Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

MAÇIN ARDINDAN...
Alt 01.04.2007, 17:05   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart MAÇIN ARDINDAN...

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Kayserispor karşısında gerek oynadığımız futbol, gerek mantalitemiz, gerekse sahadaki fair play ruhumuz takdire şayandı'' dedi.

Karşılaşma sonrasında basın toplantısı düzenleyen Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, zor bir maç olduğunu belirterek, "Sivasspor da bu ligin güçlü takımlarından bir tanesi. Kendi sahasında bu güne kadar her ne kadar iyi sonuçlar alamasa da potansiyeli olan bir takım. O yüzden çok iyi mücadele etmemiz gerektiğini biliyorduk. Maçın sonucuna baktığımızda son 2 haftada olduğu gibi çok basit goller yedik ve kazanmayı rakibimizden çok daha fazla isteyemedik. Bu gün isteyen istediği kadar aldı. Sivasspor bizden çok daha iyi mücadele etti ve 3 puanı aldı. Onları tebrik ediyor ve bundan sonraki dönemlerde başarılar diliyorum" dedi.

Ardından Sivassporlu futbolcular Hayrettin ve Yasir ile toplantıya katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, oynanan futboldan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gerçekten sahada Türk futbolu adına gayet iyi mücadele eden iki takım vardı. Her iki takımı da kutluyorum. Oyuna baktığınızda Sivasspor olarak oyunun bir bölümünü 10 kişi olarak tamamlamak zorunda kaldık. Ama gerek oynadığımız futbol, gerek mantalitemiz, hem de sahadaki fair-play ruhumuz takdire şayandı. Bütün futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

Uygun, eksik futbolcuların yerine sahaya çıkan futbolcuların görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerini ve bunun da güçlerini gösterdiğini kaydederken, UEFA hedefleri konusunda ise şunları söyledi:
"UEFA'ya gitmek istiyor muyuz? Sivaslılar olarak gitmek istiyorsanız, taşın altına elinizi sokacaksınız. Yardım yapmadan, kulübü büyük kulüp haline getirmeden UEFA'ya gitmek öyle kolay iş değil. Yönetimimiz gecesini gündüzüne katarken, taraftar da onlara destek oluyor. Olması gerekenler olduğunda bu aslanlar takımı UEFA'ya götürür."

Sonrasında söz alan Sivassporlu futbolcu Hayrettin Yerlikaya ise takım olarak bütünlük içerisinde her zorluğu başarabileceklerini gösterdiklerini belirterek, "Takım halinde mücadele ettiğimiz, birbirimize yardım ettiğimiz ve birlikte savaştığımız zaman tüm zorlukların altından gelebiliyoruz. Bugün de birbirimize yardım ederek, iyi mücadele ettik. Bazen iç sahada sıkıntılar yaşıyoruz. Sıkıntıları bugün de yaşamamak için birbirimize daha çok destek olduk ve başardık. İnşallah böyle devam eder" dedi.

Yasir Elmacı da geçen sezonki maçta yaşadıklarının benzerinin olmasından korktuklarını belirterek, şunları söyledi:
"Bugün de sanki tarih tekerrür eder gibi oldu. Berabere bitecek gibi onların son dakikalarda baskısı oldu. 10 kişi kalınca da çok mücadele ettik. Hafta boyunca iyi çalıştıktan sonra kazandığımız için mutluyuz."
Maçta 2 gol atan İsrailli futbolcu Balili ise, hakemlerden yakınarak, "Bu gün çok zor ve önemli bir maça çıktık. Savaş ve mücadele inancıyla karşılaşmayı kazandık. 3-1 iken rahatladık ama 3-2 olunca zorlandık. Ayrıca hakemin verdiği yanlış kararlar bizi etkiledi. Ama bizi hakemler veya rakipler etkileyemez. Galip geldik" şeklinde konuştu.

Golcü futbolcu Mehmet Yıldız da kazanılması gereken bir maç olduğu düşüncesi ile sahaya çıktıklarını belirtti. Mehmet Yıldız, artık Sivasspor'un UEFA'ya gitmesinin konuşulmasının gerektiğini kaydederek, "İnşallah bundan sonra takım halinde daha iyi olacağız. Bu galibiyet taraftara armağan olsun. Maçın son dakikalarında gerginlik olmasının nedeni ise 10 kişi kalmamızdan oldu. Rakip sürekli üzerinize geldi ve gerginlik oldu. Ama kazandığımız için mutluyuz. İnşallah daha iyi olacağız. Şimdi hedefimiz UEFA diyebiliriz" dedi.

"3 PUANIN KAÇMAMASI İÇİN KENDİMİ FEDA ETTİM"
Maçın 79. dakikasında gördüğü kırmızı kart ile ilgili olarak açıklama yapan Sivasspor kalecisi Akın Vardar ise kendisini puan için feda ettiğini belirterek, "Murat arkadaşımız pozisyona geç kalınca gol olacaktı. Ben de çıktım ve elimle topa müdahale ettim. 3 puan için kendimi feda ettim" diye konuştu.

Öte yandan Kayserisporlu futbolculardan bazıları açıklama yapmaktan kaçınırken, İlhan Parlak, penaltı konusunda hakemin doğru karar verdiğini belirterek, "Pozisyonda topu önüme alırken arkadan temas olunca top önümden biraz açıldı. Kontrolümü kaybettim düştüm. Diğer pozisyonda ise aşırmak isteyince kalecinin eline çarptı. Doğru bir karardı" dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 01.04.2007, 17:24   #2
byCERAN58
Acemi Yiğido

byCERAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 byCERAN58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN...

Takdir ettiğim iki futbol adamı ... İki hocanın açıklamalarında fair play ruhu hakim.. Bülent Hocam vede Ertuğrul Hocam ikiside türkiye nin en değerli teknik adamları içerisinde.Ertuğrul Hoca ile antalya kampı esnasında ayak üstü sohbetimiz olmuştu. Gerçekten kişilik olarak soyadı gibi çok sağlam bir insan..Göstermiş oldukları fair play ruhu içinde ikisinede gelecek başarılar.
Allah yollarını açık etsin ..

Saygılarımla ..
byCERAN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 01.04.2007, 17:28   #3
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1519 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN...

ÇOK İYİ MAÇTI DAHADA ATARDIK KAÇAN GOL VAR AMA ONLARIN DA KAÇAN GOLLERİ VAR 2 TAKIMADA TEBRİKLER

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 01.04.2007, 17:28   #4
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN...

ertugrul hakemden niye şikayetci olsun Kuddusi Müftüoglu macı katletti adam her mücadeyi kayseriye verdi ama yine yendik
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2007, 17:39   #5
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt

HAKEM TAKIMIZA KARSI COK KÖTÜ KARARLAR VERMESINE RAGMEN MACI ALMASINI BILDIK SIVASSPORUMUZU KUTLUYORUM .SAYGILRIMLA...
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2007, 17:43   #6
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

helal olsun yigidolar size. ve askerimize. bzi inş ilerleyen senelerde cook coook güzel yerlerde mücadele ettireceksin. simdiden Allah yardımcın olsun.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2007, 17:53   #7
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ÇOK ŞÜKÜR İYİBİR GALİBİYET ALDIK...
ADAMLAR BEDAVADAN PUAN ALACAKTI AMA NASİP İŞTE...
TAKIMIN MÜCADELE İSTEĞİ ÇOK GÜZEL...
EN ÖNEMLİSİ MEHMET YILDIZ ARTIK ÇOK İYİ OYNUYOR,KENDİNE GÜVENİ TAM OLMUŞ...
Alt 01.04.2007, 18:07   #8
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

haklı bir galibiyet aldık hem kayseriyi hemde hakemi yendik çok rezil bir karşılaşma yönetti maçtan sonra mecnun başkanın açıklamaları şunlardı hakem rezildi bu zamana kadar hakemler konusunda hiç konuşma yapmadık bundan sonra gereken yerde gereken yerlerde masaya yumruğu vurma zamanı geldi dedi bende başkana katılıyorum vakit masaya vurma vakti sessiz kalırsak onlar bize vuracak bu günki karşılaşmada yapılanlar gibi kayseri cephesine gelince neden bir kaç haftalar önce kulubümüze kanepe ikramında bulunmadınızda maça bir kaç gün kala ikramda bulunuyorsunuz bunu anlamış değilm akıllarından geçen bence iki türlü vaka vardı birincisi biz bunlara hediyeyi verelim hakemide ayarlıyalım bu maçı biz alalım planları içindelerdi nasıl osa düşünceleri şu olurdu biz bunlara hediyeyi verdik vede hakemde bizden yana hediyenin karşılığında bunlar seslerini çıkaramazlar palanları içerisindeydiler ama düşündikleri fiyaskoyla sonuçlandı hem kayseri sporu kayseri yönetimini hemde hakemi yendik NOT SAKIN BİZLERE BU KAYSERİLİLER DOST DEMESİNLER AYIDAN POST KAYSERİLİDEN DOST OLMAZ BUNU BU KARŞILAŞMADA YİNE KÖRDÜKKIRILAN KOLTUKLARIMIZDA İŞİN CABASI
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2007, 18:08   #9
ilteriş58
Tecrübeli Yiğido

ilteriş58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilteriş58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Balili ye de tüm futbolcularımıza da helal olsun.
ilteriş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2007, 18:38   #10
asil58
Yiğido

15 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asil58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

çok güzel bir maç oldu aldığımız galibiyetten dolayı tüm yönetim, teknik heyet ve taraftarlarımızı kutluyorum.İnşallah haftayada Manisayı yeneriz.

efsaneler gelince, hikayeler biter...
asil58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla