"Takımıma faydalı olduğumu düşünüyorum. Ancak buradaki en iyi yabancı ben değilim. Fenerbahçeli Alex benden daha iyi. Tek kelimeyle müthiş.Tek rakibim Alex de Souza"dedi.
Zorlu Kayseri sınavında attığı 2 golle Sivas tribünlerini çoşturan Balili, Türkiye'deki en iyi yabancının kendisi olmadığını belirtti.
'Avrupa'ya gideceğiz'
Sivasspor'un ikinci yarıda aldığı başarılı sonuçlarda büyük katkısı olan Balili, iddialı açıklamalar yaptı. Önceki gün ligin flaş takımı Kayseri'yi mağlup ettikleri karşılaşmada takımı adına rakip ağları iki kez sarsan İsrailli yıldız, Avrupa hedeflerini gerçekleştireceklerini söyledi. "Manisa, Gaziantep ve Denizlispor sınavlarından toplam 7 puanla ayrılmamız halinde Sivas'ı Avrupa'ya götürürüz& quot; diyen golcü futbolcu şunları söyledi:
Sambacı'yı övdü
"Takımda uyum ve teknik heyetle aramızda arkadaşlıktan daha fazla bir samimiyet olunca bu futbola yansıdı, başarıyı da getirdi. Kayserispor maçı çok zor geçti. Özellikle defansı çok dikkatli. Buna rağmen yenmeyi başardık. En güzel günlerim Türkiye'de geçiyor. Takımıma faydalı olduğumu düşünüyorum. Ancak buradaki en iyi yabancı ben değilim. Fenerbahçeli Alex benden daha iyi. Tek kelimeyle müthiş."