Sivasspor Yönetim Kurulu Cumartesi günü 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan Denizlispor maçının bilet fiyatlarını açıkladı.
Sivasspor Yönetim Kurulu dün yaptığı Yönetim Kurulu toplantısı ile sahasında oynayacağı ilk Süper Lig maçının bilet fiyatlarını belirledi. Yapılan açıklamaya gören Sivasspor Denizlispor maçının bilet fiyatları;
Kale arkası tribünleri 5 YTL (Milyon)
Kapalı Tribün Sağ ve sol tarafı 15 YTL (milyon)
Maraton Tribünleri 20 YTL (Milyon)
Şeref Tribünü (VİP) 50 YTL (Millyon) olarak açıklandı.
maraton pahalı
kale arkası fena değil.
maraton 10 ytl iyi olurdu
şeref trübünü az olmuş.
en az yüz ytl olmalıydı.
parası olan için ne ki 100 ytl.hem sivassporlu olacakhemde 100 ytl ye itiraz edecek.
maratonla şeref trübünü arasında bayağı fark olmalı.
ama merak etmeyin şeref trübünü beleşçi yeridir.
para veripte oraya oturmaz orada oturanlar.
__________________ HER İNSAN öLECEK YAŞTADIR YÜKSELMEK İÇİN,ALÇALMAK GEREK
sayın yönetim.sivas ekonomisini biliyorsunuz ve ayrıca karşılaşma cumartesi günü.esnafımız da gelemeyecek.kale arkası 5 ytl iyi. kapalının sağ ve sol 7.5 ytl olsaydı.maraton 12.5 ytl olsaydı.kapalı 75 ylt olsaydı bence böyle iyi olurdu siz daha iyisini bilirisiz vermiş olduğunuz kararlara saygılıyız.20 lerle 15 lerle bu hafta stad dolar ama sobnrakı maçlarda sanmıyorum.
Bence bilet fiyatlari cok iyi ama sivaslilarin destek cikip bufiyati odese iyi olur yoksa bu baskan sivasli oyuncularin parasini nasil oder oyle degil mi gardaslar her sey sivas icin bu arada sivas gurun salspora sevgiler........
Arkadaslar,bilet fiyatlari iyi VIP haric. Sahamizda ilk mac böyle bir firsati insallah kacirmazsiniz.Bazi taraftarlarimiz zorluklara ragmen deplasmana gidiyor, Sivassporumuz yalniz kalmasin diye...
Sadece Süperligteki ilk evinde oynadigini görmeye deger.
stada yürüyerek gidiyorsunuz veya en fazla 1 ytl minibüs ücreti veriyorsunuz yemek derdiniz yok trafik derdiniz yok...o bilet parasını istanbulda biz sadece yola ve karnımızı doyurmaya veriyorduk.kimse yanlış anlamasın beni kusura bakmayın biraz sinirlendim.istanbulda niye taraftar gitmiyor diye .şehrin ortasında stad.burada dağın başında ..bütün stadın dolacağıdan eminim kimse oyleydi böyleydi demesin takımını desteklesin..mazeret aramayın..hep destek tam destek..sevgi ile kalın