Hepimiz çok üzüldük biliyorum.Ama lig devam ediyor,rüzgar esmeye,yağmur yağmaya,su ve hayat akmaya devam ediyor.Yaraları sarma zamanı.Bir olalım,diri olalım.Yeniden silkinip savaşmaya devam etmeliyiz,çakallara yem olmamak için..Karabük maçında Yiğidoyu düştüğü yerden kaldırmak için şimdi seferberlik zamanı..
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
elbette 6-0 sonrası benim de moralim bir hayli bozuldu. ama bu hayat bana gösterdiki geçmişe takılıp kalmak insana hiçbir şey kazandırmadığı gibi çok şey de kaybettiriyor.
insanlar ikiye ayrılr. birincisi en ufak tökezlemede yere düşüpte kalkamayanlar, ikincisi ise düştüğü yerden hiçbir şey olmamış gibi kalkıp daha bilenmiş olarak hedefine yürüyenler.
yine insanlar ikiye ayrılır. bir düşene tekme atanlar, bir de düşene elini uzatıp ayağa kaldıranlar. o halde herkes tarafını seçsin.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı poyrazer5858'a Teşekkür Ediyor...
Ben takımı alkislatiyorum borjan geliyor taraftarın yanına borjan iy oynadı için futbolcular gelip taraftarın a gelmiyolar yensenizde yenilsenizde gelin sizi seviyorun tüm futbolcular sivas için oynayan caniyla disiyle kalbiyle kngal yiğido yanızda
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kngal yiğido'a Teşekkür Ediyor...
yav arkadaş memleket bizim takım bizim 30 gol yesek de vazgeçme desteklememe ihtimalimiz varmı bizimkisi öylesine takım tutmakmı? vazgeçmek istesenizde geçebiliyormusunuz bunu beceren varmı bize işlenmiş bu acısıda tatlısıda bizim....bu felaketten sonra karabüğü yensek düştüğümüz yerden kalkmışmı olacağız bırakın allah aşkına ben usandım artık kayseriden trabzondan fark yemekten sanki ligde başka takım yok git mersinden ye beşiktaştan ye ne bileyim kimden yersen ye de şu iki lanet takımdan yeme..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı anadolu5858'a Teşekkür Ediyor...