Sarı kırmızılı yönetim, Sivas'ın golcüsü Mehmet Yıldız'ı renklerine katmak üzere.
Sivasspor'la olan sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek olan tecrübeli futbolcunun menajeri Olgun Peker'le dün bir araya gelen yöneticiler büyük ölçüde anlaşmaya vardı.
Galatasaray, Mehmet Yıldız'la geçen sezon da ilgilenmiş ancak Sivasspor'un yüksek bonservis ücreti istemesi nedeniyle geri adım atmıştı. 1 Haziran'da bonservisini eline alacak olan Mehmet'le önümüzdeki hafta içinde protokol imzalanacak.
Bu Konuda ShabbatShalom'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bizim takimin ve yöneticilerimizin mehmet yildiz i elimizde tutmasi gerekiyor takimda bir tane simge olan mehmet in alacagi parada dengeleri bozacagini düsünmüyorum.
Bu nasıl iş anlamadım. Her sitede Mehmet Yıldız Galatasaray'da haberleri var. Ama dün Mehmet Yıldız röportajı yapılmıştı , burada futbolu Sivasspor'da bırakacağı söylenmişti Mehmet Yıldız'ın.
yok yaa ben inanmiyorum gs buyuk kayiplar gecirdi bu sene daha saglam transferler yapacagini dusunuyorum ayrica rijkaard bu oyuncuyu isteyecegini dusunmuyorum balon haber
ya gs memetı ne yapsın bu sene mehmette faso.gecen sene olsaydı anlardımda bu sene hayatta almaz.ayrıca 1 hazıranda bonservısı elınde olacak sıvasspor bu transferden para alamayacakmı yanı :?????
açıkçası bende gs ye gideceğini sanmıyorum ama bu sene gs forvet bulamadı sakatlıklar falan forvetsiz oynadı uzun süre onun için yedek forvet diye alırsa bilemem yoksa mehmet i ilk 11 de oynatmazlar galatasaray da