Eğer bu rakamlar doğruysa yazıklar olsun bize. Biz takımımızın hep yukarılarda olmasını istiyoruz olmayınca da homurdanıyoruz. Peki taraftar olarak stadı doldurmakta kaçıncı sıradayız, 11(onbir). üşünebiliyormusunuz 11. Tabi bir seçenek daha var bizim stada giren beleşçi, yani biletsiz seyirci sayısı da buradan belli oluyor. Ortalamanın bu kadarda düşük çıkmaması gerekir.
Eğer bu rakamlar doğruysa yazıklar olsun bize. Biz takımımızın hep yukarılarda olmasını istiyoruz olmayınca da homurdanıyoruz. Peki taraftar olarak stadı doldurmakta kaçıncı sıradayız, 11(onbir). üşünebiliyormusunuz 11. Tabi bir seçenek daha var bizim stada giren beleşçi, yani biletsiz seyirci sayısı da buradan belli oluyor. Ortalamanın bu kadarda düşük çıkmaması gerekir.
yok artik IBB sanki bizim kadar taraftar sayisi bulmus... bunlar hangi matematik ve istatistik anlayisi ile hazirlamis bu tabloyu?!
hocam unutmaki ibbnin maçlarına çok sayıda deplasman taraftarı geliyor. bizim maçları hatırla sivassporlu 20 bin, ibb li 30 kişi taraftar vardı. çaktın köfteyi
hocam unutmaki ibbnin maçlarına çok sayıda deplasman taraftarı geliyor. bizim maçları hatırla sivassporlu 20 bin, ibb li 30 kişi taraftar vardı. çaktın köfteyi
abi iyide böyle hesaplamalara ev sahibi taraftari sayilir misafir takimin taraftari hesabin icine katilmaz ki benim bildigim ama o zamanada IBB ortalamasi bin kisiyi bile zor bulurdu
bu veriler satılan bilet sayılarına göre alınmış olabilir. bizim ortalama seyirci sayımız 6-7 bin. ancak bunun ne kadarının biletli olduğunu bilmiyorum. ibb nin taraftarıda değildir o sayı. bizim maçta, ts maçında felan rakiplerin taraftarlarıyla o sayıya ulaşmışlardır.
__________________ başarılar sivasspor, şampiyon sivasspor...
arkadaşlar kesinlikle yalan haber. elezıglı medya kardeşlerimiz kendilerini bi nevi mutlu etmek için 5. sıraya koymuşlar. bursa eskişehir vs bunları falan hep geçmişler listede.
artı ben iç saha maçlarının hemen hemen hepsine gittim ve kesinlikle en az 5 bin seyirci vardı. en az olan maçta o da. neyse bu tabloya takılmayın. dediğim gibi elazığlı kardeşlerimiz yapmışlar birşey.