SİVASSPOR İKİNCİ BAŞKANI MEHMET OFLAZ'IN AÇIKLAMALARI
Süper Lig lideri Vestel Manisaspor΄u mağlup ederek, rakibinin yenilmezlik unvanına son veren Sivasspor΄da, bu galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Ligin ilk 9 haftasında sahasında oynadığı maçlara oranla deplasmanlarda daha başarılı bir grafik çizen Sivasspor, lider Vestel Manisaspor΄u 3-2 yenerek, Sivaslı futbolseverlere sahasındaki ilk galibiyetini hediye etti ve puanını 12΄ye yükseltti.
΄΄VESTEL MANİSASPOR΄U YENMEMİZ SÜRPRİZ OLMADI΄΄
Kulüp ikinci başkanı Mehmet Oflaz, yaptığı açıklamada, sezon başından itibaren şanssızlıkların bir türlü yakalarını bırakmadığını belirterek, ΄΄Biz iyi bir takımız, ancak şanssız maçlar oynadık. Şu an ligde hakettiğimiz yerde değiliz΄΄ dedi.
Sivasspor΄un ilerleyen haftalarda daha iyi bir performans sergileyeceğini ve ligde hak ettiği yerlere geleceğini belirten Oflaz, Vestel Manisaspor gibi güçlü bir ekibi yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Vestel Manisaspor maçı öncesinde kadroda bazı değişiklikler yaptıklarını ifade eden Oflaz, bunun takıma olumlu yansıdığını belirterek, ΄΄Vestel Manisaspor maçı öncesinde, antrenmanlarda futbolcularımızın motivasyonu üst düzeydeydi. Camia olarak galibiyete inanmıştık, galibiyete şartlanmıştık. Vestel Manisaspor΄u yenmek bizim için sürpriz olmadı΄΄ diye konuştu.
Vestel Manisaspor΄un ikinci ligden itibaren rakipleri olduğunu ifade eden Oflaz, ΄΄Futbolcularımız galibiyet için ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koydu. Galip geldiğimiz için sevinçliyiz. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum΄΄ dedi.
Genel Menajer Bülent Uygun ise sezon başından itibaren sakatlıklar ve cezalar nedeniyle maçlara tam kadro çıkamadıklarını, istedikleri tempoyu yakalayamadıklarını söyledi.
Sivasspor΄un iyi bir takım olduğunu belirten Uygun, şanssız maçlar oynadıklarını ve yedikleri talihsiz gollerle puan kaybettiklerini ifade etti.
Vestel Manisaspor΄un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu anlatan Uygun, ΄΄Bu maçta futbolcularımız sahada en iyi şekilde mücadele etti. Vestel Manisaspor gibi güçlü bir takımı yenerek, cüzzi miktarda bütçeyle kurulan kadromuz ile neler yapabileceğimizi gösterdik. Bu galibiyetle spor kamuoyunun gündemine oturduk΄΄ dedi.
Rakiplerinin namağlup Sivas΄a gelmesinin, Sivassporlu futbolcuları bu maça motive ettiğini belirten Uygun, ΄΄Namağlup bir takımı yenmek, bize ayrı bir mutluluk yaşattı΄΄ diye konuştu.
Uygun, bu galibiyetin ayrıca takıma moral kazandırdığını sözlerine ekledi.
|