Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz maç sonu yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmalarında kazanmak için oynadıklarını, her ikisine de 3'er golle mağlup olduklarını hatırlatarak, şöyle konuştu: “Bu maçlar çok güzel maçlar olmuştu.
Galatasaray maçı onlara nazaran biraz daha futbol açısından kısır görünebilir ama bizim amacımıza ulaşmamız açısından sonuç aldığımız bir maç oldu. Gerçekten kazanmak isterdik ama ilk etapta yenilmemeyi arzu ediyorduk. Çünkü son 2-3 haftadır üzerimizde spekülasyon üretiliyor.
Kötü bir sonuç moralleri daha da bozabilirdi ve önümüzdeki haftalar için daha sıkıntılı ortam oluşabilir. En azından psikolojik açıdan bu ortamlara girmemek için 1 puan bizi sevindirdi. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder” dedi.
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
hayırlı olsun bir puanda iyidir sivas spor için çünkü rakibi
şampiyonluk yarışında ikinci sırada ondan bir puan almak cok
güzel önümüzdeki haftada trabzondan bir beraberlik alırsak
cok iyi olacak
Galatasaray'la evinde berabere kalan Sivasspor'da, teknik direktör Werner Lorant, maçtan sonra yaptığı açıklamada, maçın hakkının beraberlik olduğunu söylerken, Cihan'ın gördüğü kırmızı kartın haklı olduğunu belirtti..
"Biz zaten maça, Galatasaray karşısına puan almak için çıktık, ama yenebilseydik, yenecektik.. Galatasaray'ı pozisyona sokmadık, bizim de pozisyonumuz yoktu.. Maçın hakkı beraberlikti, ve öyle bitti.."
"Ümit'le bir konuşmam olmadı, sadece Ümit yanıma gelip kırmızı kartlık bir hareket olmadığını söyledi, ben dekartın kesinlikle kırmızı olması gerektiğini, hatta 3-4 hafta ceza getirecek bir kırmızı kart olduğunu söyledim.."
"Bir kere baştan beri yanlış bir konuşma, ben hiç kimse ile anlaşma yapmadım.. Ben sıkça yaptığım gibi Almanya'ya ailemin yanına gittim.. Ama o takımın internet sitesinde yazılan haberler hakkında bir şey yapamam.. "
Bu maçın Sivasspora çok faydalı olduğunu söyleyebilirim. Sivasspor un kendine gelmesi açısından Galatasaray dan alınan 1 puan çok iyi oldu.Takımın saha içerisindeki uyumlu mücadelesi sezonun başındaki Sivasspor la aynı görüntüdeydi. Bu da bizlere önümüzdeki maçlarda yine başarıyı yakalayabileceğimizi gösterdi. Önümüzdeki maçlardaki alacağımız galibiyetler kimseye sürpriz gelmemeli.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz maç sonu yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmalarında kazanmak için oynadıklarını, her ikisine de 3'er golle mağlup olduklarını hatırlatarak, şöyle konuştu: “Bu maçlar çok güzel maçlar olmuştu.
Galatasaray maçı onlara nazaran biraz daha futbol açısından kısır görünebilir ama bizim amacımıza ulaşmamız açısından sonuç aldığımız bir maç oldu. Gerçekten kazanmak isterdik ama ilk etapta yenilmemeyi arzu ediyorduk. Çünkü son 2-3 haftadır üzerimizde spekülasyon üretiliyor.
Kötü bir sonuç moralleri daha da bozabilirdi ve önümüzdeki haftalar için daha sıkıntılı ortam oluşabilir. En azından psikolojik açıdan bu ortamlara girmemek için 1 puan bizi sevindirdi. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder” dedi.
Maci Diji´Türk´ten Izledim.
fazla ic acici bir Futbol malesef sergileyemedik.Ilerde tek bir Forvet oyuncumuzla bu maci kazanacagimiz mucize olurdu ama yinede GS gibi köklü bir takimdan puan koparmak bizden Ziyade daha cok Fenerin hosuna gitti.
Böyle bir oyun kurgusundan, beraberlikten başka birşey olmazdı.Zaten lorant'ında planı buydu ve planı tuttu istediği 1 puanı almasını bildi.Rakibin gücünü bildiği için,rakibin forvetlerini kilitledi amaç gol yememekti. Belki oyun göze hoş görünmedi ama,gücümüzün bilincinde olduğu için lorant,yapacakta başka bir şey yoktu 1 puana zaten çoktan razıydı. Herşeye rağmen şampiyonluğa oynayan bir takımdan puan almak yinede çok güzeldi.Trabzon engelinide en az bir beraberlikle geçirebilirsek,ilerleyen haftalarda toparlanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Başarılar.
Bu sezon deplasman maçlarında en çok puan toplayan takım olan Galatasaray, Sivas'a takıldı. Dış sahada 8 galibiyet, 2 beraberlik alan ve 1 kez yenilen Cimbom, dün de 2 puan bıraktı. Bu arada ligin ilk 10 dakikada en çok gol atan iki takım olan Sivas ve Cimbom, golsüz berabere kaldı.
Maça 10 bin seyirci geldi
70 gün sonra takımlarıyla buluşan Sivas taraftarı, stadı dolduramadı.
Sivasppor, tam 70 gün sonra ilk kez seyircisinin karşısına çıktı. Bakımdan geçirilen ve ışıklandırılması yapılan 4 Eylül Stadı buna rağmen tam olarak dolmadı. Karşılaşmayı yaklaşık 10 bin kırmızı-beyazlı taraftar izlerken, tribünlerde 200 civarında G.Saraylı seyirci de yer aldı. Stada ilk gelen Galatasaray kafilesi büyük tezahüratlarla karşılandı. Sivassporlular da kendi takımlarına büyük sevgi gösterisinde bulundu.
bu nasıl futbol ben bek bir şey anlamamadım macı diji türkten
seyrettim hiç bir şekilde zevk vermedi yenmek kadarda yenilmekte
var ama bu neydi anlamadım berabere kalmak kendi evinde sevilmelimi bilmem ama sevinmek zorunda kaldık bir puana adamlar defastan ileri ğidemediler
ne acıdırki tek kişiyle hucum düşündük