Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 12.04.2005, 10:56   #1
CEMILAKTURK
Acemi Yiğido

CEMILAKTURK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CEMILAKTURK isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Gönül sevdiğine küser.Küsmek'de diğer duygular gibi insani bir duygudur.
Küsmenin en önemli yanı geçici olmasıdır.Hafta başı aldığımız beklenmedik yenilgi karşısında duygularımı 'KÜSTÜM' Başlığı altında bir sayfa açarak sizlerle paylaşmıştım.Değişik cevaplar aldım.Teşekkür ederim.
SİVASSPOR'U destekleyen,SİVAS'LI olan bizler bu güzel site aracılığı ile birbirimizle tanışıyor,duygularımızı paylaşıyoruz.SİVAS kenti zengin tarihi,
kültürü ile ANADOLU YILDIZIDIR.İnsanları güzel insanlardırlar,has insanlardır.
Hemşehrilerimin çok azından ricam birbirimizle olan yazışmalarda, usluplarda,hitabetlerde daha dikkatli olalım.Kırıcı olmamaya çalışalım.
Sitemizin,SİVASLILIĞIN düzeyini her zaman daha ileriye taşıyalım.Mümkünse yazışmalarımızda yav veya yaw gibi amiyane kaçabilecek cümlelerden,kelimelerden kaçınalım.
Bu arada sizlerlerle paylaşmak isterimki SİVASSPOR'UMLA la barıştım.Zaten küsememiştim.Hedef Şampiyon SİVASSPOR.Gelecek yıl SİVASSPOR birinci lig ve Avrupa liglerinde başarıdan başarıya koşacaktır.Tüm Hemşehrilerime içten selamlar,sevgiler.
CEMILAKTURK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.04.2005, 11:15   #2
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 996 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

SENİN BURDA BARIŞIP BARIŞMAMAN UMRUMDA BİLE DİLE.AMA ŞAMPİYONLUĞA AZ KALMIŞKEN VE TAKIMIMIZ BÖLE ZOR Bİ DURUMDAYKEN AÇTIĞIN O TUR BAŞLIKLAR İSTER İSTEMEZ ORTAMI GERİYOR.BUNUN SONUCUNDA YİNE ZARARLI TAKIMIMIZ VE DOĞAL OLARAK BİZ TARATARLAR ÇIKIYORUZ.ÖNEMLİ OLAN YAPILMIŞ Bİ HATADAN YANLIŞTAN DÖNÜLMESİDİR...
Alt 12.04.2005, 11:39   #3
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1268 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

:roll:
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.04.2005, 11:40   #4
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sevgili gardasim Cemil gayet tabiki insan sevdiginden beklemedigi bir karsilik görürse ona gayet insani olan tepkisini gösterir bu bazen kizma bazen bagirma bazende küsme olarak yapilir.Bu güzel sitenin özelligide iste burada ortaya cikiyor yani tepkiden sonra.Bir galibiyet sonrasi hic biri birini görmemis tanimayan insanlar birlikte seviniyorlar.Diger türlü beklemedigimiz bir netice sonrasi tepkiler geliyor ve yine ayni insanlar biribirlerini cesaretlendiriyorlar üzüntüyü paylasiyorlar.sen haklisin ama Victory gardasimizda hakli insanlar zaten son zamanki gerek futbol gerekse neticelerden memnun degil dolayisiyla cabul gerilme olusuyor.Tekrar bu site katilimcilarina ve yapimcilarina tesekkür ediyorum birileri acikca ve medenice fikirlerini tartismaya aciyor digerleride bizlere bu ortami sagliyor.Netice bakimindan hepimizi kutluyorum Selamlar
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.04.2005, 14:01   #5
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

EVET CEMIL ABIMIZ, BU TOPICTE BARISTIGINI YAZDI.
KENDISINE HER ZAMAN SEVGI VE SAYGILARIMI ILETIRIM.

ABILERIMIZ SIZLER YORUMLARINIZLA, FIKIRLERINIZLE,ELESTIRILENIZLE SITEMIZE, BIZLERE RENK KATIYORSUNUZ.

GÖNÜL ISTERKI DAHA FAZLA BÜYÜKLERIMIZ BIZLERE BURADA ESLIK ETSIN.
AMA INSAALLAH ILERDE ONLARDA ARAMIZA KATILACAKTIR.
BUNA TÜM KALBIMLE INANIYORUM.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır