4. Yarışmamızın sorusu Sivasspor'umuzun yenilmezlik serisi kaç maçtır? Bakalım hangi kardeşlerimiz bunu biliyor?
Soru: Süper Ligde Sivasspor’umuz, hangi sezonda, deplasmanda ve kendi sahasında üst üste kaç galibiyet ve kaç beraberlik alarak, en fazla kaç maç kaybetme miştir ?
Not: Yarışma bu akşam 18:00'e kadar devam edecektir. Puanlama 10 üzerinden yapılacak ve sorunun içerisinde ki soru adetine göre bölünerek hesaplanacaktır.
Başarılar diliyoruz...
AYK
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Bu sefer soru zor geldi galiba, kimse birşey yazmıyor... Bir arkadaşımız Google (Gugıl)'dan haberin yok hacı diyordu. Benim, Sivasspor konusunda Google ile işim olmaz, Google benden bilgi alabilir...
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar !...
AYK
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
ben acik konusiimm hatirlamiyorum arastirmak ta istemiyom hileye hayir
Bu 11 maçtan, 8 ini kazandi ve 3 ünü berabere bitirdi.6 si is sahada(hepsini kazandi) , 5 i de dis sahada(2 galibiyet,3 beraberlik)
Soru: Süper Ligde Sivasspor’umuz, hangi sezonda, deplasmanda ve kendi sahasında üst üste kaç galibiyet ve kaç beraberlik alarak, en fazla kaç maç kaybetme miştir ?
2008/2009 sezonunda 11 mac yenilmedi . bu 11 mactan 8 ini kazandi 3 mac ise berabere bitti . evinde 6 mac aldi disarda 5 macin 2 sini alip 3 berabere kaldi