--->: KAZANDIK MUTLUYUZ..
Hakemlere birçok kez laf söylemek istedim ancak,empati yaparak kendimi onların yerine koyup düşünüyor ve susuyordum.Ama bizim maçın özetlerini seyrettikten sonra,vestel manisa-sakarya maçında hakem faciası olduğunu,olaylara barutla yaklaştığını söylemişdim,burdada hakemlerin
yine aynı tavırlarını seyrettim.
Zannediyor ki bizim hakemlerimiz,biz sahanın içinde ağa tavırları,külhanbeyi taslamaları yaparsak bizi UEFA-FİFA görürde maçlaramı çağırır diye düşünüyorlar.Veya ailevi nedenlerinden kaynaklanan sorunlarını yeşil sahalaramı yansıtıyorlar bilemiyorum.
Türkiye liğlerindeki hakemlere bakınca bir daha içim sızlıyor.Adamlarda kişilik bölünmeleri var,maçın içerisinde adalet dağıtan kimliklerini bir tarafa koymuşlar sanki televizyonlarda yayınlanacak realite shov proğramında gibi davranıyorlar.
Futbol bir temaşa oyunudur(göze hoş gelen seyirlik),bu gösteri içerisinde hakemlerimiz,oyunun başaktörü degil tıkandığı yerde ilerlemesini saglamaları gerekmektedir.İnşallah bundan sonra TV'lerde eski hakemlerimiz maymunluk-şebeklik yapmayı bırakırlarda,usta-çırak diyaloğu içerisinde ya kulaklarını çeker yada yada nasihatlarını verirler.
Her ne olursa olsun ilerisi için bizim hakemlerimizin uluslararası müsabakalarda üst düzeyde görev alamayacağına inanıyorum.