arkadaslar bunlardan biri sivasli yonetici ahmet celebi simdi sadece baskan ve korcan kaldi tek baskan da sike yapamayacagina gore oda serbest kalacak yasasin
__________________ "SENI SEVIYORUM DEMENE GEREK YOK KIRMIZI DEDIGIMDE BEYAZ DE YETER !!"
arkadaslar bunlardan biri sivasli yonetici ahmet celebi simdi sadece baskan ve korcan kaldi tek baskan da sike yapamayacagina gore oda serbest kalacak yasasin
bu 11 kisi dünkü 20 kisi ile alakali degil.
bu 11 kisinin isimleri aciklanmadi.
zaten gözaltina alinan 61 kisiden 49 kisinin islemi dün bitmisti.
bunlar son 11 kisi. isimleride zaten bugüne kadar hic aciklanmadi
__________________ Aynı hatalari tekrar yapıp farklı sonuç beklemek deliliktir.
bu 11 kisi dünkü 20 kisi ile alakali degil.
bu 11 kisinin isimleri aciklanmadi.
zaten gözaltina alinan 61 kisiden 50 kisinin islemi dün bitmisti.
bunlar son 11 kisi. isimleride zaten bugüne kadar hic aciklanmadi
gardas simdi gordum son dakika haberi 11 kisiden 8 serbest bir kac isim ve ahmet celebi yazisini gordum allah allah acaba benmi yanlis okudum ama eminim okudum ben ntv sporda
__________________ "SENI SEVIYORUM DEMENE GEREK YOK KIRMIZI DEDIGIMDE BEYAZ DE YETER !!"
gardas simdi gordum son dakika haberi 11 kisiden 8 serbest bir kac isim ve ahmet celebi yazisini gordum allah allah acaba benmi yanlis okudum ama eminim okudum ben ntv sporda
yok öyle birsey
tekrar oku istersen
__________________ Aynı hatalari tekrar yapıp farklı sonuç beklemek deliliktir.
bu kisilerin isimleri niye gizli tutuluyor anlamiyorum.
hakem olmalarindan süphe ediyorum.
et et herşeyden şüphe et sen! başımıza bi savcı da sen kesildin nerde ne haber hangi site hangi gazete ne yazmış git çabuk öğren hadi ,sonra yeni senaryolar yazmaya başlarsın 3-5 arkadaşınla koş çabuk hadi!
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...