Burada seviyeli ve ciddi tutum serğileyen çizgisinden taviz vermeyen site yöneticilerini kutlar başarılarınızın daim olmasını diler selam ve sevğiler sunarım.