Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

DENiZLi- iSTANBUL BELEDiYE OLURSA
Alt 26.05.2009, 10:03   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart DENiZLi- iSTANBUL BELEDiYE OLURSA



Nail SERTAKAN / Sivaspostası

Seyirci takımına hala inandığını tribünleri tıklım tıklım doldurarak gösterdi. Maç öncesi teknik kadroyu hem de futbolcuları tek tek tribüne çağırdı. Aynı seyirci maç bitiminde biraz bekleyip futbolcularla galibiyeti, sezon sonu içsaha ayrılığını belki diğer maçların sonuçlarının üzüntüsü ile iyi yaşayamadı. Tabii ki burada ne seyircinin ne futbolcunun ne de teknik kadronun suçu vardı. Hepsinin sebebi diğer rakiplerin almış olduğu sonuçların vermiş olduğu üzüntüydü diye düşünüyorum.



Gençlerbirliği galibiyeti herşeye rağmen şampiyonluk şansımızı ligin son maçı olan Galatasaray maçına taşıdı. Belki yenip şampiyon, belki hiç düşünmek istemediğim ters sonuçlarla UEFA ligi, belkide ligi ikinci bitirip şampiyonlar ligine gitmemizi sağlayacak. Ama şu gerçek var ki Sivasspor süperlige çıktığından itibaren sahaiçi sahadışı duruşu, aldığı sonuçlar, verdiği mesajlarla tam bir derslik takım oldu. Sonuçta hangi Avrupu ligine gidersek gidelim daha çok can yakacağımız kesin. Alınan ve alınacak yeni futbolcular Avrupa'da da çok başarılı olacağımızı gösteriyor. Ben süperligde ilk dört yılda tüm rekorları kırarak giden mütevazi bütçe ve kadrosuyla böyle başarılıolan bir anadolu takımı hatırlamıyorum. Her yıl derecesini ve tesislerini katlayarak gitmek her yiğidin karıda olmasa gerek.



Bu takım malzemecisinden, çalışanına, teknik kadrosundan tüm futbolcularına hele de her türlü övgüyü hak eden başkanından yönetimine inanılmaz işler yaptılar. Tüm yiğidoları son iki sezondur zaferden zafere koşturdular. Niye bunları Galatasaray maçı öncesi yazdım, biliyor musunuz? Sonuç ne olursa olsun hepsi birer kahraman.



Geçen sezon Galatasaray bizi kendi evimizde yenip şampiyon oldu. Niye bizde aynısını Galatasaray'a yapmayalım. Önce yenelim sonra bekleyelim. Fazla geri gitmeye gerek yok aynı Denizli Fener'i yenip şampiyonluktan etmedi mi? Bu kez gerçek Denizlispor niye Mustafa Denizli'yi yenmesin ki? Bir sezon bekledik bari 90 dakika daha niye beklemeyelim? Hani derler ya çıkmamış canda umut vardır diye.
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
belediye, denizli, istanbul, olursa

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git